IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

Iso Haukotus..Lauantai 01.04.2006 03:38

Olipa taas päivä.. Mukava kylläkin kaikin puolin, vaikka kiirettä piti aamusta yömyöhään.

Heräsin 0930, nousin ylös 0940. Hoidin aamutoimet vähän liian verkkasesti ja lähdin Fikiä laittaa siinä 1130 maissa. Poni oli taas todella hieno ja menin vaan puolisen tuntia, sillä oli niin kertakaikkisen hyvä :) Tallilta lähdin siinä 13 maissa ja kävin Börjesillä ostamassa Henu ponille B-vitamiinia. Jäin suustani kiinni Miran kanssa ja mulle tuli kova kiire, aikaa kotiin ajoon jäi ruhtinaalliset 15 min. Melkein siinä ajassa kotiin ajoinkin, nappasin vanhukset kyytiin ja vein heidät linja-autoasemalle. Sanoin heille heippa ja hyvää matkaa (sinne etelään siis lähtivät).

Sit menin kotiin pissalle, siis oikeesti ja nappasin varmuudenvuoksi vaihtohousut mukaan, jos vaikka kastuisin Henua hoitaessani tmv. Heselle pikaseen, ku Vesa tarjos ruuan mulle. Sitten taasen auton rattiin ja nilkka suorana Horse Housen kautta Auraan.

Henu ponille kunnon harjaus ja pieni kävely metsässä. Sitten jälleen nilkka suorana ajoon. Matkalla Aruan ABClle sain soiton ja mulle tarjottiin lippua Hectorin konserttiin, hiukan vituttaa, mut ehdottomasti enemmän kiinnosti lähteä hakee Nasua.

Matka Valkeakoskelle sujui hyvin. Viralliset asiat hoidettiin ja poni laitettiin kuljetus kuntoon. Koppiin käveli kun vanha tekijä ja tyytyväinen tuo oli, kun heinää oli nenän edessä, alko heti syömään :)

Luultiin jossain kohtaa, etä on poni kuollu tai jtn, kun yhtään ei hötkynnyt, vaikka tuli yksi _melkein_ läheltäpiti tilanne, kun kaksi peuraa juoksi tien yli ja piti jarruttaa aika äkäseen. Tilannetta ei parantanut se, että paräluukussa oli kiinni rekka.. Noh, säikähdyksellä selvittiin, onneksi.

Loppumatka sujui ongelmitta ja perillä ovesta kurkisti utelias ponin pää :) Muutama kierros maneesissa ja pienet sirot korvat menivät ku propellit, mutta muuten poni oli ihan tyyni "Ai tänne me nyt tultiin?" oli ilme.

Karsinassa Nasu oli todella tyytyväinen, kun siellä oli heinää valmiina, hyökkäsi heti niiden kimppuun ja oli ihan kotonaan :) Todella tyytyväinen poni ja vielä tyytyväisempi omistaja :) Ja musta tuli virallinen kummitäti :D

Kotiin tulin vasta tossa 00 maissa, kun menin vielä pikaseen mäkin kautta.. Nälkä oli kova, nyt on vaan kova väsy ;)

Nati nati <3

ps. Hyvää aprillipäivää :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.