IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

(äärettömyys)

hätä ei ole tämän näköinen, hätä on kuvatunlainen, se ja kaikki on kauhiaa, sittenkin: en mieti sitä, mutta ajattelen. minä näin elokuvan... katsokaas

jos joku on alusta asti seurannut tätä monologiani niin siinä on jokin muoto. huonolla elokuvalla, jonka nimi on notes from undergroun, väitetään olevan alkuteoksena fjodor dostojevskin kirjoituksia kellarista, mutta elokuvan sovitus eli dramtisointi on yksinkertaisesti vitun huono.

homma on hieno astelmalta että äijä on hotellissa töissä respassa, ja helvetin penseä, ei kyyninen kuten joku idioottimainen elokuva tai tv-ohjelma-arvostelija sanoisi, vaan penseä. astelma on hieno, mutta homma kusee siinä kun mies tai henkilö on töissä.

elokuvan "notes from underground" tekijät eivät ole ymmärtäneet lainkaan, mitä kirjassa "kirjoituksia kellarista" henkilän ja tämän palvelijattaren päässä liikkuu, kirjoittelijan ollessa elääkkeelle, eli pois ihmisten ilmoille jääneenä syrjäytyneenä paskana elämisestä!

elokuva kannttaa katsoa, jos lukee kijan ensin ja tutustuu muutenkin dostojevskin ihmisrakennelmiin, mies on tarkkanäköisempi kuin tsekhov, ja joitain sellainen ykstyiskohtaisuus ärsyttää ehkä usemmin siksi että kuvailu tuntuu osuvaan omaan itseen.

tervesin,
katsokaa televisiota kuukausi putkeen ja tulkaa sitte huutelemaan, vittu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.