IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

jariLauantai 23.01.2010 00:00

(jari. miksi hitossa jari ensimmäiseksi, olisi ollut ideoita itsellänikin?)

heäsin joskus aamuyöllä, kun olin sammunu ennen muita. makasin shohvalla, olohuoneen, ja ajattelin että menen Paulan viereen. Kun avansin makuuhuoneen oven oivat Paula ja Jari vaatteitta vierekkäin.

Tuolloin en ajatellut asiasta mitään, koska olin tuntenut Jarin niin kauan, ja aiemmin illala Paula ajeli häpykarvansa kehoitekusteani. Näin lyhyen tekstin osallla ja kohdalla otin tuon esiin siksi että olin jossain vaiheessa suhdettamme jo mustasukkainen, tuolloine en ollut, enkä ole jatellut että olisi pitänytkään tai ollut syytä sellaiseen. Ehkä minun olisi jo tuolla ensimmäisellä kerralla olla ollut... jossittelu on hauskaa, sen miltei kaikki voi myöntää, mutta omalla kohdalla se on kauheata, ja aina pahemmaksi se muuttuu mitä vähemmän mustasukkainen on, minulle siinä kävi niin että hävisi elämästä ja elämänkatsomuksesta kaikki ilo.

moni iloni aihe oli usein kuvitelmaa siitä miten ihmiset käyttäytyivät vaikkapa jossain suurkaupukimme terassilla ja matkalla toilettiin. siinä sai välillällä ihmetellä sitä minkä jätti tekemättä, nyt kun alkaa jo olla vanha eikä kasvotkaan ole niin tutut ravintoloissa että kohtelu olisi inhimillistä. ja siitä kaikesta minä kieltäydyin ja olen kieltäytynyt sen jälkeen.

voisitko sinä, naisena, ajatella että käyt panemassa jotain toisa ja maksatata minulla abortin? jos voit olet kiinnostava ihminen, mutta ajattele mitä teet muile! älä tapa! jotain käskyjä raamatun ei kannata sivuuttaa vain lukematta, sielä on ihan kivat ohjenuorat, kuten älä himoitse lähimäisesi vaimoa tai karjaa... tai miten se meni.

miä tykkään erityisesti tosta että ei saa himoita lähinmäisäen omiaistuutta, karjaa tai vaimoa että onko tossa kysymyksessä rinnastus vai se järjestys, jossa pitää noi rikkomukset suorittaa?

miä luulen ja toivon että koraani antaa tohon paremman vastauksen kun miä. mutta se voi olla toiveajattelua, sillä kikki terroriteot eivät johdu uskonnosta vaan uskonpuutteesta ja huorinteko on aika rahtari jos on sikoja vaunussa ja seassa rottia.

jos pelattaisiin kivi paperi ja sakset niin miä tiedän kellä on kivi ja kellä sakset ja missä järjestyksessä pelattiin, ja voittaja ei ole markoissa mitattava henkilö.

t: antti-ja-pataani, vrt. don quite ü sanzo panzo

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.