IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Setän synttäritSunnuntai 23.09.2007 00:16

Ai jepulis, että oli kiva päivä tänään. En ole nähnyt 6 v. nuorempaa ja meistä isän puolelta serkuksista nuorinta sitten vuoden -85 eli yli 20 v. Eipä tuo ollut oikeastaan mihinkään muuttunut, sama nuorempi painos meistä Leskisistä niinkuin ennenkin, tosin hän on jo isoisä, heh.
Kaikki aina sanoo, että sukujuhlat on p....stä mutta minä nautin saadessani nähdä serkkujani, koska itse olen ainoa niin he ovat minulle niitä tärkeimpiä sukulaisia vanhempieni ja lasten jälkeen. Ja kun meitä ei muutenkaan ole montaa, isän puolelta minulla on 4 serkkua niinkuin äidinkin puolelta, ei paljoo, pieni on suku paitsi, että Leskisen koko sukuhan on valtava, Juankoski here I come saa sanoa joka toiselle päivää, et sillai......
Ja yleensä, kuten tänään 70 v. täyttänyt setäni aina sanoo, kun häneltä kysyy juhliin mennessä, että onkos täällä paljon ihmisiä, niin Osmo vastaa: Ei täällä paljon ihmisiä ole, täällä on vaan Leskisii....=)
Mikäköhän taas meikäläistä vaivaa kun on jäänyt tää pehmoilu päälle...edellinenkin kirjoitus oli pehmoilua ja nyt silmäkulma kostuu kun muistelen lapsuuttani ja niitä kivoja ihania aikoja kun isovanhemmat vielä elivät ja kaikki sedät, tädit, kummit jne.
Mutta maailma on tällainen kukaanhan meistä ei tänne jää... luovuttava on! Mutta onneksi muistot jää... niitä meiltä ei kukaan pois voi ottaa ja tänään olikin esillä taas roppakaupalla :-)

Aika menä hurahteleePerjantai 21.09.2007 19:32

Uups taas on päivät suhineet ohi niin ettei perässä pysy.
Tää on kyl aikaste hyvä tää irc ja tietokone, kun on pakko tulla kattoo ketä on käynny sivuilla ja mitä kommentoinu niin voi siirtää perjantai siivousta =)
Isäntä lähti tuulastaa kavereidensan kanssa ja lupasin, että kämppä on siivottu ja huominen ruoka tehty valmiiksi hänelle, kun olen itse setäni 70 v. juhlissa, johon hän tosin tokaisia, että saas nähdä..... Avasin tuossa punkkupullon josko siitä saisi puhtia siivoukseen.......
Niin , että pitäis kait näyttää etten mä ihan saamaton oo... vaikka kyllä kait se mut jo tuntee
Tulee ensi vuonna 20 v. täyteen. Huh, ,huh. Se on kait sitä rakkavutta =)
Kaisallakin tuossa taas olin avustajana kun on nmiin havoittuvainen tuo työ, jos yksikin on poissa.
Mutta eipä tuo mitään meillä meni oikein hyvin,saimme jutella asioista, joista ei halua puhua kenenkään muun kuullen, niitä äiti - tytär juttuja you know.... ainoa vaan, että olen itse fysiikaltani huonossa kunnossa nosteelmaan mutta Kaisan jaloissa on voimaa ja käsissä , niin mehän pärjättiin suht hyvin ja oli todella kiva viettää välillä äiti tytär päivä, koska siihen toisaalta on harvoin tilaisuutta, kun avustaja on kuitenkin melkein koko vuorokauden paikalla.
Toivoisin saavani tätä saatanan painoa pois , jotta jaksaisin paremmin olla tyttäreni avustajana silloin tällöin, kyllä sitä yhteistä aikaa tarvitsee molemmat.
Yhteistä aikaa haluaisin myös rakkaan poikani kanssa, olisi mahtavaa ollut päästä Leville mutta se nyt kaít toistaiseksi jää jääihin. Ois ollut niin kiva irrotella äiti-poika fiiliksellä =)
Tää tunteen purkaus menee punaviinin piikkiin, ei vainskaan, rakastan lapsiani ja vaikka he ovat aikuisia , he ovat minulle aina niitä pieniä palleroita :-)
ja kyllä minun sytämeen mahtuu muutama muukin, jotka sen itse varmasti tietävät =)

Sanoja....Tiistai 18.09.2007 23:53

mitä sinä sanoisit?

