IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Rankka ajopäivä :DLauantai 18.11.2006 23:32

Njoo..

Päätettiin Fiian ja Riinan kaa lähtee ajamaan pojat. Laitettiin kuntoon ja viritettiin kärryihin pyöräpaalista "kurapressut" ku viimeeksi ku olin ajamassa kurastuin aika kiitettävästi :D

Mentiin Raukkalantietä pitkin kunnes sain ällin, et mennäänkin Ahteentielle. Tie oli hyvässä kunnossa, kun on ollut niin lämmin. Sopivan pehmeä ja sula :) Metiin tietä hyvän matkaa eteenpäin ja molemmat ponit olivat kuin "täit tervassa". Tultiin kääntymispaikalle ja nähtiin et tietä pitkin tulee kaksi autoa. Päätettiin jäädä tienpenkalle odottamaan, että tulevat ohi. Hitaasti tulivat ja sitten pysähtyivät. Oli niin pimeä, et ei nähnyt mikä maksoi. Päätettiin lähteä siis takasin päin ja voi kele päästiiin tietä jokunen matka ja sit näky valokeilat. Kuunneltiin kummissamme, et ei tuo ole auto, olisko mopo tmv?? Ei, ku se on mönkijä.

Meni hetki, ku Fiia huusi takaa, et siellä on koiria. Katoin taaksepäin ja näin _monta_ koiraa. Huusin Fiialle, et onko ne irti ja Fiia huusi takasin et ei ole, kai. Pyydettiin poneilta laukkaa, et päästään vauhdilla alta pois. Ponit menee miljoonaa ja Henukin yltyi pukittamaan. Kurasuoja olikin nyt vaarallinen, sillä Henun vasen takajalka jumittui kurasuojan päälle ja poni jatkaa mieletöntä vauhtiaan kolmella jalalla. Sain tuupattua jalan käsin täydessä vauhdissa takasin ja matka jatkui.

Tulttiin ekaan kotiinpäin menevään tien risteykseen ja ajateltiin käntyä pois tieltä. No eikö ne koirat ja mönkijät seuraa meitä. Väistettiin heti ekaan levennykseen, mihin vaan päästiin. Kyseessä oli kaksi husky-valjakkoa mönkijöineen. Koiria oli yhteensä varmasti likemmäs 30 kappaletta. Hiukkasin etummaiselle kuskille anteeksi pyynnön kun olimme niin pitkään tiellä, sanoi "eipä mitään" ja naurahti hyvän tuulisesti :)

Kukapa siis olisi uskonut, ponivaljakko, ponivaljakko, 12 huskya, mönkijä, 12 huskya ja mönkijä. Peräperässä keskellä pimeää metsää :D

Onneksi ponikaksikko oli erittäin fiksusti ja laukkasivat korvat hörössä pitkin pimeää metsää.

Näin meillä raviponeja reenataan, mites teillä :DDD

Ja näin hauskaa ajolenkkiä ei sit ole hetkeen ollut, naurattiin niin, et tuli pakolinen vatsalihas treeni tehtyä :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.