IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside
Fikillä on tänään syntymäpäivä ja mulla melko huono omatunto, kun en ponin kanssa niin kauheasti seurustellut tänään. Ulkona on niin kamala tuuli, että korviin ottaa ja hyvä et maassa pysyy ylipäätään. Vein hälle päärynän ja omenan sentään tarhaan. Ja ruokakippoon laitoin paljon porkkanaa, leipää ja muuta herkkua.

Koska mulla ei menny tallilla kovinkaan kauaa tänään olen saanut kotona paljon aikaseksi. Vaihdoin lakanat, imuroin, pesin lattiat, pesin koko vessan "lattiasta kattoon", pesin koneellisen pyykkiä, pesin itseni :D

Ja mikä parasta, mulla on nälkä :D Ja mikä vielä parempaa, lähden nyt kauppaan hakemaan vähän tarpeita ja teen mun lempiruokaa :)

Sit voisin vielä todeta, että kunpa useimminkin kävisi näin, en laittaisi pahakseni vaikka joka päivä ;) Otin kaapista housut joita en ole hetkeen käyttänyt. Laitoin ne jalkaan ja "oikaisin" taskut ja kas kummaa vasemmassa taskussa oli 20e :D Iloinen yllätys ja vähän niinku olis saanu siivoomispalkkaa :)

[Ei aihetta]Maanantai 02.04.2007 00:18

Reps reps reps ja kops

Funktionerna
Skriva mamman

1.4. aprillia, virvontaa ja koulukisoja :)Maanantai 02.04.2007 00:16

Ei kai sitä tarvii kauheesti tarinoida, riittää kun kertoo faktat :) Niin väsy ettei jaksa romaania kirjustaa tänään.

HeB meni hyvin. 5 sija tuli, pisteitä 168 ja 62.222%. Keltainen ruusuke koristamaan seinää ja leveitä hymyjä taustajoukkojen naamoille :)

HeA meni paremmin kuin odotettiinkaan :) 157p 56,071% sijoitus oli sijalle 9. Voittaja sai jotain 61% joten kauaksi emme jääneet :) Hieno F <3

Lastauksessa Vesa talutti tai oikeammin juoksutti Fikin kuokkiin. Pudotti kenkänsäkin kerpele, ei ei ei ei, ei poni vaan VESA! No juu tää meni siis niin, että Fiki astui Vesan kengälle ja kenkä lähti jalasta :D Pikkasen me naurettiin ku yksi hyppii sukkasillaan kuokissa poni toisessa kädessä :DDD

Ei mitään aprillejä tänään, en jaksa.. Silliä tosin voisin kyllä syödä ;) Ja vaikka simaa päälle tai jos haen yhden kaljan (piste)

Kettu juoksee muuten kovaaLauantai 31.03.2007 00:04

Olin poikia ajamassa ja näin kun kettu hölkötteli tien yli pellolle. Hölkötteli pellolla jonkun matkaa, pysähtyi, kääntyi katsomaan meitä ja jumankauta, että lähti ku kuula tykistä. Painui 10cm viivaksi ja katosi horisonttiin helkkarinmoista vauhtia. Ei yhtään empinyt, eikä katsonut taakseen, juoksi juoksi ja juoksi vaan. Meinasin kättyiltä pudota kun nauroin niin paljon. Oli huvittavan näköistä kyllä :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 00:00

Ai juku tuntuu melkeen pahalle sanoa, mutta olen Biitistä niin ylpeä nyt, et ihan pahaa tekee :D

Käyttäytyi todella hienosti koko päivän. Kehässä oli ku mikäkin kokenut showponi, esiintyi hyvin ja edukseen. Esittäjä todellakin osasi asiansa, toi ja sai Biitistä parhaat puolet esiin.

