IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

HihiiKeskiviikko 25.03.2009 21:24

Jos joku haluaa ostaa lukiokirjoja, kysy. Mulla on niitä. Paljon. Haluan ne pois. Hus.

Pakkaus on... edelleen kesken. Huomenna pitäisi mennä koko päiväksi koululle (eli siis viimestään 10 ja lähtä joskus 6-7 aikaan) tekemään ennakkotehtäviä. Eli siis kynät ja siveltimet heiluu.

Sitten perjantaina heitän porukat Ranskaan (no okei, oikeasti vaan Helsinki-Vantaalle), ja jos oikein hyvä tuuri käy, niin pääsen sieltä koululle jatkamaan ennakkotöitä (riippuen siitä, milloin mistä ja monelta kidnappaan Teemun).

Lauantaina Stadiin baariin, kaikki mukaan. Ja katsokaakin että teillä on rahaa, joudutte nimittäin tarjoamaan mulle. Ja paljon. Lauantai yönä joko kotiin tai Jäkeen, ei voi tietää.

Sunnuntaina ultimate krapula.

Maanantaina koululle ennakkotehtävien kimppuun. Maanantai yön pakkaan loppuun.

Tiistaina koululle ennakkotöitä vielä hiomaan, ja jossain välissä porukat pitää hakea sieltä Ranskasta.

Keskiviikkona lähden seikkailemaan välille Myyrmäki-Matinkylä, ja raahaan paljon laatikoita mukanani.

Torstaina hyvällä tuurilla pääsen taas tekemään ennakkotöitä, tai sitten vien lisää laatikoita. Kivaa.

Perjantaina otetaan peräkärry ja kuljetetaan huonekalut Myyrmäkeen, ja haetaan lisää Espoosta. Voisi melkein leikkiä löytävänsä ikean siinä matkalla, ja ostaa astioita.

Viikonloppuna muutetaan loppuun. Maanantaina voisin leikkiä ahkeraa ja käydä vinkumassa töitä jostain päin myyrmäkeä. Muuten vaan chillaan ja panikoin sitä, että kohta on keskiviikko 8. pv. Ehkä jopa voisin viimeistellä ennakkotyöt.

Tiistaina olen jo niin paniikissa, että itken huoneiston lattialla värien ja maalien keskellä ja toivon että kuolisin. olen silloin tosi angst. Muistakaa sääliä mua silloin soittamalla ja tuomalla mulle pullaa ja viinaa.

Keskiviikkona on THÖ päivä: käppäilen postille ja itkukurkussa tiputan ennakkotyöt postilaatikkoon. Sitten olen iloinen ja menen lenkille. Illalla voisi ehkä vaikka tehdä lettuja.

Joo, siinä on mun elämän seuraavat pariviikkoa. Josta puolet ajasta olen Jokelalainen ja puolet Vantaalainen. Psykoa. Mutta joo, tuli varmaan selväksi, että olen kävelevä aikapommi ja mulle ei saa sanoa vääriä sanoja tai räjähdän/purskahdan itkuun millä hetkellä hyvänsä.

PS. saatanan Sonera

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.