IRC-Galleria

arafat

arafat

Pekka Puupää

Selaa blogimerkintöjä

stimuli - nrf (mirrorflip4U)Maanantai 24.10.2011 00:23

[ จาก - kerrankin jotain hyötyä... err... no tullaan tohon hyötyynkin vielä, se on vaan suhde työlle ja voimalle ja niiin poispäin, mutta hyötyä siitä että sullakin on toinen ja mulla on valjaissa semmonen kun UNICODE!!"ELI112 vai saisinko miä kattoa bigbrotherin kotona ja jatkaa sitten. surffaa ittes pois mun sivuilta, kuviteltu tekoäly (AI, kubrikin leffan nimi, leffan jonka pilasi juutalainen eli spielberg haloo eva piudee)]

[ puhun, siis kirjoitan mitä en ajattele. ajattelen kirjoittamatta mitä en ajattele siis vuorille pakoon ja sieltä pois sano zarathustra, sen vois kyllä lainata, ton arin kirjan vai oliko se kristianin, mutta kun on johdatusta semiotiikkaan panttina lainassa ja se on yliopiston kirja eli olis kiva saada se kotiin ja takas vai sanoko se sinne ja takas, se jrr-talkien ja kera kans et al ]

x1 = cos(degtorad(direction)) *10;
y1 = sin(degtorad(direction)) *10;
x2 = cos(degtorad(direction+120)) *10;
y2 = sin(degtorad(direction+120)) *10;

eikun...

F=Gm1m2/r*r

eikun...

Jospa sanon, että en vielä enkä enää, sanoi pappa (äitini isä) usein humalassa. jopas sanoinkin.

Mutta kuinka usein hän oli humalassa? herää kys'mys', on idioomi ja tyhmempikin sen taitaa, sanoisin minä jos olisin Gösta, mutta ja kun en ole niin herätän toisen kysmyksen, joka ei ole nukkuva sanahirviö.

Kävi kaveri kylässä - tosiaan kävi, mutta pääasia on että kävi kuitenkin.

ennen kuin tuli sisään tunki käden ovenväliin jossa oli tupakka palamaisillaan, sanoisin asian jos olisin kirsi virtanen, mutta kun en koskaan ole niin sanonkin: tunki ovenväliin käden, jossa oli tupakka-aski. ajattelin että ennen kuin polveni pettävät käyn ulos ja otan siitä topasta sen röppösen, sillä olisihan voinut käydä niinkin että olisin kaatunut vielä kahvasta kiinnipitäen taaksepäin ja koittaa sitten selitellä, että kuinka se käsi jäi sen ovenvälin ohennettavaksi, aivan kuin itsestään, siis meistä riippumatta, meistä, joka on kaverini ja minä me, eikä minä me kuten minä menä...

asiat on helppoja, mutta niitä on hauska ajatella kunhan kuvailee ensin ja kertoo vasta jälkeenpäin sanoilla. ja desimaalimerkin jälkeisellä osalla on yhtä suurivaikutus kuin exponentillakin, ei sen suurenmpi, vaikka olisi kyseessä empiminen.

vedetään hatusta, sanoi taikuri kanille, ylesiö kuunteli kun se pidätteli hengitystään. taikurin sydän hakkasi, mutta kukaan ei kuullut sitä, muuten en olisi sitä kertonutkaan.

kukaan ei kuuntele enää abbaa, heavy tulee ja heavy tappaa. sleepparit voisi haistatella tolla vaikka irwinin verorästejä jossain huonessa, jos eva bidee-suihkusta tulee ja kastelee mun sängyn. miähän sanoin että ei makeaa mahantäydeltä vaikka ite ostinkin ne karkit sulle ja siitökös provosoidutaan, yhessä ja kovaa. ä-hä, menitkö lankaan?

maanajoa, minä ajattelin ja sanoin. kuka kaipaa enää maanajoa? kuka kaipaisi pikku-myytä jos häntä ei enää olisi ja mitä olisivat muumitarinat ilman niitä, vain pelkkä pikku-myy ja lambda-merkki. pelin nimikin olisi ruusun nimi, mutta kun sellainen kirja on jo krijoitettu, toisaalta olisi vittumaisen hankalaa markkinoida peliä jonka nimi on lamda-merkki. koitetaanko vai puhutaanko puoli-elämästä eli half life, eräs historian parhaita pelejä, teknisesti, tietoteknisesti että myös kerronnallisesti, mutta ja mutta!1!1?2 haloo, onko hätäsuojelun liioittelu riittävän pätevä syy epä-kunnianloukkaukselle ja pitäisikö minulle nyt antaa lähestymiskielto internettiin ennenkuin haen lähestymiskieltoa ja kiellän lukemasta kirjoituksiani, tosissaan.

jos miä olisin k-mikko miä sanoisin että tosikot on kovia koomikkoja, mutta kun miä olen nyt vaan antti ja pekka ja arafat. commodore kuusnelosella (kupa vaan) oli sellanen peli kun split personalities ja siinä oli mm tätseri eli margaret tatcheristä kokovartalokuva karikatyyrinä, jota sai vielä itse virittää.

split personalities oli niinkin monimutkainen peli kuin hedelmäpeli, mutta siinä sai vähän käyttää älliä eikä kukaan ollut huutelemassa eduskunnassa että se peli pitää kieltää myymästä suomessa, kuten raid over moscow -pelistä nousi esiin oikein välikysmys.

välikysmys on vakava paikka. kukaan ei vaan oikein tajua sitä, kuinka vakava paikka se on. tehdäänpä asialle jotain. luodaan vertauskuva.

