IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Lauantai 19.05.2007 12:29

Tulipahan eilen illalla lähdettyä vielä asuttamaankin, on tää oikeesti vaan niin hiton raskasta tää elämä. Lähdin joku 2015 ja tulin kotio 2245. Olin ihan tillintallin illalla, ni siksi merkintä tulee vasta nyt. Hitto et ihminen voi olla väsyny..

Joo mut uuden elämän alkuun saaminen meni melkosen hienosti tai ainakin ihmisten kannalta vaivattomasti. Kosittiin, potkittiin, viuhdottiin (niin siis nää oli vapaana laitumella), huudettiin, kustiin, astuttiin, juostiin alta pois ja syötiin ruohoa. 45min meni kunnes orilla meni hermo, kun tamma tulee kusee nenän eteen, mut ku toinen hyppää ni tamma juoksee alta pois. Ori juoksutti tammaa 15min laitumella niin että puut rytisi, lopulta tamma väsyi ja pysähtyi ja ori teki temput pidemmän kaavan kautta. Toivotaan, että tulee nätti ja terve varsa.

Sunnuntaina uudelleen...

Reps ja kops XDDDPerjantai 18.05.2007 19:33

Ht.netissä on topic "Ravit boikottiin" http://forum.hevostalli.net/read.php?f=9&i=3606745&t=3606745.


Jutun alussa on linkki pökäleen http://pokale.21.forumer.com/viewtopic.php?t=169 sivuille, jossa esiteltynä kuvien kera seuraavat mahtavat apuvälineet ->

Suunrepijä
Suunrepijä on ketju, jonka on tarkoitus hangata hevosen suussa niin, että veri alkaa vuotaa:

Kielenkääntäjä
Kielenkääntäjä on kuolaimeen kiinnitettävä, kieltä painava osa, jonka tarkoitus on painaa hevosen suussa niin että hevonen joutuu pakokauhuun ja juoksee kovempaa.

Yläleuan kohottaja
Yläleuan kohottajan tehtävänä on vetää kuolaimia ylöspäin suussa niin, että hevosen suu aukeaa ja yläleuka kohoaa. Tavoitteena on, että juostessa hevosen suuhun menee enemmän ilmaa, jotta ilma voisi poistuessaan takapäästä antaa lisävauhtia juoksuun.

Sähkönjohtimet
Sähkönjohtimet asetetaan hevosen korviin. Niistä kulkeutuu sähköjohto ohjastajan käsiin, ja maalisuoralla ohjastaja voi sitten antaa sähköshokkeja suoraan hevosen aivoihin, jotta se juoksisi kovempaa.

V-rauta eli vahingoittamisrauta
V-rauta kiinnitetään hevosen suitsiin. Raudassa on reiät, joiden kautta hevosen on katseltava. Tämä estää hevota käyttämästä näköaistejaan kunnolla, jolloin hevonen näkee vain maaliin ja sen vuoksi haluaa hakeutua sinne mahdollisimman pian.

Vääntövitkutin
Koska ohjastajalla on hampaissa reikiä, ja siksi hänen suuhunsa sattuu koko ajan, on hänen mielestään myös hevosen suun oltava kipeä. Vääntövitkuttimen tarkoitus on aiheuttaa kovaa kipua hevosen suussa.


Lisäksi yllämainitulta pökäleen sivulta löyty linkki, jossa kerrotaan kuinka eläinrääkkäystä ravit ovat :DD Joku oli kauniisti listannut alla olevat asiat. Listaan oli kommentoinut anonyymi kirjoittaja ja koska hänen ihmettelynsä esitettyihin kysymyksiin olivat niin loistavia(!) kopion tämän tännekin naurettavaksi :DD Kyllä raviurheilu on kivaa :DDDD


1. Ravureita piestään koko ajan.
-Ihanko omin pikkusilmin olet todistanut tällaista kohtelua :D

2. Ravurit joutuvat perheiden elättäjiksi (sehän on isien tehtävä!)
-Harvat ravurit elättävät edes itseään saati sitten koko perhettä.. useimmille ne ovat harrastus.