Arvostelun kirjoitan tänne jahka sen saan, mutta pisteet olivat 7-7-7-7-8
1. tyyppi
2. pää, kaula, runko
3. jalat ja liikkeiden säännöllisyys
4. liikkeiden mekaniikka käynnissä
5. liikkeiden mekaniikka ravissa

Luotettavat pikkulinnut tai no lintu lauloi, että meidän pojalla oli päivän paras ravi, repikää siitä :)

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 14:01

Voe kekkänä, huomenna, huomenna varmaan kusen ja pa*kon housuihin pelkästä jännityksestä. Onneksi MK lupasi itkeä kanssani, mikäli pahin mahdollinen toteutuu. Toivottavasti ei tarvitse ottaa sitä puhelua tämän kanssa ;)

Kohta tallille ja B-ponin pesua ja puunausta. Pitkä päivä tulossa.

Ahkeruus- ja hyväntuulen päiväTorstai 22.03.2007 20:30

Hips heijakkaa :) Pojat ajettu tänään ensimmäistä kertaa Henun loman jälkeen. "Ja Vermon takasuora aukeaa" oli ainoa mitä pikkumiehellä oli päässään :D Olis varmasti tullut uusi ennätys tänään, mikäli en olisi kokoajan sitkeästi pidätellyt ja huudellut "pyyyyyr". Kädet venyi ainakin 20cm lenkin aikana. Ja sit se toinen idiootti, kokoajan hampailla mun vaatteissa kiinni, kele sitä, muuten käyttäytyi kyllä varsin mallikkaasti :) Iloinen 7km, ei voi muuta sanoa :)

Sitä vastoin mun ratsuponini oli vaihteeksi varsin mielenkiintoisella tuulella. Ei tod ole kyse siitä, etteikö ponilta löytynyt eteenpäinpyrkimystä, eikä siitä että tänään oli todellakin hyvän liikkeen päivä, vaan se, että tämäkin otus päätti venyttää mutsin kädet uusiin lukemiin. Ainakin tonni ponia vasemmalla, irtosi kyllä hyvin lopussa, jahka malttoi hieman rauhoittua ja unohtaa saman ajatuksen kuin Henulla oli. Välillä kyl tuntui ku olis ollu takasuoralla. Pää ylös ja miljoonaravia ;D Mut tsiisus mikä liikepäivä kyl tänään, letkeetä upeaa ravia, kun vain malttoi. En pysty enää istumaan Äffän ravissa :o Niin ja jos F olis saanu päättää, niin ei muuta olis menty ku laukkaa tai sit sitä kiitoravia ;)

Hienoja poneja kaikki tyynni <3

Paras letkautus pitkään aikaan ;)Torstai 22.03.2007 20:06

Päivän ehdottomasti paras letkautus radio Voice:n puolipäivä ->
OMG, oma mursu gatiskassa :DDD En suinkaan revennyt ihan totaalisesti :DDD

Tätä juttua olen etsinyt.. Torstai 22.03.2007 12:10

Kjioruts vhireitä

Cmabrigden yilopitson
tuktimusken muakan, ei ole
väilä msisä jäjretsyksessä
sanan kijraimet ovat, ainoa
täkreä aisa on, että
esnimmäinen ja viimienen
kijrain ovat oikelila
piakiolla. Loput voivat olla
missä jäjretsyskessä tahasna
ja imhinen voi sitli lukea
tesktin ongemlitta, koksa
aiovt eiävt lue jokaitsa
kijraitna eriskeen, vain
sanan kokoniasuuetna.

Hyvin pystyy lukemaan, ei mitään ongelmaa :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 21.03.2007 21:13

Ai jumankekka, että pukki hyppää korkeelle :o Taidan hankkia seuraavaksi hyppypukin :D Ja ne pukit oli ihan helkkarin pelottavia myös pikkutamman mielestä tai no kyytiläisiäkin pelotti hieman se isoin, jolla oli helkkarinmoiset sarvet, mut taisi se pukki pelätä meitä yhtä paljon ku me sitä ;)

Hyvä kokemus tämäkin kyllä, erilainen tosin, mut se siitä niin hyvän kokemuksen tekeekin :D