IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

Just for you my lovesKeskiviikko 02.09.2009 03:22

1. Listaa kymmenelle eri ihmisille asioita, joita haluat sanoa, mutta et koskaan tule sanomaan.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne. Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.

1. Käännä sun katse sinne missä se ei vielä ole ollut, ei kaikki mitä sun ympärillä on voi olla paskaa. Uskon niin kovin siihen, että olet kääntänyt kasvosi varjopuolelle ja pettynyt näkemääsi, etkä vain uuden pettymyksen pelossa osaa kääntää katsettasi vastakkaiseen suuntaan. Yritä edes, jooko?

2. Olen yrittänyt sanoa sen kauniisti monta kertaa. Tiedän, että kyseessä on asia joka ei suoranaisesti vaikuta mun elämääni millään tavoin, mutta kyllä se vaikuttaa! Rakkaus tekee sokeaksi, tiedän, mutta liika on liikaa, varo ettet polta kättäsi tällä kertaa rannetta pidemmälle.

3. Ei voi muuta sanoa, kuin että en ymmärrä sinuu. Toivon tosiaan, että sulla on syysi käyttäytyä noin, en vaan tiedä kuinka kauan voin katsoa vierestä kun kulutat mun ystävän uskoa ihan vain koska et tiedä mitä itse halut. C'mon, avaa silmäsi.

4. Sä tiedät kaiken sen jo etukäteen mitä sulle haluaisin sanoa. Kun sanon, että en uskoisi tässä vaiheessa enää elämään, jos ei oltaisi tutustuttu, tarkoitan todella sitä. Tietenkin monet itkut ja ei-niin-mukavat kokemukset olisi jääneet myös kokematta, mutta kun koin ne sun kanssa, ei niitä voi katua! Anteeksi aina väliaikainen paskamaisuuteni, tykkään susta silti älyttömästi!

5. Sä sait mut uskomaan taas rakkauteen, vaikka luulin ettei niin enää koskaan kävisi. Onnistuin sun kautta uskomaan siihen, että tässä maailmassa on oikeasti tosi paljon hyvää ja hyviä ihmisiä, sellaisia joihin uskaltaa luottaa ja joihin luottaa rakastaa. Samalla sä olet onnistunut myös lannistamaan mun illuusiota ikuisesta rakkaudesta, mutta joka kerta pystyyn noustessani tunnen, kuinka kokemus vaan vahvisti uskoani. TIEDÄN että tulen aina rakastamaan sua, siihen ei uskoa tarvita.

6. Mietin usein, että oletko jo huomannut. Aavistatko jotain? Mutta kyllä, sinulle ne katseet olen suunnannut, ja oikeasti viihdyn seurassasi. Ehkä enemmän sätkähdin sitä, kun kerroit lähteväsi kuin sitä, mitä kuulin sinun puhuvan. Tulee yksinäinen olo, ja tämä vuosi on aivan liian nopeasti ohitse. Ei, en osaa olla onnellinen puolestasi jos jätät minut sinne yksin hiljaisuuteen.

7. Kiitos kun olet olemassa. Kiitos luojalle, että tutustuttiin niinkin hauskoissa merkeissä. Tanssiminen muuttui hetkessä tuhat kertaa hauskemmaksi, ja loppu elämä paremmaksi. Kiitos kun jaksat kuunnella minua ja älyttömiä pahanolonpurkauksiani. Olet mulle kuin veli jota en koskaan saanut.

8. HahJAJAJAJAHAHHHAHA ja painu vittuun. Jos sinul on omia henk.koht. ongelmia/murheita niin onko pakko luoda niitä muillekin? Luuletko, että nautin siitä kun ensin olen niin jees, ja arvostettava, ja seuraavassa hetkessä naurettava kakara, joka voisi jo vihdoinkin painua pois päin? Mäkin sua <3

9. Nääääätch, tekee vaan mieli aina pörröttää sinun hiuksia ja halata lujasti ja kiittää kaikkia maailman voimia siitä, että tavattiin. Okei, vaikka joudutkin kuuntelemaan tosi paljon mun juttuja, niin oikeasti kuuntelen niin mielelläni sinuu ja haluan vaan ja ainoastaan että sun on hyvä olla, eikä sulla saa koskaan ikinä olla mitään murheita. Lisää punkkua jos ajatus ei toimi!

10. Kaikille muille: miltä nyt tuntuu? Onko teillä nyt se, mistä haaveilitte, oletteko edes jäljillä? Saitteko tosiaan silloin vuosia sitten sen mitä halusitte, pystyittekö ylläpitämään sitä? Nyt on mun vuoro katsoa teitä ja kysyä, onko siistiä olla kymmenen askelta siistien asioiden jäljessä? Hah vittu, kiitos että edes autoitte mun matkaa motivoimalla: en saatanassa koskaan olisi jäänyt sinne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.