3. Raveissa hevoset eivät saa kirmata luonnossa.
-Eipä ne ratsastuskentälläkään hirveesti taija luonnossa kirmata. Kuten ei mikään vankeudessa elävä hevonen. Korkeintaan laitumilla kirmaavat.

4. Ravi on luonnoton liike ja askellaji.
-Ihanko itse keksit tuon ^^. Kyllä se ravi on ihan luonnollinen askellaji hevoselle, ukn se sen opettamatta osaa.

5. Ravurit on ahdettu täyteen
dopingia.
-Raviurheilussakin doping on kielletty.

6. Ravurit huumataan.
-Niin millä? Tungetaan hammppu piippu huulien väliin.. syötetään diapameja?? oisko muita hyviä visioita?

7. Ravurit juoksevat tai kuolevat.
-Ravurit juoksevat tai siirtyvät ratsuiksi, siitokseen, harrastehevosiksi, opetushevosiksi, ajasta ikuisuuteen. Kuten moni ratsukin.

8. Ravurien lihakset eivät kehity, toisin kuin kouluratsujen.
-Aivan. Ravureilla ei kehity samat lihakset kuin kouluratsuilla. Mutta mene toki katsomaan ravureita ja tule sitten kertomaan oliko lihaksia vai ei.

9. Ravurit ovat samassa asemassa kuin härät Espanjan härkätaisteluissa.
-Jaaa...millähän tavoin?

10. Ravureita lyödään erilaisilla esineillä.
-Hmm.. niin millä? kenties maljakoilla, vai tarkoitatko sittenkin ehkä kumisaapasta? hyvä vitsi.

11. Ravureita kidutetaan piikkilangan avulla.
-Juu juu..kerro heti missä oot semmosta nähny. Ei kannata täällä inistä,ilmota sey:lle

12. Ravurit saavat raipasta lautasille.
-Aivan, kuten ratsutkin.

13. Ravurit ennemmin kävelisivät tai laukkaisivat, mutta ne
pakotetaan ravaamaan.
-Ihanko heppa tuon itse kuiskasi korvaasi? Ravi on ravureille luonnollinen askellaji ja helpompi kuin laukka. Joku saattaa tietysti mieluummin kävellä, eikä sitä juoksemaan silloin pakoteta.


14. Ravit järjestetään aina helteessä.
-Millaset helteet oli 14.03. vermossa tai seuraavana päivänä kouvolassa, entäpä tänään Lahdessa?


15. Ravi-ihmiset lahjovat eläinlääkäreitä.
-Juu juu...se on hyvä että on vilkas mielikuvitus :)

16. Ravurien suuta revitään.
-Luultavasti vähemmän kuitenkin kuin alkeistunneilla kentää kiertävien ponien suita.

17. Ravurit on peloteltu säikyiksi.
-Niin niin. harvinaisen rauhallisia olleet nuo puolen tuhatta ravuria joiden kanssa olen ollut tekemisissä :D

18. Ravirata on väärän muotoinen.
-Minkä muotoinen sen sitten pitäisi olla? esitä nyt hyvä ihminen vähän perustelujakin.

19. Ravurit kasvatetaan kiduttamalla.
-Mikähän perustelu tähän löytyy? Helppo on ladella syytöksiä ilman perusteluita..tottahantoki.

20. Ravureita kuskataan ahtaissa vaunuissa.
-Niin missä vaunuissa? Samanlaisissa vinkoissa ja rekoissa niitä kuljetetaan kuin arvon ratsujakin.

21. Ravimaailmassa on oikea mafia.
-Real mafia :D Taisit polttaa vähän liikaa basifikaa.

22. Ravurien omistajat ovat juntteja.
-Ja? Entä sitten vaikka osa ravurien omistajista olisikin juntteja?

23. Ravureille ei huudeta että "hop hop hop".
-Öö.. ja millekkä sitten huudetaan että "hop hop hop"? Juu ei ainakaan ravureille, eikä myöskään ratsuille.

