IRC-Galleria

lostboi

lostboi

it was nice to know your name

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 26.06.2007 22:28

Haahaa, nyt tuo meidän piha on kuin mikäkin eläintarha. Kolme isoa kanien ulkohäkkiä (yhteensä kaneja on siis neljä), lammessa kaloja parveittain (sisältäen Kauko-kirjolohen) sekä sorsa poikineen. Tuohon oli pesiytynyt sinisorsa, ja nyt sille on kuoriutunut 8 poikasta. Ihan pieniä nyrkin kokoisia, aika suloisia. Ja siihen ne luultavasti jäävät asumaan, ei täällä päin muutakaan paikkaa niille ole, kun seuraavalle lammelle/joelle/järvelle on matkaa lähes kilometri, ei se niitä voi lähteä siirtämään.

Ja tästä tulee taas yksi dataus maraton, tämä loppu ilta ja yö, seuraava iltapäivä, ilta ja yö, ja sitten vielä torstai aamupäivä. Noo, eiköhän sen kestä, katsoo muutaman leffana ina jossain välissä. Huomenna olisi tarkoitus Puisto Bluesissa kävästä, ja sitten onkin jo melkein perjantai <3 Ei jaksa odottaaaa...

Eilen pidettiin Hannelen kanssa Bodom maratonia, katsottiin kaiken maailman keikka tallenteita ja kuunneltiin levyjä ja vaikka mitä. Ja nyt jos vaikka alkaisi sanat ihan kunnolla avautumaan, ettei tule enää kuultua mitään joulupukista joka polttaa tupakkaa ja saatana vaanii vieressä. Hmm, pitääkin ehdottaa Alexille ideaa joulualbumista.

Juup, mulla on tylsää ja kukaan ei pelasta mua tylsyydeltä. Ihmiseeet, onko teillä elämä, vai mikä on ongelmana?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.