IRC-Galleria

ansku17

ansku17

urheilija-tuovi

mui muiTorstai 27.09.2007 00:02

Käytiin tänään eläinlääkärissä vassun kanssa, kivuthan sillä oli todella kovat, jumipaikkoja jokapaikassa :( 20 päivän lääkekuuri, ja sitten uus kontrolli. Sai tänään myös sähköakua, mistä vassu ei oikein tykänny yhtään. ja neulat lensi koko ajan, heh..
Kysyin ell, että mikäs on vassun tulevaisuus, sano että ei hän ennustaja ole, mutta siihen viittas että loppuelämä menee varmaan kipulääkkeitä syöden.

Kyllä tilanne ottaa aivoon, mutta elettvä on asian kanssa. Perseeltä vaan tuntuu, kaksi kipulääkkeitä syövää rakkia, eikä kummankaan kanssa voi mitin harrastaa, pitää se agilitykin lopettaa vassun kanssa, en voi rasittaa vassua sillä, vaikka se hauskaa oliskin.

NOh muuten on menny ihan ok, Tarrekin on nyt punnittu 33.2, mutsi laski että 300 grammaa on tullut nyt viikossa. että ihan maltillisesti, kasvattaja sanoi että 600-700 grammaa sais enään tällä dieetillä tulla. JOten katsotaan nyt tilannetta, mihin mennään.

Tässä ihan OT:Na meikä sai työpaikan, vaikka se koko työjuttu on ihan plus miiinus nolla, eli ei sen kannattavampaa oikeestaan kuin työttömänäkään, mutta otetaan se sosiaalistumisen, työkokemuksen yms.. takia. Ja ihan kivaa vaihteluahan se varmaan on, kun on asiakaspalveluhommaa :) niin että tämä erakko menee ensimmäistä kertaa elämässään töihin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.