24. Raveissa voi rikastua (joku muu kuin minä).
-Hyvät sille joka rikastuu :) oma henkilökohtanen helvettis että et osaa pelata.

25. Ravien tulokset on etukäteen sovittu.
-Joo kuten estekisoissakin pudotusten, kieltojen ja tippumisten määrä..hekohee. Se on kyllä hiton helppo sopia etukäteen että joku hevonen hyppää juuri kaksi metriä ennen maalia laukalle.. todella näppärää :D

4.-6.5.2007Maanantai 07.05.2007 16:25

Tavaroiden pakkaus torstaina. Hirmuinen läjä tavaraa. Päätös, että suoritan kouluosuuden sittenkin estepenkillä, koska se on mulle tuttu ja istuu ponille hyvin.

Perjantai ----

Pe aamulla tosiaan Henun ell, joka vieräytti ison kiven sydämeltä :) Ja illalla vasta 2030 maissa lähtö tallinpihalta. Matka meni hyvin. Perillä Niinisalossa joskus 23 aikoihin, matka oli hulvaton, ellei jopa "pelottava" ;) Pelattiin korttia, juotiin sidua ja kaljaa ja naurettiin enemmän ku laki sallii :D

Sähköpaikka löytyi helposti ja saimme auton parkkiin. Antsu ja Miia lähtivät taluttamaan heposia. Ja me muut teimme Nuuttiin karsinat valmiiksi, jaoimme heinät, teimme iltaruokia valmiiksi ym touhua. pakkasimme pollet takasin koppeihinsa ja aloimme painua itsekin yöpuulle. Kello oli tässä kohtaa jotain 01 maissa ja kaikki oli ihan töttöröö ja valmiita nukkumaan. Nukkumisesta ei meinannut tulla kenelläkään mitään, koska hepat pitivät melkomoista kolinaa kokoyön. Mä sain nukuttua varmaan joku 2-3h ja olin aamulla ku seinältä repäisty vanha talja.

Lauantai ----

Herätys kun oli 07, siitä sit vaan ruokkimaan hevoset ja sen jälkeen ilmoittautumaan, että olemme tuleet paikalle ja haluaisimme maksaa iloisesti 65e (mun kohdalla sis myös sähköpaikan á 10e) että pääsemme kisaamaan ;)

Nuutille palatessamme totesimme, että kaikki olivat nukkuneet melko huonosti, mutta emme antaneet sen masentaa, tätä varten oli matkassa ainakin 10 tlk TEHOA :D Söimme siinä sitten aamupalaa, jopa minä, joka en juurikaan koskaan syö ennen suorituksia (jotka alkoivat mulla tosin vasta klo 1350 jälkeen).

Aamupalan jälkeen Antsu lähti Fikin kanssa pusikkoon kävelee. Käveli joku 1h ja Vesa käveli tämän jälkeen toisen tunnin. Sit olis ollu mun vuoro käpytellä, mutta koska poni tuntui niin rauhalliselle, mitä oli itseasiassa koko kilpailuiden ajan, päätin mennä istumaan lastaussillalle. Poni alkoi nyppimään heinänkorsia sillalta. Nousin pystyyn ja kysyin siltä, että tuletko sisälle. Poni alittoi kavionsa sillalle. Kaysin uudelleen ja nykäsin pikkasen narusta ja niin käveli mun jääräpää suoraan koppiinsa sisälle. Huusin Vesalle, että tuutuko auttaa ja sulkee laidan, Fiki tuli kuokkiin sisälle. Vesa oli ihan "siis teki mitä?" ilmeellä ku tuli sulkemaan laidan :D

