IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Porvooseen matka vie :)Lauantai 30.06.2007 20:13

Ku vaan sais pikaseen vielä syötyä nuudelihärpäkän, niin sit kamppeet autoon ja 200km ajoa kohti hauskaa ja jännittävää viikonloppua ;)

HT.net tilttas :DKeskiviikko 27.06.2007 15:53

A niin kuin Apua/Auttakaa!!
B niin kuin Bannit
C niin kuin Cloory
D niin kuin Darra
E niin kuin EH, Ei Omalla
F niin kuin Feikki
G niin kuin G-piste
H niin kuin hienotunteisuus
I niin kuin ikäero???
J niin kuin just joo
K niin kuin kuvia
L niin kuin Lapikas, Lapiskasta
M niin kuin masuasukki ( hyi, nyt tuli oksennus)
N niin kuin naintiviiva
O niin kuin Olenko raskaana?
P niin kuin Porvoo
Q niinq Qlunxmä sennulaan??+
R niin kuin Ryyppyrinki
S niin kuin Seksi
T niin kuin tätiratsastaja
U niin kuin Ulkomaan sennut
V niin kuin ylijumala-Valtteri
W niin kuin Weteraadot
X niin kuin XL ratsastajat
Y niinkuin yhdys sana virheet
Z niin kuin Zombie
Å niin kuin Åmallahin suku
Ä niin kuin Äidit, Äitiys, Äitiysvaatteet, Äitiysloma,
Äitiyspakkaus, Äidiksi tuleminen, Äitiysongelmat ja Äitiyden ihanuus
Ö niin kuin Örveltää

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.06.2007 02:45

Maastoilemassa 2h ja lopuksi tuli pikkasen kahlattuakin lammikossa ;) Kivaa oli :) Innolla odottelen laukkakisoja, heti kun sellaset jonnekin lähelle tulee, niin varmasti menen! :D

Kiva päivä :)Tiistai 26.06.2007 01:37

Olinpas sitten ajamassa Henu mussulla ekaa kertaa moneen kuukauteen. Jäppis ei sitten yhtään tippaa tajunnut, että vaan kävellään. Pääsikin yllättämään mut pahemman kerran heti alkumatkasta ja vei mua pirun kovaa pari kolkyt metriä ennenku sain kunnolla kiinni ja syy em tapahtumaan oli se, kun Henu jäi nuuskimaan maassa ollutta paskakasaa ja mie hutkin sitä ohjalla pyllylle et eteenpäin kiitos. Lähti kävelee, mut ku tamma perhana huusi kauempana Henulle, niin siitä riemastui niin ettei pahemmasta väliä :D Loppu lenkki meni kuitenkin todella kivasti ja nautin täysin siemauksin kärrylenkistä :)

Fiksuna tyttönä lähdin farkuissa tallille, koska farkut on viileemmät jalassa ku ratsarit ja pakkasin ratsivermeet mukaan, mutta fiksuna tyttönä unohdin tietysti ratsarit kotiin, onneksi onnistuu se ratsastus farkuillakin :D Joten kentällä 30min pörrättiin. Fiki oli _jäääääätävän_ hyvä, niin hyvä etten muista koska viimeeksi ollut näin hyvä :)

Lovetan <3<3

Ai niin, lisäys tekstiin. Sen jälkeen kun aloin syötää Fikille kaksi viikkoa sitten sen omasta verestä tehtyä seerumia, ei ole yhtään ainoaa uutta reikää poniin tullut ja entisetkin ovat alkaneet parantua &lt;tuuletus&gt; Kutiaa silti vielä, mutta ei kuitenkaan niin raivoistasti mitä periaattessa tässä kohtaa kesää "pitäisi".

Voihan silti olla, että on vaan ylipäätään helpompi aika menossa polttiaisten suhteen, mutta joka tapauksessa hyvä juttu :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.06.2007 19:51

Ja jussin aikana oli tullut 17 kommenttia ja 6 kommenttia seuraamiini yhteisiöihin.. Kiva purkamninen ;)

Kivaa oli, vaikkakin oli raha sijoitettu ihan väärällä tavalla (tarkoitan RMJ:n esiintyjiä). Noo onneksi meidän läpeensä hauska porukka teki tästäkin Jussista täydellisen :)

SHAMOUN!!!! xDDDD

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.06.2007 21:19

Kaikki pakattu, nyt kone kiinni ja ruokakaupan kautta nokka kohti Raumaa <3<3<3

Operaatio Pelastetaan Sorsat Keskiviikko 20.06.2007 20:31

Kaikki meni tallilla hyvin. Kävin Fikin kanssa 1,5h maastossakin, kivaa oli :) Aikataulu alkoi kusta siinä kohtaa pahasti kun käännyin kotipihaan. Piti mennä syömään Amarilloon viimestä kertaa ja sovittu aika oli klo 15.

Sorsa-emo ja kaksi untuvikkoa keskellä meidän pihaa ja asvalttiviidakkoa. Soittoa eläinhoitolaan, että mitäs näille tehdään. He eivät tee mitään, koska linnuilla ei ole mitään hätää(?) Mielenkiintoista, koska kyllä siinä nyt melkonen hätä on, ku tiput keskellä liikennöityä keksustaa. Kysyin saanko laittaa ne pahvilaatikkoon ja kiikuttaa jonnekin missä rauhallisempaa, tämä sopi ja tuumasta toimeen. Niin ja tämä vastannut henkilö kertoi, että oli tullut soittoja emosta ja 8 poikasesta, minä tosiaan näin vain kaksi.