Annan sinulle mahdollisuuden sanoa YHDEN sanan. Se on viimeinen sana mitä voit minulle koskaan sanoa. Sen jälkeen et voi sanoa minulle mitään, koskaan.
Minkä sanan sinä sanoisit?

Vastauksesi jälkeen kopio tämä omaan päiväkirjaasi, ja katso mitä muut sinulle sanoisivat


SärytLauantai 15.09.2007 21:24

Saatana näitä särkyjä, nyt alkaa tämän ämmän pinna kiristyy jo sillai, että hiukset on kohta säkkärällä (vähän sentään huumorii) Mutta kun ei mikään muu tunnu enää auttavan kuin tinnerin vetäminen niin, etä sammuu ja sitten saa nukuttua edes pätkän mutta kun se seuraava päivä on sitten niin perkeleellinen. Älkääkä kertoko mulle että mun täytyy liikkuu, kuntosalit, sauvakävelyt jne edelleen uinnit ym on käytössä mutta... lääkkeitä kokeillaan ja vaihdellaan niin ettei budjetti kohta kestä, eikä ne saatanat päästä mua eläkkeelle, nyt sanon ruman sanan V...U! Ja kun se ei ole yksin se fibro, on molemmat polvet paskana, oikea käsi paskana, selkä paskana ja tää saatanan ylipaino perkele. Ei helvetti nytmeen ottaan yhen ja piiiittttkkkkäään.

Hoh hoijaaLauantai 15.09.2007 02:04

Lääkärissä taas käyty ja sairaslomaa kirjoitettu tällä erää ad 31.10.07. Saa nähdä onko ämmästä enää töihin??
Fibromyalgia on sinänsä hassu tauti ettei se näy päälle päin, mutta perkeleelliset säryt se saa aikaiseksi ja mielen mustaksi ja masentuneeksi. Ja lääkekokeilua lääkekokeilun jälkeen josko joku veisi säryt pois. Lääkkeitä on löytynyt, jotka jonkun verran hillitsee särkyjä mutta vielä ei ole lääkettä ollut joka olisi vienyt säryn kokonaan pois, eli jostain päin jomottaa jonkun verran koko ajan ja se kiristyttää hampaita ja hermoja .........
Taidan mennä ottaa yöhörpyt ja nukkumaan , öitä

Siis miehet...............Torstai 13.09.2007 01:27

Niin, aihe miehet: Meillä on yksi nuijapää, pölvästi, sahajauhopää.
Ihan vaan sen takii pitää laittaa salkkarit nauhalle kun hän haluu surffailla eri kanavien välillä, ei mitään katottavaa tuu hänelle mutku......... JA HUOMENNA HAETAAN TOINEN BOXI; PERKELE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taas keppanaTiistai 11.09.2007 00:01

No tulihan sitä käytyä vielä sunnuntainakin keppanassa!
Tosin eri porukan kanssa, meillä oli muutenkin harvinaisen kiva sunnuntaki... meillä oli lapsikin matkassa,ja todeta, että lapsen ehdoillakin on kivaa..
Perjantain söin Hermannin leikkaan ja nyt vetäsin Oskarin pintaa, tosin siellä olis ollut joku hyvn harvinainen Ökömörkin listassa mutta en ainakaan vielä uskaltanut syödä, ens kerralla!!

keppanakellariLauantai 08.09.2007 01:52

Tulin noin 15 min sitten keppanasta syömästä, juomasta ja kivaa oli. Kaisa + töissä oleva avustaja ,yks ryyppäämäässä oleva avustaja (siis vapaalla) ja minä, voi sitä raukkaa joka katteli meitä SELVINPÄIN =) Se kyllä sano että se kesti meitä :-)
Väkee siel oli muuten ku pipoo, on suosittu paikka ! Ja se ruok , nam, nam ja se kalja määr ja wishky !määrä ts yleensä se valinna vaikeus !

