IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(oksennusta näppäimistölle)

[music: Sinead O'Connor - Just call me Joe]

(lsf'z puf another dimension to you to be: http://www.youtube.com/watch?v=bbqlGXuiRPs)

dead mans cards - aivan selvä länkkärin nimi, siis tuolta demokrationa ja sivistyksen kehdosta, jossa tappaa saa luvatta tai luvalla, osavaltiosta riippuen ja aseenkantoluvasta, joka ei ole esteenä.

toi on, dead mans cards, uskoni mukaan britti-leffa, mutta jos ei ole on se elokuvalle ikäväksi. kuolleen miehen kortit minusta, viittaa aivan suoranaisesti siihen että on ollut kiva ja kova ryyppyilta, on pelattu leikisti oikialla rahalla ja kun haetaan keksi(mä)llä syytä miksi ammutiin mies korttipöytään ja sillä oli maksettu käsi, niin voimme helposti kertoa ainakin viiden tai kymmentä vähemmän ihmisen tarinan, ja sen miksi jotain tapahtui.

viiden pisteen vihje, jean luc goddard: elokuvan tekemiseen ei tarvita kuin nainen ja ase (sitaatti elokuvan killting time lopputeksteistä tai jostain teksteistä)

neljän pisteen vihje ei ole vuorossa nyt vaan murhe itkun ja aiheensa; miksi minun on aina itkettävä? Miksi? Ja miksi edelleen teen niin enkä vain toteuta ja tapa?

Miksi tapaisin niinkuin tappamala tapetaan, henkisesti olenjo kuollut, ollut tavattuani xyz ja tutustuttuani zyx ja kuultuani mikä olen. Olen tähän asti kertonut siitä millainen olen, jos olen käsittämättömän paha, ja tarkoituksellisesti, niin pahoittelen. jatkossa olen paha ja tulen olemaan, en puhu yksin itsestäni vaan myös siitä kuinka ja miksi ja eritoten ketkä minusta, ja millä keinoin tekivät sellaisen ettåä en puhu enää itsestäni vaan muist.

onhan minulle ilmennyt kiivaista, milloin minkäkin asian käsittelystä - jyrkkiäkin näkemyksiåä, mutta miksi olen ollut se mikä olen olisi hauskaa, edes ajatella, että joku uskoo...

norjalainen elokuva insominia, on hyvä, hollywoodin insomnia samasta käsikirjoituksesta ei ole hyvä, eikä onnistu millään tasolla, kun siinä ei ymmärretä unettomuutta ja unen tärkeyttä, asioita ratkastessa... Asioita ratkaistaessa... kirjoitan isolla EI TARVI LAITTAA ELOKUVAAN TAI EDES SARJAAN, JOTAIN REALIELÄMÄN HENKILÖITÄ ETTÄ ITSE ROOLIHAHMOIHIN VOI SAMAISTUA tai tämän kuvaamaan unettomuuteen kun eletään norjassa. Hei, metodinäyttelijät, herätkää!

Mutta hyvistä elokuva-arvosteluista takaisin varsinaiseen aiheeseen miä vasikoin kaikki ja ajan taksia.

t: örf, ei ainakaan tony halme, jotain selkärankaa vaikka pönttö on sekaisin, sen kun usiampi tajuaisi niin olisi ihan jees, mutta menkäi hään hautajaisiiin, vitun rotat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.