Klo 1310 maissa lähdin verkkamaan. Oman ryhmäni vuoro kun alkoi vasta 1350 ja olin siisnä 8. Poni oli aluksi verkassa tosi jännittynyt, mutta rentoutui todella hyvin ja melko nopeasti :) Siirtymiset oli todella hyviä ja muoto juuri sopiva :) Takapään moottorikin toimi niinkuin pitääkin :)

Kilpailin numerolla 159 ja kun 157 oli radalla eikä kuulutus paikkapaikoin kuulunut kunnolla, aloin katsoa, ettei numeroa 158 näy missään. Menin Vesan ja Annin luo, että kattokaa, onko 158 paikalla ollenkaan (lähtölisat ku oli siinä melko lähellä). Ei ollut 158 paikalla, joten mulla oli siinä tyyliin 1min aikaa valmistautua. Keskityin niin hulluna, etten ehtinyt jännittää oleenkaan :D

Itse rata meni paremmin kuin ikinä. Tosin poni tunki toisessa puoliympyrässä pikkasen liikaa oikealle ja kun laitoin oikean pohkeen kiinni, nosti poni laukan, jonka sain onneksi samantein alaskin. Ainoa kohta josta tuomari antoi 4, muuten tuli tasaista 6-7 :) Mutta se mikä vei mun keskittymisen suohon oli se kun tulin tämä "S-mutkan" jälkeen kirjaimen L kohdalle, poni kompastui ja onnahti kunnolla pari kolme askelta. Menin ihan sekaisin selässä, mutta jatkoin ratsastamista silti. En muista juurikaan mitään loppuradasta, mutta taustajoukot olivat aivan haltioissaan radan jälkeen. Se oli niiiiin hieno kuulemma, joten kai se on uskottava, kun ei itse mitään muista :D Niin ja Leilan mukaan Fiki flirttaili tuomarille ;) Aina kun tultiin tuomaripäätyä kohden, nousi kuulemma korvat oikeen kauniisti hörölle ;) Koulukokeen tulos 62.50%

Koulukokeen jälkeen sijoitukseni oli jaettu 17. sija ja virheitä siis - 56.3

Menimme tästä suoraan kuokille ja aloimme valmistautua estekokeeseen, joka pidettiin ratsastuskoululla. Suojien laitto, panssarivyö, huovan vaihto... Ja lähtö kohti ratsastuskoulua. Ja enpä taas muistanut, että sinnekin on joku 5km matka, 20min jos käyntiä menee. Meillä oli kaksi pyörää mukana, mutta koska koko ryhmä eli 4 henkeä + minä joka istuin ponin selässä ei mahtuneet pyörien päälle yhtäaikaa (Vesan fillarissa ei ollu tarakkaa ollenkaan) joutui pari kävelee. Menimme vielä pitkää reittiä, koska kukaan ei ollut infonnut mitenkään, mihin suuntaan piti mennä ja tämä reitti oli ainakin sellainen mistä en eksyisi.

Perille päästyämme todettiin, että siellä oli drive in-systeemi eli kun tulet saat mennä heti kun olet valmis. No kävelin radan Miian kanssa ja juku kuinka naurettava rata, OIKEESTI!!! 6 estettä joista yksi 10m välillä varustettu sarja!!! siis 6 estettä! Pikkasenko oltiin ihan wtf :D

Verkka ei oikein sujunut, tai siinä mielessä kyllä, että ei tullu pudotuksia, mutta paikaltaan tämä hyppäsi kaikki :D Tuli hyvässä tempossa sisälle, mutta jarrutti juuri ennen hyppyä ja pomppas paikaltaan vaan :D Mä vaan nauran selässä ja muut kattoo silmät pyöreenä ;)

Verkan jälkeen tuli multa verkkavalvoja lysyy, että mikä poni tämä on. Kerroin ja kovasti täti kehui Fikiä kauniiksi ja hyväksi hyppääjäksi jne :) On kyl aina kiva kuulla omastaan kehuja vaikkei se todellaan mikään hyvä ollutkaan ollut ;)

