IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

vai oliko se lasin siruilla? (välitallennus)

(muokkaa)

on nimittäin taas olo sitä luokkaa sekavasta poikkiava, että en tiedä itkenkö ilösta vai näuranko edes vaikka niin luulen.

no. tuo oli aika huono johdanto yhtään mihinkään ja juuri siihen olen aina pyrkinyt: en mihinkään.

voisitteko kuvitella, jos olisitte lukeneet kaikki päiväkirjaa ja blogia edeltäneet merkinnät, että minä todellakaan en tahdo sanoa mitään? jos ette, siis ette ole lukeneet alusta loppuun niin olettepa hukassa. mutta vielä ei ole myöhäistä astua tämän lentävän mado mustaan aukkoon. sillä squiggla sonic soi ja kappaleena örf... (välitallennus)
niin siis sirius sounds, children of the bongin julkaisulta ja kappale oli ja on nyt välitallennuksen jälkeen taas squigglasonic (kävin vähän penkaamassa levynkansia kun en tukkosella nenälläni tahtonut mitenkään muistaa missä järjestyksessä nuo kaikki kummat sanat oikein ovat ja nythän se sitten oikein selvisi.

[it's over, sanoo kappale, joka soi, sitte se muuttu eternaliksi]

oletteko, halveksien ajattellen, koskaan miettinyt oikein sanaa oikein ja mitä sillä voi saada aikaan? se on sitten mainio sana kun on halua ja intoa oikein pyöritellä.

(välitallennus)

vaihdoin musiikin hieman tilaani paremmin kuvavaan: ajo100 on various artists ja sieltä poimin single cell orchestran (tuossa oli kursori päällä niin tuli varmaan typo) ja transmit liberation ja heiltä lost in transmission. kappale on rakennettu niin että se kuulostaa hyppivän kuin kulunut vinyyli... nyt tuli se...(välitallennus) "let go" ja muhkea jysäys. pian tämän jälkeen kappale alkaa rytmillisesti nykimäään, ikäänkuin vinyylilevy hyppisi uralta toiselle ja kuitenkin kaikki on tehty elektroniikalla, eli moinen nykiminen ei ole mahdollista, muualla kuin kuulijan päässä ja kun se tulee ulkoapäin on se välillä, kuten nyt, aivan uskomattoman hienoa. tuossa jää arvo pärt, eestiläinen nykymusiikin maansa lähettiläs toiseksi, mutta arvo meriläiselle, joka on suomalaisen ja siten maailmanlaajuisen tajunnan lujimpia tekijitä nauhamusiikin saralla.

oi, kuinka tahtoisin joskus tedä ja siksi teen alasimen erään lähteen läheisyttyeen paikasta, jossa olen nyt kun näppäimillä hyppivät sormet sähköllä tekevät sanoja, niin tahtoisin tehdä alasimen tuohon metsään, siis sellaisen maisema äänimaailmavaloteoksen ja teenkin joskus, mutta tämä nykivä lost in transmission, sen minä tulen sijoittamaan anjalankosken inkeroisissa sijaitsevan museoidun kartonkitethaan uumeniin. paikka jossa hommat toimivat voima-akselilla.

voima-akseli, onko se tuttu sana?

P ja piste ja S Musiikkia naapureille kävelen lasin siruilla, voi minua ja voi sirua, mutta kuinka se harmi lakkaisi ja kuka sen lopettaisi?

tafara nöyrä

(vittu! mikä vitun konemetsä?! alasin saatana ja naapureille musiikkia radioon eikä näille kulmille ainoastaan, minä olen dj

edit: arvo meriläinen on usko meriläninen, eli usko meriläinen. nyt soi joku ihan hassu kappale ja hokee "eternaal" niin en ole hihan varma korjasinko oikein. katon joskus, tämä ei ole väitöskirja niin en pane asioita kuntoon vaan sotken sen minkä ehidin ja minkä kerkiän kun pitää olla batmudissa kuolemassa kun olen niin saatanan kuolematon eläsmässä. ja nyt siis oikein ja lopullisesti:

[orbital - KLF 3AM eternal Blue Danube remix]

Soljalle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.