IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

TarinaKeskiviikko 28.11.2007 00:12

Oli kerran pieni kunta jossain etelässä. Kaikenlaisia virheitä sattui vuosien varrella, no ne oli anteeksi annettavia. Sitten viime vuonna, palkkasihteeri vähän MOKAsi. palkansaaja sai palkkasihteerin virheen takia noin 1200ekee kunnalta palkkaa, jonka maksoi takaisin. No se siitä.
Mutta arvatkaapas, mitä se palkkasihteeri on tänä vuonna tehnyt. Maksanut mulle palkkaa vaikka mun pitäis olla liiton päivärahalla. Minä kyllä asiaa muutaman kerran ihmettelin sinne palkka toimistoon????No sitten tule ilmoitus Kelasta, että päiväraha-anomukseni oli hylätty, koska 300 pv oli täynnä.No soittamaan sitten palkkatstoon=) Siellä kauhia paniikki, olivat saaneet sen saman kirjeen.
Olivat maksaneet minulle palkkaaa 4 kk, vaikka ei olisi pitänyt.
No minä olin siis kysynyt asiaa pariin kertaan palkkatso mutta ei siellä siis otettu silleen mitään paniikkia, kertoivat vain että palkkaa juoksisi tonne tammikuulle 2008.
No ,sitten soitettiin kait henkilöstöpäällikölle ja vastaus joo maksappas tyttö kunnalle melkein 3000 euroo takasin, vitsin, vitsi.Ja kaikkein kurjinta on etten saa liitostakaan tuola ajalta mitään ja sitt pitäis maksaa takasin , yök tapahtui siinä sitten vielä jonkinlaisia lisämokia sille palkanlaskijalle, ja nyt odotellaan mitä isot kihot sanoo!!
Kyllä kunta työnantajan on sitte HYVÄ!!

Enään ei löydy tarpeeksi kirosanojaMaanantai 19.11.2007 22:13

TAAS kunta ja sen metkut. En nyt tässä selvittele asiaa sen enenpää kuin, että miten ihmeessä jotkut ihmiset ei osaa tehdä töitä kunnolla vaan mokaavat 2 x vuodessa saman asian ja työntekijä kärsii!!!!!PERKELE
Meillä oli karkki-jäätelö-chipsi-limupäivä =)kaikilla
Hanna kävi leikkimässä Aavan kanssa ja tytöillä oli tosi hauskaa. Hannasta on jo ihan apua tupon pienen muru-ipanan kanssa. Kiitos siitä Hannalle :)

Sorry!Lauantai 17.11.2007 02:59

Kaikille isosti anteeksi ettei niitä Halloween kuvia ole vieläkään kaikkia kopsattu tänne ircciin mutta tuli tärkeempää tekemistä. Mulla on Aava yökylässä, joten saanen anteeksi.
Kyllä se pikku muru on sitten ihana. Sulaa vahaa on jäyhä isosetäkin kun Aava kattoo silmin ja sanoo minä rakastan sinua Markku =) Minä tykkään teistä, minä tykkään olla täällä Markun ja Riitta-Liisan luona. Riitta-Liisa suojelee minua <3<3<3<3<3
Kyllä taas on voimia tapella kunnan kanssa oman tyttären asioista !!!
Nyt hyvää yötä kaikille, Aava meni klo 22 nukkuun, eli saattaa olla aikanen nousu tai sitten ei :)

VatsatautiPerjantai 16.11.2007 00:31

Hirveee mahatauti, piti mennä painonvartioihi mutta eipä uskaltanu lähtee ajaa Lohjalle kun ois varmaan tullu vesipaskat autoon Heh, heh, nyt kyllä jo vähän helpottaa. Hyvää laihdutuskuuria =)

VäsyttääTiistai 13.11.2007 23:38

On tässä mennyt päiviä pelkästään mietiskellessä tätä maailman menoa. Mihin ollaan menossa?
Samalla olen myös pohdiskellut itselleni niin tärkeää asiaa vaikeavammaisia! Taas joudutaan tekemään lisäselvityksiä yhteen hakemukseen. Täytyy kait taas rautalangasta vääntää.
Toisaalta tuntuu tuon Jokelan jutun jälkeen välillä pieniltä nämä meikäläisten harmit mutta meillä jokaisella varmasti on ne omat huolet ja murheet, jotka ovat sitä jokapäiväistä elämää.
Jokelan kaltainen juttu vaan pysähdyttää miettimään ns. syntyjä syviä.
Täytyy tästä lähteä nukkumattia katselemaan, josko huomenna olisi rautalankavääntö kirjoistusten vuoro!

KääkkKeskiviikko 07.11.2007 23:24

Kun menee oottamaan 258 kuvaa yhtenä iltanan ja sitten yrittää niitä tänne ircciin imuttaa, niin menee hemro k un joka ikinen kuva täytyy ensin pienentää ja sitten vasta lisätä.
Siksi tähän touhuun menee aikaa ja siksi toisekseen en minä kaikkia sine kyllä edes aio laittaa, jakoonhan ne kuiteskii menee........
Öitä

Aamukuvaa.....Tiistai 06.11.2007 00:06

Haloween ohi =)Maanantai 05.11.2007 20:49

Kaikille halloween juhlissa olijoile ja ircissä selaaville tiedoksi. Kamerassan noin 230 kuvaa, imuroin 3-4 cd:lle ja pistän jakoon, Jasulla on lista varmaan mukana olleista nin jokainen haluava saa kopsata ne koneilleen tai cd:lle mitä kuvia kukin haluaa, eli laitan siis kaikki jakoon !!
Aamuaurinko valvotun yön jälkeen klo 9.34 4.11.2007

Ja uusi perkelePerjantai 02.11.2007 04:36

olen jo alkanuy tokentunut niin paljon, että laitoin tekstiä eteenpäin, jos ei auta niin lukekaa paikallislehtiä ja hesaria