IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

In Flames- My sweet shadowSunnuntai 28.09.2008 17:49

Hmm, tekisikö edes mieli viskata koko koneen rakkine ikkunasta ulos? Tekisikö edes mieli vaan huutaa ja tuhota koko kakka?

Joo, kyllä.

Enkä tietenkään voi vaan lopettaa tämän kuuntelemista .__. Ei pysty, vaikka varmaan pitäisi. Ei vaikka sattuu kuinka. Ei vaikka sen johdosta kone makaa kohta palasina tuolla kostealla nurmikolla.

Vaikka yleensä sanon, että en kadu mitään menneisyydessä, haluaisin silti kyllä vaihtaa tämän asian kulun toisin. Haluaisin palata 3-4 kuukautta taaemmas ja valita toisin. Miksen vaan voinut nähdä kättäni pidemmälle ja antaa jo silloin olla?

Toisaalta kesän ajan olin tosi onnellinen. Ajattelin silloin jo, että vaikka kävisi kuinka, niin pyrin olemaan iloinen siitä että olen saanut olla mielettömän onnellinen hetken. Kunpa näkisin sen vieläkin niin. Ehkä siinä vaan meni tietyn "kielletyn" rajan ylitse, jonka jälkeen ei enää ole mahdollista nähdä valoa?

Ihan sama, nyt alkaa vaan jo kyllästyttämään täydellisesti tämä. Hellurei, kuka ja koska lähtee mun kanssa tuulettumaan (=paljon viinaa, menoa ja meininkiä)?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.