IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

WhiiPerjantai 05.06.2009 23:45

Oli kivaaaaaa. Nortti eilen, eli kännit, sitten Iivisniemeen jatkoille, eli lisälännit, aamulla heikossa hapessa löhöilyä, sitten koko päiväksi stadiin kaupoille pitkävartisissa kiiltonahka saappaissa ilman sukkia, oli ihana tunne <3 ja nyt kotiin vihdoinkin syömään, nam nam nam nam.

Ja mun kesä pelastui nyt edes vähän: pääsen viikonlopuksi töihin, eli saan Ruisrockiin rahat. Jurassic Rockiin ja Nummeen töihin niin ei tarvitse lippuja maksaa, ja sitten Heinäkuuksi jos saisi jostain rahat sinne Norjan reissuun. Nyt tuntuu kivalta.

Ai niin, en mennyt eilen pääsykokeisiin koska halusin bilettää koko yön ja löhöillä aamun. Ja saan rakkaani kotiin viikonkuluttua <3 Jaaaaaaa, niin mulla on rahat tatuointiiiiin. Ja ostin tänään kaikkea pientä kivaa ja toissapäivänä kivan mekon Morticiasta.

Mutta nyt on aivan PAKKO saada ruokaa, joten raivaan tieni keittiöön ja syömään. Tää olkkari muuten näyttää ihan joltain festarialueelta, siis sen koko viikonlopun jälkeen. Heehee mulla on oikeesti nyt kivaa, kunnes tajuan että aamulla pitää herää ihan liian aikaisin. Pöh.

Turhat avautumiset part miljoona

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.