IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

on olemassa asioita, ja sitten onTorstai 29.04.2010 06:02

(tavoistani poiketen en välithalmus)

[Just call me Joe - Sinnead O'Connor]

onpa niin että on elämässäni asioita, joita olen tehnyt ja asioita joita olen sanonut.
elämässäni olen myös kova katumaan, mutta enimmäkseen minua - tällä hetkellä - vain
hävettää. en tiedeä, vielä, onko se sanottua vai tehtyä, mitä kadun, mutta enimmäkseen
minä kadun häpeää, mikä minua hävettääkin.

minä en ole, vielä, ollut vankilassa vaikka minut on sinnekin tuomittu asioista, joista
en tiedä pitäisikö minun katua, kun en tiedä mikä sanotussa on tehtyä: se harmittaa.

minua askarruttaa öisin, ja päivin erityisesti, kaikenaikaa kaikki mitä ajattelen, koska
en koskaan tiedä mikä ajattelemastani on jäänyt sanomatta, ja tullut vain tehdyksi,
sillä en tahtoisi ajatella tekoja, joita en ole ajatellut tehdä edes sanomalla tehdyksi,
sillä sellainnen ajattelemattomuus, jota ei ole edes harkinnut, vasta harmittaakin minua.

sellaiset asiat ovat minua pitäneet hereillä, ja unessa, josta en tahtoisi herätä, koska
sellaiset unet haluaisin päivieni öiksi: öitä, joita ei täydy kuvitella; anteeksi pyytää.


--
--

(kirjoituksin) sanottu paha (- kirjoituksin)


onpa niin että on
elämässä asioita, joita on tehnyt
ja asioita joita on sanonut.

elämässä on myös kaduttavaa,
mutta enimmäkseen hävettää. mikä?
tiedeä: vielä, on sanottua ja tehtyä,
mitä katuu, mutta enimmäkseen
katuu häpeää, mikä hävettää.

ei ole, vielä, miksi tuomittu on,
vaikka niin sanottiin: vanki kodin.

tuomittu, tietämättä pitäisikö katua,
kun ei tiedä mikä sanottuna on totta:
tehtynä; se harmina.

öisin askarruttaa ja päivin valvottaa
kaikenaikaa kaikki mitä ajattelee.
koskaan tietämättä mikä sanotussa
harmia aiheuttaa,
kirjoituskin.

ollapa hereillä, unessa; se toiveena,
jossa ei herätä... nyt

anteeksi pyytämään.

--typoless

pakko pitää lukijaa tyhmänä 19:58, 3.5.2010. miä meiltä moi!

ps ja sillee... pakko, saatana, ipitää klujiaa tyhmänä, sielä on jossain typo muta ei sanassa tai sanoissa kirjoituksin ja kirjoituskin. pakko vääntää rautalangasta ja pitää lukijaa tyhmänä, sillä koko homman juju on sanassa kirjoiTUSKIN aj KULMINAATIO "... nyt"
"anteeksi pyytämään."

(lukija on lukijat ja toivottavasti teitä on monta, lukijoita. vetäkää häkää päähän tai jos ikänne salli päänne juovuksiin ja lukekaa tuo muille ääneen, ja toistakaa :P niin ne toimii *höhöÄ no kaikki toimii sille, mutta kuitenkin. kyl' nää on tosissaan parempia juttuja kun joku vitun tommy tabermann, katotaa 10v kuluttua kumpa on pop, enkä miä saa siitä penniäkään että olen parempi, eikä minua pennit kiinosta, mutta olisi kyllä kiva kun joku muu kun loiri tekisi lauluksi :P (ja terveisiä ja kiitoksia sille ja niille keille ne kuuluu(pi

toi ei ollu mikään rakkausruno seillaisenaan, tämä on anteeksipyyntö Jussille siitä mitä miä olen ollut. ei oikein muille tee mieli sanoa anteeksi kun tulevat kusemaan lastensa kanssa haudalleni, sellasille viitti sanoa kun, "elä kuin olet, sika, pelolssa!"

-minä pellossa routa kärsän rikkoneena, vai oliko se tuoppi, mikä huuleni halkaisi? (sika ei pähkäile, sika tietää mistä on kyse ja niin tietää emakKokin, joka sopan hämmensi. Jja se varsin tietääkin, minä sanoin että porvoosssa oululainen minulle sanoi että varsin on vaaka, jolla mentiin ennen tanssilavoille, kun tarvittiin punttia tai muuta kättäpidempää, mutta sellaiset ajat ja sellaisten aikojen päivät ovat olleita ja kuluneita. näinä päiviniä leikitään mopoilla ja sonnustaudutaan nahkaliiveihin ja ollaan kovia heeboja kun kaverin veljen kaveri tuntee äijän, jolla on tatuointi. miä itken!

t niinku toivoo eikä terveisin: hautakivikirjoituksia kellaristanne

(no kellari on toki unessa ummetusta tai jotain sellaista ja jos sielä on portaat, niin ne on suolistoa, jos ne portaat vie alaspäin niin se on ihan vaan ummetusta tai jotain työhuolia, jos ne portaat vie ylös niin se on merkki siitä että on yläpäässä onglemia ja jos niitä ongelmallisia portaita kulkee unessa ylemmäs niin sitä syvemmällä ne ongelmat on alitajunnassa ja sitte onkin jo aika vaikia paikka jungilaisella koulukunnalla, mutta kaikkia portaita on käveltävä ja kaikille kelluville laatoille on unten maassa olevilla lammilla asteltava ja noustava lentoon kun leijona jahtaa ja palattava puunalle kotkan tai haukan tai lokin, joka on oikia lintu oikeiden painajaisten maassa ja oikia ihmistyyppi ja pahempi kuin rotta ja sellaisia ovat ihmisten mielet ja niin on tullut unesta ongelma, siis ulkotulentona ikäänkuin ulostautunut ongelma ja se vaivaa päivin kun on valveilla ja hereillä luulee olevansa ja rahaa raatamassa ja nyt on ihan erilainen näkökulma elokuvaan eXistenZe, vai onko?! - olisi oltava. näin olisi myö nähtävä korelainen elokuva, jonka aiemmin olen maininnuta ja rinnastanut coenin veljesten leffaan barton finch! nähkääs nuo ja tulkaa johtopäätelmiinne. elokuvat voivat antaa aiheen nähdä kirjallisuus aivan uudessa valossa, ja syyn nähdä elämänsä pelinä, jossa voi vain hävitä, sillä jossain vaiheessa ihminen vastaa kysymykseen, mitä minä jättäisin? ja eikö se ole vastaus: mitä minä jättäisin?!

(paha homma kun tää voi kuulostaa nin srukialle, mutta minulla on jäänyt vähän toi dostojevskin kirja vaivaamaan päätä, siinä kun on niin hieno alkukirjoituskin... voivoi :P no totahan tuossa kaikki on ja katkeruus etenkin, mutta kuitenkin... minusta tuntuu että paras tapa minulle päästä yli on puhua tai kirjoittaa ja kun haluan kuitenkin kostaa niin kirjoitan, kirjoittamasta päästyäni :PPPPPP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.