IRC-Galleria

countrywoman

countrywoman

the boots are made for walking *****

Hui hitsiPerjantai 07.09.2007 17:49

Ollaan jo syyskussa eikä ole tullut kirjoitettua sanan sanaa.
No olen JÄLLEEN ylläri sairaslomalla ja toivottavasti tarpeeksi pitkää eli siis koko loppu elämän siis tarkoitan tietenkin, etä nyt jo toivoisin pääseväni eläkkeelle kokonaan, kun ei tuo työssä ole tunnu sujuvan.
Fibromyalgia säryt ovat niin voimia vieviä, ettei keskittyminen ole helppoa, se masentaa ja mustikaan ei parhaimmasta päästä (lääkkeet kait vaikuttaa) Toisaalta olen miettinyt miksi mä niitä lääkkeitä ahtaan sisääni kun ne eivät oikeesti hireesti auta mutta sitten taas jos en niitä söisi säryt saattisivat viedä viimeisetkin hermon rippeet. Huoli lähimmäisistäkin vie voia. Olen siis hajamielinen, masentunut, keskittymiskyvytön, ainaista väsymystä kärsivä kurja ihminen
(rypee itsesäälissä...)
Ja kun vielä tämä flunssakin tähän päälle jämähti niin hermot on kireellä ja kun olen luvannut lapseni ja avustajien kanssa lähteä Keppanakellariin syömään, niin katsotaan kuinka tässä käy. Toivottavasti en kovasti pimahtele kenellekään.
Päivä on aurinkoinen ja sekin mättää kun tekis mieli vähän mennä sieniä kattoon, mutta kun ei oikein viitsi lähteä tässä kunnossa rämpimään tuonne metsikköön kun nuo jalatkaan eivät ole kunnossa ts. polvet.
Olipa siinä taas vuodatus omasta surkeudesta, mutta näin se on. Jaksaminen on todella
tapeetilla ja ne jotka elämäntilanteestani jotain tietävät niin toivottavasti ymmärtävät !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.