paniikkihäiriön voi hoitaa pois, ensin kuntoon ja sitten pois, jos on viksu kun aki riihilahti ja vetää lapasesta vesipullon ja sanoo että siinä on magnesijumia ja sillä pääsee eroon kaikista krampeista, paitsi ramppikuumesta, eli totta toinen puoli ja toinen puoli semmosta paskaa että aki riihilahden isälle olis pitänyt syöttää armeijassa enemmän jarrua niin ei olis tommosta poikaa televisiossa itselääkittemässä kaikkia maailman sairauksia hevon kuusen hevon hiiwattiin vedellä, joka on melko hyvä voiteluaine, sitä ei voi kiistää, mutta sitä voiteluun, melkein minkä tahansa voiteluun, mitä ihminen voisi voidella on ihan omat voiteluaineet. rahan kuvat silmiin, HEP!

seuraa laiton uhkapeli. henkeni kaupalla miä uhkapelaan tätä hommaa ja se käy hyvin kun tietokoneet on mun elämä. jos sun elämään ei sovi se että mulla on tietokone, siihen sähköä ja pappa maksaa internetin, niin sitte pitää varmaan sanoa papalle että pappa on tyhmä kun se maksaa mitään laskuja, krapulasta puhumattakaan. mutta eihän mulla oo krapula, mulla on puheripuli ja se johtuu siitä että heräsin just ja vetäsin lääkkeen ja vartun että se toimii ja sitten en vartu ja teen laskutoimituksia, jolla mitaan tehtyä työtä (W=F s).

nyt, ennenkun lihava nainen laulaa finlandia-hymniä jossain jokerien areenalla, voitte vaikka tehä diilin ja tarttua siihen tai sitte sovitaan että miä käytän voimaa, mitä tahansa niistä, miten haluan ja kuinka tahansa.

voitto=brutto-netto, voitto voi olla negatiivinen, mutta sen ei tarvi olla asiana sellainen vaikka pankkitilillä niin olisikin.

pidetäänkö taas hommia vähän yksinkertasina ja selvennetään hieman. paino voi olla painotyö, mutta sen ei ole pakko olla sitä tai sellainen, ainakaan yksinomaan. minulla on ihan vitusti paperia kaapeissa ja eniten on ketjulomaketta, mitä ei ole koskaan näytetty päivänvalolle sen jälkeen kun se paketti suljettiin. ketjulomaketta vaan tarvii enää kukaan ja kovin harva silloinkaan.

homma voi olla työ, mutta sen ei ole pakko olla sellainen tai edes sellainen kun se on työvoitto.

voima voi olla mitä vaan mutta yleisimmillään voima on jossain sen neljästä olomuodosta, joka ei ole sama kuin aineen olomuoto, vaikka sen voi sellaiseksi mieltää. mieltäminen on vähä niinkun mielivaltaa ja sen ero mielikuvituksesta on se että jälkinmäinen puuttuu, jos haluaa valtaa liikaa. haluta valtaa liikaa on vähän sama kuin olla ahne ja tyhmä samanaikaisesti. ahneus ja tyhmyys yhdistyy kuvitellussa tapauksessa että on sormi ja on pitkä kynsi ja kaivaa nenää. joskus voi tulla nenän sisäpinnalle haava, mutta haava harvoin on vielä limakalvolla pelkän nenän kaivamisella sormella, jossa ei ole suhteettoman pitkä kynsi.

voimaa on sähkövoima, ydinvoima, vesivoima ja vaikkapa vetovoima. toiset on vetovoimasempia kuin toiset, niin että on parempi vaikka toi mageneettikenttä.

ihmisiäkin voidaan välillä sanoa vetovoimaisiksi. miä voin olla sellanen esim. täysin kuvitteellisessa tilanteessa, jossa minua on kiva tulla lukemaan kun ei halua kaivaa nenää. nenän kaivamissessa voi likaantua oma paita omasta voipallosta (voipallo sanan olen oppinut yläasteen äidinkielentunnilla lukemalla pahkasika-lehteä.

moska voi olla paskaa, ja jos ajattelen niin voin yhtä hyvin katsoa bigbother-walkshown... kuten teen ennen kuin jatkan voiman pähkäilyä

[ pannaas tosta hallucinokeeniä koimaan ja älästee niin että painat nappia, jos et tiedä mitä se voi pitää sisällään kun se on niinku on linkki eli niiq tää on: http://www.youtube.com/watch?v=fH_8e9JYtRs ja pitää sisäällään Hallucinogen - LSD (Music Video) ]

P.S. miä olen aika hyvin perillä siitä mitä John Lennon on sanonut tai sanotaan hänen sanoneen ja eräs sellainen tokasu (suomeksi) on: otettuaan happoa (äläs (nyt vaan) tee), siis otettuaan happoa hän tajusi että kaaos hänen päässään oli totta.

P.P.S. korjailen (tässä) mainoskatkolla bigbrohterilta kirjotusvirheitä ja pidän kellonaikaa yllä että voi ihmiset nukkua tietokoneen ääressä, kuten minäkin... KELLOkortteja, nyt tiedän miksi on KELLOkortetj... niin mulla oli työkaverinakin Koret, niin tulee noita-typoja... ja olenhan minä jo kertonutkin siitä että ja minkälaisen "ruudunsäästäjän" rakensin itselleni.. eli silloin ennen aikaa adhd tossa loppukesästä oli näytönsäästäjä säädetty 1min ja sen tiheemmälle ei aikaa saanut windowsissa niin tein gamemakerilla oman, joka vaati minuutin katkon jälkeen meriselityksen että mitä olin tehnyt ja kuinka kauan. arvatenkin, homma lähti vähän lapasesta ja nyt kun on taas vesipullo lapasessa (ks. aki riihilahti) niin olen säätänyt näytösäästäjän(1 20min ihan vaan hyötyliikunnan vuoksi ja vaivaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.