IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Nettiongelmaa...Torstai 31.08.2006 16:22

No niinpä siinä kävi. että ukkonen iski adsl modeemiin, joka on naapurin puolella ja minulla ei tietysti ole vaikutus valtaa sen nopeaan korjaamiseen. Tätä kirjoitan tyttäreni luona. Oman yhteydn tilasin eilen, toimitus aika 2-3 vk. Siis voipi olla että vasta sitten pääsen taasen satuilemaan tänne...
No joo toi aikaisempi kirjoitus oli aika kovaa luettavaa, mutta kun iski v******! Ja jos minua arvostellaan mielestäni minulla on oikeus myös puolustautua ja päästää totuuksia ulos!
Eikös höyryjä saa josku päästää ulos, ettei aivot lennä pihalle.

No nyt se v*****s iskiTiistai 29.08.2006 13:02

Kuulin tuossa viikonloppuna asiota ........itsestäni (hym, hym), olen pyrkijä, kiipijä, toisen siivellä elävä jne.
Olen siis ollut sairaslomalla maaliskun puolesta välistä , selkä, jalka, käsi ym muiden kremppojen takia sekä minula on ns. fibromyalgia, joka joidenkin mielestä on korvien välinen sairaus, mutta ihmetyttää kyllä miten korvien välinen sairaus voi vaikuttaa jäykkyytenä, kamalina ärsyttävinä v-misinä kamalina kipuina, sormein turpoamisena. Täytyy olla helkatin hyvä manipuloimaan itselleen sellaisia vaivoja, olen kait sitten joku friikki, ihmeolento. No kyseinen henkilö on aika lähellä, eli näkee meidän elämäämme koko ajan melkein suurennuslasin kanssa. ja jos tässä nyt sitten puolin sun toisin rvetaan oikein herjaamaan, niin en minäkään ymmärrä kuinka hän pystyy nostamaan työttömyyskorvauksia ja käymään silti omalla työnantajallaan töissä eikö isinäkin ole jotain mätää.......tarkoitan tällä sitä, että jos minä olen loiseläjä niin mikä hän sitten on
jatk.. myöhemmin

Joopa jooMaanantai 28.08.2006 21:47

Eipä tässä taas kummempia, viime yön vähän salamoi ja jyristi ja kun minä (aikuinen nainen) pelkään ukkosta!!!!!!!!!!!
No tuli se uni kuitenkin kun tytär ei pelkää sitten mittään. Eetukissa kyllä oli vähän pihalla tästäkolinasta, salamoinnista ja valojen vilkkumisesta, mutta rauhoittui sekin. Isäntä veti yläkerrassa sikeetä, kova jytinä vaan kävi kun kuorsas.
No se siitä viime yöstä.
Niin piti sanomani, että on se vaan saaketin hyvä, et ne kuumat, hikiset päivät on ohi. Ei se ettenkö tykkäisi kesästä ja auringon paisteesta mutta kyllä Suomen kesään kuuluu sateen lotinakin ja se raikas ihana tuoksu sen sateen jälkeen.......


viikonloppu alkaa painua loppuaan kohtiSunnuntai 27.08.2006 23:04

Lauantaina rakas tyttäreni tuli äidin huomaan viikonlopuksi, kun yksi sanoi avustajista itsensä irti (hyvä vai paha, se jääköön harkintaan), yksi on sairaslomalla, sijaisuuksia tekevä leirillä ja ainoa tavoitettavissa oleva teki jo niin pitkän työrupeaman, että piti päästää huilimaan, vaikka työstä tykkääkin, ei polteta häntä loppuun.
Ihan on rauhallisissa merkeissä mennyt vaikkei äiti-tytär viikonloppu aina mene niin hyvin kun ollaan erilaisii ja sitte taas toisaalta niin saamarin samanlaisii.
Lauantain piipahti Jaska perheensä kanssa ja sunnuntaina keskipäivällä Pamela äitinsä, (äitinsä on minun kummityttäreni) kanssa kylässä ja nyt meillä myllää tyttären kummipoika siskonsa kanssa, että kyllähän tässä on menoa riittänyt. Mutta hyvä näin, ettei ollu liian tylsää
Tuppaa yleensä meneen näin viikonloppusin liikaa telkkarin töllöttämiseksi.

Eipä tässä taas muuta tällä kertaa vähän on tylsiä nää päiväkirja merkinnät,kun ei tapahdu mitään tai ehkä tapahtuukin mutta niistä ei mielellään puhu ainakaan vielä...........

Kyllä tämä tästäTorstai 24.08.2006 22:27

Jos on huolia toisilla niin on niitä tässäkin perheessä. Aina ei oikein tiedä itkeäkö vai nauraako.
Tekisi niin mieli täällä päästellä tuntojaan puhki mutta taidan törmätä samaan ongelmaan kuin eräs toinenkin syviä tuntojaan vuodatellut henkilö eli tulen saamaan palautetta. Ei ollut tarkoitus tuottaa kellekään mieli pahaa eikä tarttua asiaan mikä ei minulle kuulu mutta kun välittää niin sille ei voi mitään. Eräät ihmiset ovat vaan tässä aikojen saatossa tulleet tärkeiksi, enkä sille voi mitään. Mutta se siitä.

