IRC-Galleria

möhmöh

möhmöh

Angel Outside, Naughty Inside

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.05.2006 04:28

Hyppykuvia lisätty vihdoinkin :)

Fiki pääsi tänään pyykkiin ja ponista tuli mukavan "punainen". Jos vaikka tänään menis ratsimaan pikkusen, kun kerran puhtaitakin ollaan :)

H&B liikutettu, molemmat meni upeasti. Baelaisda ja jannie olivat seurana. Jannie meni ekaa kertaa elämässään ravikärryillä ja se meni hienosti :)

Weeeeeee..Lauantai 06.05.2006 02:10

Hehee, kuka onkaan ehkä maailman onnellisin tyttö ;) Kuten jo aiemmin todettu, asioilla on kuin onkin taipumus järjestyä parhain päin joka tavalla ja oikeesti, kun kuulet rakkaasi suusta ne kolme pientä sanaa - jotka merkisevät kuitenkin niiiiin paljon ja jotka niin kipeästi haluat kuulla - tiedät, että kaikki tulee olemaan hyvin nyt ja aina, sillä ei ole tosi rakkauden voittanutta <3

[Ei aihetta]Perjantai 05.05.2006 02:34

Päiviksen päivitys ja sit nukkuu oman kullan kainaloon <3

F:n kanssa maastoiltu noin 30min, äijällä vauhtia riitti ja oli mukavaa :)

Jopas oli..Torstai 04.05.2006 02:22

Huoh.. Olipahan kaiken kaikkiaan päivä taas. Töissä tapahtunutta, kello oli 1640 ja mä olen ihan onnesta soikeena, et päivä loppuu 20min kuluttua. Sitten iskee karu todellisuus, kun vähän mietin. Tulin töihin klo 10, joten pääsen vasta klo 18, hiukanko potutti :D

Poni oli mukava, käytiin maastoilemassa noin 40min.

Illalla isi soittaa, tossa meidän nurkalla on kolari. Moottoripyörä ja henkilöauto ovat kolaroineet. Mä, utelias kun olen, sanoin tulevani katsomaan. Juoksin miljoonaa vanhusten luo ja voi jukra ihmismieli ylipäätään on utelias, kadulla on hirmuisesti porukkaa ja ikkunoissa/parvekkeilla kanssa. Poliisiautoja oli ainakin 4, ambulansseja 2, ensiapuyksikkö ja paloauto. Sitten alkaa kuulua tasainen pärinä joka voimistui kokoajan, mediheli! Juostiin äidin kanssa parvekkeelle ja sitten takas keittiöön. Siinä kohtaa minä sanoin, et nyt meen kattoo lähempää.

Oli se vaikuttavan näköinen, kopteri siis. Taitavasti se kotikadulleni laskeutui, vaikka tuossa noita valopiuhoja ym johtoja onkin. Oli myös mieletöntä ku kopteri lähti, mieletön ilmavirta siitä tulee. Hiekkaa lensi ja paljon.

Yksi kaveri kertoi nähneensä tapahtuman, oli tullut pyörä torilta päin todella kovaa ja ei ollut ehtinyt jarruttaa risteykseen ja punasen Hyndain kylkeen oli sitten nasahtanut. Auto oli ihan taipunut vasemmasta kyljestään ja pyörästä ei ollut rusinaakaan jäljellä.
Mahtoi kuskin käydä huonosti :( Selvinnee huomisesta Turun Sanomista..

[Ei aihetta]Tiistai 02.05.2006 23:01

Asioilla on sittenkin kumma taipumus järjestyä. Oikeesti jos jotain on tarkoitettu tapahtuvaksi, niin se tapahtuu kyllä, vaikka siihen menisi paljon aikaa.. Ja tietysti hyvää kannattaa odottaa :)

Fiki oli tänään hieno, yskähti vain pari kertaa ja kulki muuten ihan tajuttoman hienosti :)

Iso hymy :)Maanantai 01.05.2006 14:50

Josko vaikka maailaman paras juttu tapahtuis tässä kohta pian <3 Olen yhtä hymyä :)

Jatkoa..Sunnuntai 30.04.2006 03:05

Jäin henkiin ja molemmat ponit oli lopulta ihan hienoja, H paransi ennätystään jopa 9 sek <3

Oma F kultaseni on vaan kirjaimellisesti aika huonossa hapessa, en vaan enää tiedä mitä teen.. Tai tiedän, mutta se ei tosiaankaan tule olemaan mieluisaa tai mukavaa. Ei voi mitään ponin parasta on ajateltava, vaikka siinä sitten itse kenties kärsiikin..

hiitti päivä :)Lauantai 29.04.2006 13:31

No niin.. nyt olen pikkuhilja lähdössä Auraan laittelmaan poikia edustuskelpoisiksi ;) Vielä on paljon tekemistä, pitää selvittää harjat ja hännät, harjata ja siistiä pojat noin muuten, pestä suurimmat pölyt valjaista pois, letittää otsatukat molemmilta ja vaikka mitä muuta.. Voi jurka mua jänskättää, jokseenkin olen varma, että herra pikku B tekee jonkun oman jipponsa ja sitä kyllä kauhulla odotan. Toivottavasti olen vielä illalla hengissä ja kertomassa miten meni :DD

dokka dukossa..Torstai 27.04.2006 13:20

Niinpä niin, ylti se flunssa sitten tännekin asti -> lämpöä, kurkkukipua ja räkää.. Tämä ja huominen päivä saikkua ja sit onkin jo viikonloppu ja vappu :) Mut nyt meen peiton alle paranemaan :)

lyhyesti jälleen..Keskiviikko 26.04.2006 02:08

Niin väsy ettei jaksa kirjoittaa pitkästi ;) Fiki oli ihan tajuttoman hieno tänään, 25 minuutissa ponille tuli hiki, kun joutui tosiaan kunnolla töihin :) Kertakaikkisen mukava ratsastus tänään :)

Kulta tuli kotiin Kuopiosta, oli mukava nähdä häntäkin pikasesti <3

Nyt vaan öitä kaikille :)