Menin radalle ja esteen nro 2 sai hypätä, joten toki hyppäsin, koska se oli "melkoisen" pelottava lankkueste okseri. Koko rata meni ihan jees ja poni oli sit kuitenkin ihan hyällä tuulella vaikka hyppäskin ylös-eteen-alas hyppyjä. Puhdas suoritus tuli :)

Lähdimme kotia kohden ja puolimatkassa alkoi tihkua vettä :( Ja kun pääsimme takas kuokille tuli jo melko paljon vettä :( Tosi tylsää. Laitoimme ponille taas OHUENtoppiksen niskaan ja laitettiin molemmat pokut autoon ja sit alettiin syömään. Ruokailun aikana eräa naapuri tuli ilmoittamaan, ettei käy, että otamme sähköä ko tolpasta. Olimme illalla laittaneet jakajan tolppaan, koska olimme maksaneet sähköstä ja tämä oli hevosalueen ainoa säköpaikka (ainakin ainoa mitä me tiesimme). Söimme rauhassa ja lähdimme ruokailun jälkeen kattoo tuloksia.

Olin estekokeen jälkeen jaetulla 15. sijalla. Hyvin tyytyväinen olin tähän :) Kuitenkin 75 ratsukkoa harrasteluokassa.

Jatkoimme tästä pusikkoon, kun maastoradan näyttö oli klo 21. Ihan simppeli rata kyl :) Kivoja esteitä, joista suurimmanosan olenkin jo hypännyt :) Vesakin soitti näytön aikana ja imoitti, että meidän pitää varmaan siirtyä, kun kukaan ei suostu sähköä jakamaan kanssamme :/ Perkele mitä ratsuporkukkaa taas, nokka pystyssä kulkevia ämmiä vitu "hienoine" hevosineen ja autoineen kele!!

No mie ja Anni jäätiin kävelee rataa uudelleen ja Leila ja Miia lähtivät auttaa Vesaa, kun päätimme sitten siirtää paikkaa. Sähkö kun olis melko tärkee juttu tuolla. Vesa soitti meille ku oltiin tulossa takaspäin, että ajakaa pyörät perässä eivät mahtuneet kyytiin.

Uusi paikka oli maisemaltaan ihan mieletön, järven rannalla jne. Saatiin katos laitettua ja levittäydyttiin taas. Iltaruokinta hepoille ja nukkumaan.

Sunnuntai ----

Aamulla herätys klo 07, hepat oli olleet koko yön ihan hiljaa, väsy kai niilläkin. Aamuruokinta ja aamupalaa ihmisillekin. Grillattiin (kun ei leiväpaahdinta ollut) leipää ja lihapiirakoita. Oli ihan mielettömän hyvää. Klo 10 lähti Miia ja Anni taluttelee heppoja hetkeksi, tulivat kyllä melkopian takas, kun todettiin, että portit (joista oli lauantaina ollut kulku olivat kiinni). Kävelyttivät sitten siinä auton ympäristössä.

Miia lähti vielä kävelemään rataansa ja kysyi siinä samalla sit kansliasta, että mistä päästään menemään kun ko portti oli kiinni. Aikamoinen show tuli, koska siellä missä me oltiin ei pitänyt olla yhtään hevosia, eikä sielä saisi ollakaan. Mentiin Vesan kanssa selvittämään asiaa ja kerrottiin tästä mukavasta naapurikunnasta, joilla ei osalla ollut edes hevosia autoissa, mutta eivät tosiaan sitä sähköä jakaneet. Harmitti ja vitutti moinen käytös, koska olisi ollut kiva keittää kahvia ym.

