IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

[toi eilinen runkku]

onhan nimittäin niin että on jalat vähä saatanan kipiät, mutta vaihtoetona oli että temmon sitä saatanan läskiä vasikkaa turpaan, kun se esittäää että on hiljaa semmoset henkilöt, jotka ei ole autoa ennen korjailleet.

meinasi tulla kuset housuun kun kuulin sen kommentin. vittu, nippusiteellä panemassa pakoputkea ripustuksiin, ja miä olen aika kova äijä tekemään peltitöitä, vaihtamaan ikkunoita ja hitsaan asetyleenillä ja hapella ruosteiset äänenvaimentimet niin tollaset pian nelikymmppiset isot lapset, jotka ei osaa edes mopoa virittää, ja niillä on pakko ajella, ja nyt tosiaan puhun mopedista, niin kyllähän siinä väkisin käy naurattamaan niin että tekisi melkein mieli oikein tahallaan laskea housuihinsa ja olla vielä pienempi lapsi, mutta sen verran uhmaikänen olin että ajattelin kävellä kotiin sen sijaan että pistän sittä rottaa pataan.

miä alan pikkasen ymmärtämään miksi joku saatanan läski kulipää saa räkää naamalle ja siltä jää sormet ovenväliin... sitte ollaan pakosilla minun luoana kun ei uskalleta kotiin menna ja kun joku hoitaa niin että saa pölkkypää olla rauhassa niin sitte se osottaa kiitollisuutta varastamalla kaiken irtaimiston mitä käsiin sattuu. "joo, olit siä oikeassa, oli minul' tosiaan jääny vahingossa se ja tää taskuun kun luulin että se on mun kun minulla on ihan samanlainen...", uuhhuhuh. ja miä kun olen kysyny että oletko siä kleptomaani, että voisi sitte ymmärtää että jos vähän välilllä vahingossa jää jotain esineitä taskuun niin että niitä sitte kylässä käydessä näkee tuttuja kappaleita...

muuta, vittu, sinne Turkuun niin äkkiä kun ehit, sillä miä en halua enää sinun epämuodostunutta päätä nähä, koska minun tekee mieli panna se munan muotonen kallo ihan siihe muotoon, mihin sen olisi pitäny mennä kun syntymän jälkeen vähän puristellaan.

aaarrgh. jos tietäisitte, millaenen soheltaja ja teipilla ja 'se on armeijan anslankaa' -säheltäjä on kyseessä. voi ihmeiden ja hämmästysten paikka olla koko aika.

tuumailija

(vittu, poltan sun puumajan, jos vielä kerran annnan kusta silmille, ja siä olet sidottuna siihe vitun harakanpesään. rotta!)

((ne on on tohvelieläimet tosiaan sellasia pikkasen ameebasta kehittyneempiä eliöitä, mutta tän kyseisen tohveli hypotensis kleptomanikus vasikus suvun edustajat pitäs panna samaan huoneeseen kärpästen kanssa ja antaa sen verran raidia että jos sen määrään laskisi puutarhaan kuolis lähiseudulta harakatkin))

(((pidä plösö se dreijattu linkkari mukana niin kauan kun tällä kylällä pyörit, jos mienaat minua nähä, niin miä suolestan sinut paljain käsin.)))

kyllä korventaa, jos jaska lukee niin tules käymään, käyää kattomassa jos se antais ne 5 irtokappaletta, mitkä se on velkaa. saataisi hyvä tekosyy panna plösöä pataan, kai siä läskisoosia syöt?

toisen asteen tohvelieläin, kolmannnen asteen yhteydellä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.