IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli
Noniin... seuraavana reissuna välimeripurjehduksen jälkeen lähdetäänkin taas vähän oudompaan mestaan, Syyriaan :D Nyt on jo lentolippu (Business class, tietty ;) Lontoosta eteenpäin ja majoitukset Damaskoksessa.

Oon koittanut soittaa koko päivän viisumiasioissa Tukholmaan Syyrian suurlähetystöön mutta eivät tunnu kauheasti vastailevan. Webissä kyllä ilmoitetaan että suomen kansalaisten pitäisi saada viisumi suoraan lentokentältä, mutta webissä on myös kirjotuksia jossa kerrotaan että jos on kovin tuore passi, et välttämättä pääse sinne koska ei voi olla varmuutta että ettet ole ollut Israelissa viime aikoina... Hain uuden passin tän vuoden kesäkuussa, eli sinäänsä riski on kai aika suuri, mutta toisaalta, mulla on mun vanha 10v passi tallessa jota voin näyttää ilman Israelin leimoja.

Olisi tietty kivampi jos olisi joku varmuus... sen saisin tietysti lähettämällä passin sinne lähetystöön, mutta kun en voi kun tarviin sitä Kroatia-Italia tripillä ja niiden välissä on vain 4 päivää ja siinä ajassa ei kyllä varmasti passi ehdi postissa stokikseen, käsittelyyn ja vielä palautumaan takaisinkin.

Pahimmassa tapauksessa multa evätään viisumi Damaskoksessa. Mitähän silloin käy?? Potkitaanko mut ulos maasta johonkin luotettaviin rajanaapureihin (Libanon, Israel, Turkki ja Irak) vai heitetäänkö Välimereen kellumaan, ammutaanko saman tien vai pääsenkö kenties takaisin EU-alueelle jollain koneella ja jos pääsen niin kenen piikkiin? Ja millä pääsen sieltä sitten himaan?!?

Vatos locos, bing bong!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.