Hui hitsiPerjantai 07.09.2007 17:49

Ollaan jo syyskussa eikä ole tullut kirjoitettua sanan sanaa.
No olen JÄLLEEN ylläri sairaslomalla ja toivottavasti tarpeeksi pitkää eli siis koko loppu elämän siis tarkoitan tietenkin, etä nyt jo toivoisin pääseväni eläkkeelle kokonaan, kun ei tuo työssä ole tunnu sujuvan.
Fibromyalgia säryt ovat niin voimia vieviä, ettei keskittyminen ole helppoa, se masentaa ja mustikaan ei parhaimmasta päästä (lääkkeet kait vaikuttaa) Toisaalta olen miettinyt miksi mä niitä lääkkeitä ahtaan sisääni kun ne eivät oikeesti hireesti auta mutta sitten taas jos en niitä söisi säryt saattisivat viedä viimeisetkin hermon rippeet. Huoli lähimmäisistäkin vie voia. Olen siis hajamielinen, masentunut, keskittymiskyvytön, ainaista väsymystä kärsivä kurja ihminen
(rypee itsesäälissä...)
Ja kun vielä tämä flunssakin tähän päälle jämähti niin hermot on kireellä ja kun olen luvannut lapseni ja avustajien kanssa lähteä Keppanakellariin syömään, niin katsotaan kuinka tässä käy. Toivottavasti en kovasti pimahtele kenellekään.
Päivä on aurinkoinen ja sekin mättää kun tekis mieli vähän mennä sieniä kattoon, mutta kun ei oikein viitsi lähteä tässä kunnossa rämpimään tuonne metsikköön kun nuo jalatkaan eivät ole kunnossa ts. polvet.
Olipa siinä taas vuodatus omasta surkeudesta, mutta näin se on. Jaksaminen on todella
tapeetilla ja ne jotka elämäntilanteestani jotain tietävät niin toivottavasti ymmärtävät !

keskiviikko meni jo, nyt on tortaiTorstai 23.08.2007 03:12

Hupsista niin se köllähti torstakin puolelle. Olen kokoste illan tapellut tän tietotekniikan kanssa ja olen kyllä sitä mieltä että mikään ei ole niin epävarma kuin tietolone.
No minä sitten menin putsaamaan rekisterin ja ups Word ei toimi ainaskaan, muita en oo vielä uskalta ees kokeilla. Eli siis huomenna sitten pelastemaan mitä pelastettavissa on EHKÄ
Mut ei se mitään jotain kivaakin on tulossa tänään Aava-rinsessa, mussukka, murmeli höpönassu tulee hoitoon. Kait se on mentävä nukkumaan että jaksaa.....

Aava oli hoidossa, pikku enkeli, välillä vilperi, jot joutui komentamaankin mutta kaikesta huolimatta niin äärettömän kiltti ja ihana ja rakas.Ihan sydän pakahtuu kun hän kipuu syliin, ottaa kaulasta ja sanoo: Aava rakastaa Riitta-Liisaa, ah, kyynel silmäkulmaan vierähtää ONNESTA! Olen tässä miettynyt kuinka se mahtaa sitten pakahtua jos joskus on ihan omia lapsenlapsia, onko tunne kovinkaan erilainen, kun lapsi on kuitenkin tärkeä joka tapauksessa.
Jaa siihen kysymykseen saan vastauksen tai sitten en.

Pappa on tontilla, Vaari on Pilpalassa ja Muhku on ...............Savonlinnassa (littlesti autettuna)
kun ei oikein muistanut tuota Savonlinna sanaa ja Muhku kuulemma sanoo hyhym =) ??

Tässä on Aava ja mun yhteinen runo:

HEINÄKUU
Jos olet syntynyt heinäkuussa
tule kanssani keinumaan.
Pihakeinussa koivun alla (se kun löytyy täältä Markun ja varamummon pihasta)
hurjan hurjasti keinutaan. (tooosiii kovat vaudit)
Masunpohja kutisee
ja tassut vauhdissa tutisee.