IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.02.2007 00:18

Nyt on tosi, tosi paha jumi, nyt se on niin iso JAUjumi, niin iso piippiippiipjumi, niin iso jumi ettei ennen oo nähty! Ihan kädet tärisee vieläkin, ja asiaa ei auttanut yhtään enemäpää se mitä sain tänään tietää!

Eli, pystynköhän edes kirjoittamaan. FME. Piiiirun hienot keikat vetivät, varsinkin DragonForce. Menin ihan piiiiiiiip tilaan kun synisti rupes sooloilemaan! Oli pikkuisen "vau" olo. Ja tosi paha teini olo nyt. Ja silloin. Ja aina.

Mutta siinä vaiheessa kun juontaja awardseissa sanoi "ja te hyvä yleisö olette päättäneet valita vuoden bändiksi, CHILDREN OF BODOM" mää vaan jumitin enkä tajunnut, paitsi siinä vaiheessa kun Laiho käveli miun edestä! Ja siitä lähtikin ihan viiiih, kuolen fiilis.

Herra Kekkonen ei sitten viitsinyt naamaansa näyttää klinikalla, joten luulin ettei se ole paikalla, ja sain tänään vasta tietää että se olikin ollut *möks* Mrrrr....

Herman Li, oioioioi, hrrrrr...^^ Piupiu, sain nimmarin hameeseeni. Se oli aika lamaannuttava herra kyllä, täytyy myöntää. Ja heidän lava show, jotain mahtavaa. Ja tosiaan se tilutus, en voi ymmärtää miten jonkun sormet juoksee niin nopiaan kitaralla, tai niillä koskettimilla. Pitänee reenata (mutta älä huoli Janne, olen yhä uskollinen siulle)

Ja sitten aamuun. Voi jumalaliste, voitte vaan kuvitella! :D Heräsin joskus puolilta päivin kamalaan niska särkyyn (en minä moshaa, en), kävelen unisena olohuoneeseen. Istun jumittamaan sohvalle. Jumitan. Jumitan. Jumitan. Sitten äippä kysäsee "Onko tää Kornikin jotain mitä kuuntelet? Ajattelin vaan kun tässä lippupalvelun sivuilla lukee että se olis tulossa jäähallin keikalle suomeen". Jumitin. Jumitin. Sitten en enää. Sain sellasen kohtauksen että! Korn suomeen, Korn Suomeen, ei ole totta, pääsen vihdoinkin katsomaan sitä! Mutta sitten äiti jatkaa "Jaa, no siinäpä kuuntelet, tää on loppuun myyty, tossa on punanen raksi". Melkein itkemään rupesin. Oli kauhee shokki.

Mutta onneksi äitini on aika seppo ^^ Ne liput tuleekin myyntiin vasta maanantaina, joten sen takia siinä oli raksi. Joten nyt tämä tyttö on tositositosi iloinen.

Ja. Nyt olen tässä kuollut kun vihdoinkin pääsin katsomaan Tuskan artisti listoja:

Bodom
DragonForce
Moonsorrow

Mutta niitä ei nyt niin kamalasti viitsi vielä hehkuttaa, kun olen vain yhdeksi päiväksi menossa, joten on aika pieni mahdollisuus saada noita samalle päivälle. Kun Bodomia olen menossa katsomaan, se siis määrää päivän.

Hmm, mitäs vielä. Ai juu, ja Sonata on jossain huhtikuussa, sinne siis. Ja tulkaa ihmiset nyt ihmeessä meseilemään miun kanssa, on tylsää.. Ja lupaan olla hehkuttamatta kaikkea typerää ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.