IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Made of ScarsTorstai 19.06.2008 14:56

Simban enon palasista on minut tehty. Häntä jäi harmikseni uupumaan, sitä olisi ollut kiva huiskuttaa ja tallaututtaa. Nyt joudun tyytymään wiskin hännän tallomiseen, kisu näyttää arvostavan siitä kun iloisesti aina laulaa kun niin teen.

Uudestisyntyneellä on varmasti ikävää. Joutuu kärsimään elämän ensimmäiset kuukaudet kuin märkä sukka, puklaillen ja peukkua imien. No, jos olisi nörtti Star Trek-poju niin saisipa ainakin tisua taas ;D

En voi olla jumalasi enkä sitä duunia haluaisi. Totta, ketä kiinnostaisi miljoonien ihmisten rukoukset pääkopan sisällä pyörimässä; "Tahdon ponin", "Paranna syyhyni", "Kasvata elimeni kokoa", "Liimaa lemmikkini takaisin kokoon." Ilmankos välillä vituttaa ja maa järisee, eliminoiden muutaman vinkeän vinkujan. Toisaalta, jumalan duunissa tuo olisi se lystikäs osuus. Kukapa ei hallitsisi pelolla mieluummin kuin rakkaudella? Mitään hippejä olla.

Vapautta häkissä, pelko sydämessä. Parempi sekin kuin vapautta palasina pitkin Englannin maita ja mantuja, vai mitä William? Palasista tulemme ja niiksi päädymme.

When - did everything go bad - did everything fall flat
Did everything decay and lose itself so fast?
When - did everything succumb - did everything go numb
Did everything lobotomize what it's become?

Ajatteluani hyväksikäytti Stone Sour.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.