Painelin siis hakemaan kissan kuljetuslaatikon ja sit pihalle pyydystää lintuja. Olivat tällä välin vaihtaneet pihaa ja nyt poikasia olikin kolme. Sain apua naapurin rouvalta, mutta emme saaneet emoa kiinni edes pyyhkeellä. Ja linnut vaihtoivat taas pihaa.

Nyt avukseni tuli hyvin mukava mies joka haki myös pyyhkeen ja saimme lopulta melkein tunnin yrittämisen jälkeen emon kiinni. Kaksi poikasta sain helposti kiinni kun sanoin nille tviit tviit tviit. Kävelivät suoraan luokse ja pääsivät emon luo häkkiin. Kolmas olikin sitten vaikeampi nakki, kun pentele piiloutui :D Onneksi tämäkin löytyi lopulta ja saatiin kiinni.

Ehdin ajattelemaan, että onneksi kukaan ei kakkinut mun päälle ja samassa tämä numero 3 kakki mun kädelle xDDDD

Vein emon ja poikaset aurajokeen ja hyvin tyytyväisinä lähtivät uimaan siitä omille teilleen. Melkein tippa tuli linssiin kyl :')

Pääsin hädin tuskin kotipihalle parkkiin kun samainen mies, joka mua oli auttanut, juoksi pihallemme ja huudahti, että täällä pihalla on vielä kolme poikasta. Eipä auttanut kun napata kaikki (samaan aikaankin vielä) kyytiin ja kiikuttaa aurajokeen. Etsimme emoa tovin, eikä näkynyt, kamala tunne, kun tietää, että poikaset kuolee ilman emoaan :(

Onneksi emo kuitenkin suvaitsi näyttäytyä kolmen kersansa kanssa ;) Minä nakkasin tuoreimmat kolme veteen ja toivoin, että emo näkee poikaset. Kovaa vauhtia oli menossa ohi, kun yksi näistä uusimmista sanoi heleään ääneen tviit! Emo kääntyi salamana ja tuli vauvojensa luo. Ei ollut taaskaan itku kaukana kun emo tutki kolme "uutta" vauvaansa ja lähti 6 untuvikon kanssa uimaan meistä poispäin :')

Päivän tai varmaan koko vuoden paras työ on tehty!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE :) <3

Niin ja kyl mä sinne syömäänkin ehdin, tosin noin 45min myöhässä ;) Onneksi tänään ei oo mikään kiire :)

Hyvä viikonloppuSunnuntai 10.06.2007 22:36

*Fiki oli tänään Tiian kanssa 30-40cm luokassa toinen :)
*Anni meni Pandalla puhtaasti ja tasaisen varmasti, aika riitti kuudenteen sijaan.
*Mira oli heikossa hapessa, joten Vesan oli "pakko" kiivetä Pandan selkään ja napata 60-70cm luokassa nollarata ja kakkos sijoitus.
*Minä kämmäsin uusinnassa ja yksi tuli alas, joten mun sijoitus oli kolmonen.

Sain silti "paras moniosaaja" ruusukkeen :)


F kuumui niin, ettei ole hetkeen kuumunut :D Huimasti joutui pidättämään kyl.
Myös P kuumui niin paljon, että naureskeltiin sitä kyl vimpanpäälle paljon :D Mistään ep:stä ei tietoakaan koko päivänä :o


Superhyper hieno "Nuutti team" :)

[Ei aihetta]Lauantai 09.06.2007 19:32

Superhyperdyper hieno F <3

Kyl se vaan on kumma juttu, että estekuskin pitää osallistua esteponillaan koulukisoihin, jotta VOITTO heltiää :DD Meidän ensimmäinen sellainen :)

KN special 74,29%

muok. Eh heh heh, kyl oli pikkasen toi prosenttilasku hukuksissa tuolla kisoissa laskijalla, oikee tulos on siis 60%, mutta riittää tuokin ja todella tyytyväinen olen silti.

VäsyttääääääLauantai 09.06.2007 02:21

Sellaset kevyet 12h tallilla. Tuli hinnoiteltua ja numeroitua kaikki kirppikselle menevät tavarat. 58 tavaraa, hemmetti mikä homma! Ja pari tavaraa oli kotona, joten en voinu hinnotella ja yhdet suojat oli pesemättä ja nekin unohdin pestä. Aamusti siis hiukkasen hommaa vielä -.-'

Pestiin kans laatikollinen nahkavarusteita, jessus missä kunnossa osa olikaan, nyt kyl hienoja ja puhtaita :)

Tuli ponikin ratsastettua, jos huomenna menee edes puoliksi näin hyvin, niin meil ei oo mtn hätää, ehkä. Hackamorella meinasin KN:n mennä, saapi kattoo millanen fiilis huomenna, nyt vaan väsyttää, eikä jaksa ajatella.

Tehtiin [Fiia]n kanssa 20 sämpylää, juustoa ja kinkkua, sekä mokkakuutioita, joista puuttuu vielä päälinen. Pitäis se mennä tekee viel.

Missäköhän kunnossa mun valkoset housut on? Ja satulahuovat? Ei oo paljon ollu aikaa ajatella, nooo nää on vaan kotikisat :D Enkä letitä vaikka mikä olis ;D

Suihkuunkin pitäis vielä mennä ja olen pirun kivasti palanut selästä :/

eiköhän siin ollu suunnilleen kaikki, kyl varmaan... Ja nyt touhuu et pääsee Zzzz...