IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

Social sicknessKeskiviikko 25.02.2009 03:13

Minuu kyllästyttää niin paljon vaan olla jokin keskinkertainen, normaali, tavanomaisia asioita tekevä tallaaja. Lue ylppäreihin, kirjoita hyvin, hae työpaikkaa, hae jatkokoulutukseen, etsi kämppä, tee ruokaa, lenkkeile, katso salkkarit, mene kymmeneltä nukkumaan, herää aamulla töihin... Pää halkeaa ton painajaisen kanssa!

Mutta toisaalta: mitä sille voi muka tehdä. Jatkan tätä "en tee mitään" asennetta, enkä saa sen enempää aikaiseksi? Pienenä mulla oli jotenkin selvempi kuva tästä 'olemisesta' kuin nyt kun se on kohdalla. Menenkö sossulle itkemään rahaa, kun en osaa mitään, ja koska olen kykenemätön työelämään? Koska olen kykenemätön ajattelemaan ja kykenemätön elämään tätä maailmaa koskevien säännösten mukaan. Koska vaan olen niinkuin muutkin.

Mulle vaan ei riitä se, että sanotaan "mutta kun on pakko, ei tässä muutakaan voi!" Miksi tuohon pitäisi tyytyä, miksi pitäisi tehdä vain koska muka 'pitää tehdä'? Ei siinä ole järkeä. Tajusin tuossa vaan taas kerran kuinka saatanan keskinkertainen olen kaikessa. Ei sellaisena enää kauheasti pärjää tässä maailmassa, ainakaan jos sattuu olemaan minä joka ei tyydy mihinkään, ja joka haluaa koko ajan isompaa ja enemmän.

Nyt on taas niin "inhoan elämää ja kaikki on paskaa, I'll kill myself to make everybody pay" fiilis. Paskaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.