IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Paritalon ihanuus???!!!!Perjantai 27.10.2006 23:16

On muuten helvetin kiva asua paritalossa.......varsinkin kun toisella puolella asuu savolainen mulkku (very very big)... voi helvetti minussakin on melkein puolet savololaista!!!!!!!
Ihmetteln vaan kauhiasti miksi pitää pitää niin kovaa meteliä siitä kuka omistaa ja mitä, taitaa olla jonkin näkönen pelko perseessä. No sen voin sanoa , että omaisuudessa peittoan mennen tullen ja se siitä.
Muutenkin on niin saatanen lystiä kun tuo mullku on suututtanut monta hyvää ystävää
On se kiva kun minun ystävätär ja mieheni hyvän ystävän tuleva vaimo saa kuulla ettei ole tervetullut mökille kun MINÄ (allekirjoittanut) en omista edes yhtään hirttä siitä mökistä,mutta ystävättäreni mies omistaa lattialaudat, niitä ei ole vielä maksettu (hah, hah)
ai, että mä nautin...
No tää on tapahtunut jo viikko sitten, mut mun on täytyny sulatella. Siel mökis on mun huonekaluja ja liinavaatteita ja vähän muutakin ja tiettekö te mitä , enää maanantaina ne ei ole siellä Jee, jeeeee.....
Siis minä en ymmärrä miksi pitää olla kateellinen toiselle ihmiselle jos sillä menee hyvin esim.parisuhteessa niin täytyy jollain tavalla aina satuttaa....kun jos, en tiedä, itellä ei mene hyvin. Nää on vaan tämmösen vanhan ämmän ajatuksia mutta silti. miksei voida olla tyytyväisiä siihen mitä meillä on, eikä aina miettiä onko toisella jotain enemmän, mitä siitä kostuu. Mä olen tyytyväinen siihen mitä minulla on ja mulle on yks p aska hailaa omistanko minä hirttäkään naapurin isännän ja oman isäntäni mökistä,pitäköön perkele.... mökkinsä....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.