Tyttärenikään asiat eivät niin hyvällä tolalla ole. Enempää en uskalla kertoa etten saa syytettä niskaani, en tyttäreni taholta vaan aivan muualta. Ihmiset vaan ovat välillä niin s...t.n.n itsekkäitä ja v....maisia ja luulevat, että saavat tehdä mitä haluavat välittämättä toisten ihmisten hädästä. Empaattisuutta tarvittaisiin enemmän ja kykyä asettua sen toisen ihmisen asemaan.

Nyt vuodatin jo liikaa mutta teki tuo pienikin maininta hyvää......

OhohMaanantai 21.08.2006 23:28

Niinpä, viikonloppu takana ja uusi viikko alkanut.
Viikonloppu menikin ihan miellyttävissä merkeissä, no Aava oli hoidossa. Mikä aina pelastaa päivän. Kilttiä tyttöä katsoo perään aina mielellään. Tosin kyllä varamummo meinas saada sydärin kun käänsi selkänsä niin tyttö hyppi tasajalkaa soffalla ja kikatti, no onneks oli kamera kädessä niin sai ikuistettua. Ja sitten kun komensi niin killitteli vaan mutta totteli myös.
Illalla sitten tuli isännän kanssa mökillä saunottua ja otettua "vähän" viiniä.....siitä ei sitten muuta kuin, että sunnuntai meni ns "pelastusarmeijalle". Tyttären luona tuli käytyä mutta väsytti niin perkaleesti, hoh, hoh.
Tänään on sitten tullut YRITETTYÄ siivota. Jotain pientä näkyvää olen saanut aikaiseksi mutta ihan ottaa oma itsensä päähän kun ei saa aikaiseksi mitään. Kait tää vanhuus(??!!) alkaa tehä tepposia. Ei kello tulee jo niin paljo et pitää mennä tölläämään telkusta subilta kun alkaa toi joku subernatural vai mikäköhän se oli, no joku uffo juttu vissiiin kuitenkin.......Öitä

Päivä Keppanakellarin jälkeenPerjantai 18.08.2006 21:05

No, nyt on tyttäreni päässyt (joutunut) äidin kanssa käymään Keppanakellarissa, joka sis sijaitsee Liesjärvellä, hiukan Karkkilasta Forssaan päin keskellä metsää. Ihmeelistä kyllä siellä asiakkaita riittää. Mennessämme sinne oli kyllä asiakkaita mutta me kyllä mahduimme vielä sekaan vaikka oli se pyöris mukana. Muta 1 1/2 tunnin kuluttua olisi jo tehnyt tiukkaa.
Naisia satoi snne kuin saavista kaatamalla mutta hyvin sovittiin. Ruoka oli hyvää, kaljalaatuja tuli maistelultua (melkein ne kaikki maistui samalta) ja saimme kulumaan peräti neljä tuntia perillä eli sulkemisaikaan asti klo 22. Taksikuski meillä oli mukana(vertaansa vailla), nukkui ja luki kirjaa autossa sen aikaa kun ämmät joi ja läpisi. Kuviakin tuli otettua. Ne löytyy Kuva-arkistosta.
Tämä päivä alkaa taas olla kohta illassa. Rinsessa Aava lupasi äiteineen tulla käymäsemään, muttei vielä ole kuulunut. No tulevat, kun kerkiivät.
Täytyypi tässä tekasta yksi DVD levyn kansi joutessaan ja jorinoida vaikka huomenna lisää.

PalaveripäiväPerjantai 11.08.2006 01:24

No, nyt on palaveerattu ja kaikki sujui hyvin.
Pitäis mennä nukkumaan kun saan huomenna siivousapua, niin pitäis olla virkee, et itsekkin sit jaksais.

Munakaan ei ollut viisaampi kanaaTiistai 08.08.2006 22:11

Non nih. Ei auttanut vaikka muna kävi kattomassa varamummon konetta. Ei niin etteikö muna olisi viisaampi kanaa mutta ei tällä kertaa. Täytyyköhän nyt sitten jo ruveta odottelemaan, että munan muna olisi viisaampi molempia kanoja. On vaan niin pirun pitkä aika odottaa.
No se siitä, koneelle on esinnäkin pesiytynyt joku pirun EI virus mutta haittaohjelma, jota on perkeleen vaikee poistaa, mutta eiköhän se tästä kun kerää voimia. Onneksi tuo Aava tyttönen kävi päivällä vilauttelemassa hymyään niin tuli vähän parempi mieli. On se hyvä, että lähellä on pieniä rinsessoja, vaikkei ne ookkaa omia (mut melkein) lapsukaisia, valaisemassa vanhan päivää.
Tarttis varmaan ruveta taisteleen sen haittaohjelman kanssa. Netist pitäs vissiin hakee joku ohjelma joka sen löytää........????
Ei ne modaukset näy vieläkään, en tiiä, tyhmä ku tyhmä. Asensin web-kamerankin ja nyt ei oo ku yks jonka kanssa kokeilla ja ensiksi se toimi ja nyt ei toimi......et niinku täytyy ootella jos joku muu asentaa niin vois kokeilla.
Kyllä SIIVOAMINEN on sitten hauskaa.....varsinkin kun käy läpi 10 kg paperipinkkaa, et mitä heittää pois ja mitä säilöö????Tuolla ne nyt keittiön pöydällä kököttää loput ja odottaa, että jaksaisin penkoa loput. Taitaa voittaa motto: Älä tee tänään mitään minkä voit jättää huomiseksi!