Koska järjestäjät eivät "uskaltaneet" puuttua tähän sähkö ongelmaan, tulimme siihen tulokseen, että siirrymme oikealle alueelle, ettei tule lisää ongelmia ja että olemme sitten loppupäivän ilman sähköä. Pakattiin teltta tälläkertaa lopullisesti ja pakattiin kaikki tavarat TAAS autoon ja siirryimme taas. Huoks ku hankalaa jotku asiat voivatkin olla :/

Saimme kuitenkin auton nyt hyvään paikkaan suht lähelle kenttärataa. Anni talutteli Fikiä siinä vielä jonkun aikaa ja sit lähdettiin kattoo miten muilla menee. Oli ehkäpä ihan psyykkaavaa kattoa ku porukka menee tyyliin 100cm kiinteää.

Mun vuoro oli klo 15.49.00. Alkukäynneissä poni oli eka ihan tosi löysän oloinen ,mutta kun päästiin meidän verkkapaikalle, jossa oli säpinää ja kohinaa, innostui ponikin. Vesa teippasi terveyskortin mun turvaliiviin, jonka jälkeen Fiki kuumui ihan tosissaan ja alkoi keulia pikkasen. Sitä sain mitä tilasinkin, tulikuuman NF ponin.

Tein hetken ravia ja sen jälkeen laukkaa. Otettiin pikkasen vauhtia, eikä tarvinnut pyytää yhtään. Vauhtia oli ja tuli. Otettiin eka verkkahyppy ihan "mummona" niinku oli pyydettykin (valmentajan taholta) ja poni kielsi. Toiselle ratsastin paljon varmemmin ja hienosti mentiin yli. Poni kuumui lisää. otin vielä yhden hypyn joka meni ihan nappiin ja sit lähdin vielä pikkasen kiihdyttelemään, eikä tarvinnut pyytää yhtään.

5,4,3,2,1 ratsasta ja juu me mentiin. 1 Tukkilaatikot, hienosti yli, jonka jälkeen mua kuskattiin miljoonaa esteelle nro 2 Lato. Yli siitäkin 3 Rengasesteelle oli pikkasen hankalampi tie, piti pikkasen miettiä mistä menee. Ponilla ei vauhtia puuttunut ja uusi kypäräkin sai skraidut päälleen, kun oli yksi oksa pikkasen matalalla sittenkin ;) Renkaista yli. 4 Olkiokseri (se mitä kammosin jo vuonna 2004) pikkasen kiemurtelua, mutta yli mentiin. 5 Tukkikasa, tuijotusta mutta yli. 6 A-este leeeeeveä okseri, kiemurtelua, mutta yli ja helposti. 7 Kaatunutpuu, ei mitään ongelmia. 8 Kapea pysty, yli mentiin "Hyvä hyvän" säestämänä. 9 Metkamutka AB (ylös- ja alashypyt) ravissa ylös ja "muista nojata taakse" ääneen sanottuna ja alas. Vielä muutama metri ja 10 Trippeli. Maali.

Itku tuli, koska niin onnellinen olin :) Hieno F <3<3<3<3

Loppusijoitus oli 12, meidän ensimmäinen yhteinen aluekilpailu sijoitus :) Sanomattakin lienee selvää, että F on maailman paras poni ;)

[Ei aihetta]Maanantai 07.05.2007 02:49

Helvetin hieno Fiki <3

Huomenna tulee koko tarina, nyt niin väsy ettei muuta jaksa kirjoittaa. Mut yhtä hymyä olen, hienon hieno poniini <3
Fikillä on tänään syntymäpäivä ja mulla melko huono omatunto, kun en ponin kanssa niin kauheasti seurustellut tänään. Ulkona on niin kamala tuuli, että korviin ottaa ja hyvä et maassa pysyy ylipäätään. Vein hälle päärynän ja omenan sentään tarhaan. Ja ruokakippoon laitoin paljon porkkanaa, leipää ja muuta herkkua.

