IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

We are so young
Our lives have just begun
But already were considering
Escape from this world

On jotenkin tosi outo fiilis. Johtuu varmaan taas kerran siitä, että elämässä tapahtuu enemmän kuin osaa kerralla sisäistääkkään. Mutta silti, en osaa päättää sattuuko tämä vai pitäisikö hymyillä.

Eilen aamuyöllä istuttiin Sinnan kanssa keittiössä syömässä muroja, ja todettiin, että elämä on sittenkin aika pirun hienoa. Tai siis, siitä on tullut järkyttävän hienoa viimesien vuosien myötä. Ihan rehellisesti voin omastapuolestani sanoa, että pari vuotta sitten ja siitä taaemmas kaikki oli aivan järkyttävää paskaa. Oikeasti, en inhoa mitään muuta niin paljon kuin menneisyyttäni.

Ja nyt näiden parin viime vuoden aikana olen tutustunut niin moniin uusiin ihmisiin jotka merkitsevät mulle kauhean paljon. Ja kaikki mitä ollaan koettu ja saatu, olen siitä kaikesta vaan niin kiitollinen. Aikaisemmin en koskaan olisi edes uskaltanut kuvitella että joskus voisi olla mahdollista nousta ylös ja katsoa elämää silmiin. Vaikka kuulostaisi kuinka kornilta tai kliseiseltä, niin niin se vain on.

Toisaalta en sano että kaikki olisi täysin hyvin, siihen on vielä pitkä matka, mutta näin alkuna tämä on hyvä. Ja kun vielä pian pääsen astumaan ihan kokonaan menneisyydestä pois niin... Nyt on vaan niin paljon kokonaisempi olo kuin joinain päivinä.

Mutta se siitä avautumisesta, oli vaan pakko kirjoittaa. Ah, we are so young and we are here only to lose

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.