IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

mutta katso tuota räkättirastasta pihalla, joka niin innoisssaan repii kastemadolta päätä, tai sitä toista päätä, niistä kun ei tiedä. oih. mutta unohdinko minä:

siis toki, hyyvää huomenta, hyvää huomenta, o-oiijos olen minä surusta keltainen ja ilosta sininen niin sä kuulut päivään jokaiseen, sä kuulut aamuun ja iltaan. oot ensimmäinen aatoksissain, miete myös viimein ja internetti ei kunnioita ektään..
siinä nyt taisi olla sen seittämän meren takaakin terveisiä, itte tunnistin jonku trad. ja jonkun alanggon, saatanan diftonggit ja miä en kerrassaan tiedä, mutta olen ihan varma kun väitän ja silloin olen aina väärässä, nyt onkin jo kerroin turvallisesti 1, että vexi salmi olisi aamulla aina heräilly, mutta voi olla joku muukin herännyt aamulla, voi olla voi olla, koskaan ei voi olla varma ja kehenkään ei voi luotta. oiiih

niinkö se menisi. ettäkö ihan juuri se epävarmuuessa eläminen tekee elämästä niin kirpiän että ihan sen takia sitä oikein odottaa jokaista heräämistä ja toivoo että silloin olisi aamu? no kai se sitten on niin. tervetuloa tähän päivään jos nyt on aamu, niin hyvää huomenta ja oloa osana sitä luomakuntaa jota internetti tervehtii. mileuusti olisin sarvikuonona arfrikan ja viilatulla örf ei kitiini, no ei tule nyt mieleen sen materiaalin nimi mistä kynnet on tehty ja ajatuksin karkasi heti, että kiitos vaan siitäkin.

noh. ei se haittaa. välillä annan se olla ihan vaan hyväksi itelleni että ei pysy ajatukset kossa eikä edes kasassa, mutta kun olisi edes niillä main missä ite kieriskelen kun heräilen tästä. on niin perkelen kylmä taas tässä talossa, tässä isäni talossa kun on lämmin vesi tipotiessään ja wckin oli hrm... ysköksiä tulee *örf* terveisiä vaan sinne unioninkadulle ja hyvää huomenta kans'.

niin ei mulla oikein muuta kauhutarinasta poikkeavampaa ole tässä vaiheessa aamua, mutta koitan vetää nopian nousuhumalan (ja sehän on aika turhaa kun on valmiiksi niin koomassa) niin eiköhän tästä joku ilonen kommentti irtoa. käyn rikkomassa pari kananmunaa, ei helvetti mitään vielä tupangit on tuossa ja maitopurkki, jota epäilen kyllä tuhkakupinggiksi ja lasissa on jotain hämärän väristä, sellaista kuin iltasellakin. iltasellapa juurikin älkää antako tuon harhaan johtavan päiväkrijamerkinnnän joka on tehty vuorokauden ensimmäisillä tunneilla, johtaa harhaan se en ollut minä se oli pseudonyymini. niin olikos vielä jotain? ei? no katson mitä olette saaneet kirvoitettua minusta ja palaan sitten kuuppani pariin.

hyvää huomenta rakas suomi ja irc-galleria

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.