IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

keskiviikko-sunnuntaiSunnuntai 29.06.2008 14:00

Tiedättekö, mä olen ihan sairaan onnellinen nyt <3

Mä pelkäsin tosi paljon sitä, että kaikki kuitenkin vaan menee pieleen, tai että kaikki olikin siinä. Mutta ei, kerrankin uskallan jopa olla onnellinen, kesti sitä sitten vain hetken tai pidempään. Päätin, että en jaksa enää tuhlata energiaa sen miettimiseen, jos kerta voi hetken olla hyvä fiilis, miksei siitä nauttisi?

Ja muutenkin kaikki on ollut ihan täydellistä. Amoral pitkästä aikaa toissa iltana, oli parasta <3 Nikon kiusaaminen on muuten ehkä paras juttu maailmassa, ettäs tiedätte. Voice perkele, myönnä mies pois!

Ja oli taas kerran tosi hehkeä tapaaminen herra Kalliojärven kanssa. Olin aivan seis, seison jalat ristissä meikit poskilla vessajonossa, ja sitten Niko tulee selittämään "Hei sun on pakko auttaa mua nyt, nyt, NYT! Mulla on kiire, auta!" En kyllä ymmärrä vieläkään miksi ihmeessä se halusi myydä kolmen päivän tuska-lipun jollekkin, tai oikeastaan, miksi sillä oli se lippu :D Mutta enivei. Kun Niko oli lähtenyt siitä, joku nainen tuijotti mua silmät pyöreinä, katsoi Nikon perään ja tuijotti taas mua. Katsoin sitä tyhmänä takaisin ja totesin että joo, se oli Niko. Menin vessaan ja perään naikkonen vielä "se tuli puhumaan sulle ja se tunnisti sut". No yhyy, minkä voin sille että olen niin feimi :DDDDDD No ei.

On ollut ihan parasta viime keskiviikosta lähtien, kiitos siitä kaikille. Ja erityisesti Niinalle joka majoitti meidät kämpilleen pe yöksi. Ja Jounille ^^ ja Sinna rakkaalleni <3


Ja Mapelle mun elämän parhaista minuuteista :DDDD Maksaisin mitä vaan että saisin vielä kerran nähdä sen ilmeen. Okei, oli se vähän huono vitsi, mutta mulla oli kivaa. Mappe, olet hiukan nutipää.

Tänään jos vielä jaksaisi, niin sitten on purkki paketissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.