Koska mulla ei menny tallilla kovinkaan kauaa tänään olen saanut kotona paljon aikaseksi. Vaihdoin lakanat, imuroin, pesin lattiat, pesin koko vessan "lattiasta kattoon", pesin koneellisen pyykkiä, pesin itseni :D

Ja mikä parasta, mulla on nälkä :D Ja mikä vielä parempaa, lähden nyt kauppaan hakemaan vähän tarpeita ja teen mun lempiruokaa :)

Sit voisin vielä todeta, että kunpa useimminkin kävisi näin, en laittaisi pahakseni vaikka joka päivä ;) Otin kaapista housut joita en ole hetkeen käyttänyt. Laitoin ne jalkaan ja "oikaisin" taskut ja kas kummaa vasemmassa taskussa oli 20e :D Iloinen yllätys ja vähän niinku olis saanu siivoomispalkkaa :)

[Ei aihetta]Maanantai 02.04.2007 00:18

Reps reps reps ja kops

Funktionerna
Skriva mamman

1.4. aprillia, virvontaa ja koulukisoja :)Maanantai 02.04.2007 00:16

Ei kai sitä tarvii kauheesti tarinoida, riittää kun kertoo faktat :) Niin väsy ettei jaksa romaania kirjustaa tänään.

HeB meni hyvin. 5 sija tuli, pisteitä 168 ja 62.222%. Keltainen ruusuke koristamaan seinää ja leveitä hymyjä taustajoukkojen naamoille :)

HeA meni paremmin kuin odotettiinkaan :) 157p 56,071% sijoitus oli sijalle 9. Voittaja sai jotain 61% joten kauaksi emme jääneet :) Hieno F <3

Lastauksessa Vesa talutti tai oikeammin juoksutti Fikin kuokkiin. Pudotti kenkänsäkin kerpele, ei ei ei ei, ei poni vaan VESA! No juu tää meni siis niin, että Fiki astui Vesan kengälle ja kenkä lähti jalasta :D Pikkasen me naurettiin ku yksi hyppii sukkasillaan kuokissa poni toisessa kädessä :DDD

Ei mitään aprillejä tänään, en jaksa.. Silliä tosin voisin kyllä syödä ;) Ja vaikka simaa päälle tai jos haen yhden kaljan (piste)

Kettu juoksee muuten kovaaLauantai 31.03.2007 00:04

Olin poikia ajamassa ja näin kun kettu hölkötteli tien yli pellolle. Hölkötteli pellolla jonkun matkaa, pysähtyi, kääntyi katsomaan meitä ja jumankauta, että lähti ku kuula tykistä. Painui 10cm viivaksi ja katosi horisonttiin helkkarinmoista vauhtia. Ei yhtään empinyt, eikä katsonut taakseen, juoksi juoksi ja juoksi vaan. Meinasin kättyiltä pudota kun nauroin niin paljon. Oli huvittavan näköistä kyllä :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.03.2007 00:00

Ai juku tuntuu melkeen pahalle sanoa, mutta olen Biitistä niin ylpeä nyt, et ihan pahaa tekee :D

Käyttäytyi todella hienosti koko päivän. Kehässä oli ku mikäkin kokenut showponi, esiintyi hyvin ja edukseen. Esittäjä todellakin osasi asiansa, toi ja sai Biitistä parhaat puolet esiin.

Arvostelun kirjoitan tänne jahka sen saan, mutta pisteet olivat 7-7-7-7-8
1. tyyppi
2. pää, kaula, runko
3. jalat ja liikkeiden säännöllisyys
4. liikkeiden mekaniikka käynnissä
5. liikkeiden mekaniikka ravissa

Luotettavat pikkulinnut tai no lintu lauloi, että meidän pojalla oli päivän paras ravi, repikää siitä :)

[Ei aihetta]Perjantai 23.03.2007 14:01

Voe kekkänä, huomenna, huomenna varmaan kusen ja pa*kon housuihin pelkästä jännityksestä. Onneksi MK lupasi itkeä kanssani, mikäli pahin mahdollinen toteutuu. Toivottavasti ei tarvitse ottaa sitä puhelua tämän kanssa ;)

Kohta tallille ja B-ponin pesua ja puunausta. Pitkä päivä tulossa.