IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

3. LomapäiväKeskiviikko 28.02.2007 15:57

Talvilomani kolmas päivä. Ensimmäinen oikea lomapäivä. Takana toistaiseksi: Tiskausta, pyykkien pesua, Hesarin & Taloussanomien nautiskelua, 1100m uintia Mäkelänrinteessä, lounas ja viimeisimpänä visiitti mielestäni parhaimpaan divariin (Antikvariaatti K. Ervasti Torkkelinkatu 4 - suosittelen erittäin lämpimästi!). Mukaan tarttui tällä kertaa pari Steinbeckia, yksi Walter de Camp sekä Anaïs Ninin Erotica.

Edessä vielä löhöilyä sohvalla peitto korvissa ja kirja kourassa. Listalla Albert Camusin Sivullisen loppuun saattaaminen ja sen jälkeen jonkun uuden aloittaminen. Ehkä joku noista uusista, ehkä jotain muuta? Harmi kun ei taida olla mitään hyvää elämänkertaa lukemattoamana hyllyssä. Luin juuri Serge Raffyn Castron elämästä kertovan kirjan Fidel ja se oli mielenkiintoinen, joskin toisinaan hieman tapahtuvia luetteloiva ja näin ollen välillä vähän turhan tietokirjamainen. Nyt tiedän Kuubasta ja sen historiasta noin 800% enemmän kuin ennen kirjan lukemista. Ehkä silti joku noista uusista. Anaïs Nin voisi olla päivän valinta, sopii paremin sohvakirjaksi kuin työmatkalle :)

Niin ja sitten pitäisi mennä illalla vielä syömään. Thaimaalaista, odotan innolla.

Nyt Albert Camus ja sohva.

We are the robots, vol IITiistai 20.02.2007 20:34

Huomasin juuri Suunnon Training Managerista että onpas tullut kesällä ajettua lujaa fillarilla. Olen perjantaina 1.9.2006 tullut duunista 8,17km matkan ajassa 15:52, eli keskinopeutta on 30,9km/h ja silti huippuja vain 47,4km/h! Olen ollut näköjään aika teräsmies. Tuossa ajassa on laskennallisesti palanut 333kcal, eli tunnissa pyöreät 1300kcal sileäksi. Ei paha. Vois vetää jonku burgerin joka tunti :) Vai paljo jossai Bic Macis on kaloreita? Keskisyke 157, aika paljon.

Mutta ne oli syksyn kuntoja ne. Sitten tuli taas tämä ihana neljäs vuodenaikamme ja pyörä talviteloille ja työmatkat metrolla & junalla. :( Talvi tekee musta huonokuntoisen (joskin sivistyneemmän, kiitos mahdollisuuden lukea 11min/suunta junassa :). Lumet ja pakkaset vois nyt vaan lähteä ja tulla ihana aurinkoinen kevät... odotan niiiiiin kevättä ja ekoja filllarilenkkejä auringossa.

Vapise Lance, minä tulen!

edit: Googletin Bic Mac = 565 kcal, eli tolla tahdilla vois syödä kaks Big Mackii tunnissa ja laihtuis :D

Salmiakkia vol IIIPerjantai 16.02.2007 22:29

Ostin tänäänkin askin Läkerol-salmiakkia. En uskaltanut ostaa kahta, sillä se varoitus laksatiivisesta vaikutuksesta pelottaa vieläkin. Olisi se nyt aika kova rangaistus pikku herkkuhetkestä kun joutuisi galtsuttamaan pöntöltä. WLAN onneksi mahdollistaisi sen, joskaan en tavoittele tuota olotilaa. Miksei valtiojohto puutu tällaisiin epäilyttäviin ruotsalaisiin elintarvikkeisiin jotka saattavat istuttaa sinut hetkeksi alas? Kansalaisten kuuluu olla tuottavia veronmaksajia eikä pöntöllä istuvia luusereita. Onkohan tämäkin joku ruotsalaisten juoni? Voisin melkein lyödä vetoa, että Ruotsissa myytävissä Läkeroleissa ei ole laksatiiveja seassa. Suomeen tuotavissa on, ja niillä koitetaan kyykyttää (:D) suomen kansaa.

Pirun ovelaa sanon minä. Mitä keksimme vastaiskuksi? Kalanmaksaöljyä Prippsiin?

Suski. Nimi velvoittaa :)Keskiviikko 14.02.2007 12:54

Miksi vessanpönttö on parempi kuin Susan Kuronen?
-Koska se ei pulputa puolta vuotta jos sitä kerran vetäsee.


Videoneuvottelut rokkaaTiistai 13.02.2007 17:55

Parin minsan päästä taas alkamassa videoneuvottelu. Niiden soisi yleistyvän vauhdilla, sillä tuo säästää kyllä aikaa ihan helvetisti kun ei tarvii matkustaa. Lisäksi molemmat näkevät ja kuulevat kaikki toisessa päässä istuvat ja toisinpäin sekä voivat vielä käydä samoja presiksisä yms. läpi yhdessä. Kätevää.

Oodi valotusmittarille - NOT!Maanantai 12.02.2007 20:44

Voi gay... noi alivalokuvat on aika lailla alivalottuneita. Näytti kameran ruudulta, että valotus olisi ollut paljon lähempänä kuin mitä se oli. Vi**u. Loppu jääkin sitten näköjään fotarin harteille...

PhotoshootMaanantai 12.02.2007 20:03

Eilen studiolla 10h. 6 mallia ja 520 kuvaa. Valotusmittari oli ilmeisesti tullut tiensä päähän (tai sit en vaan osaa :) ja näytti ihan mitä sattuu. Kiitos kuuluu tällä kertaa digikameroille, sillä ilman digirunkoa olisin voinut pakata laukaut saman tien ja lähteä takaisin kotiin potemaan krapulaa.

Parhaillaan nuo edellämainitut 520 fotoa siirtymässä kovolle, kohta alkaa sitten tylsä valintaprosessi. Milloinkohan löytyisi Photarista sellenen kätsy pluginni joka dellais kaikki vähänkään tärähtäneet tai yli-/alivalotetut kuvat ja sen jälkeen se vielä dellais kuvat jossa on silmät kiinni tms. vikaa?

JuhlatLauantai 10.02.2007 19:25

Tänään on siskon 30v juhlat. 75 henkeä, keittoa :)

Spämmi se vaan toisinaan rulettaaKeskiviikko 07.02.2007 22:21

Äsken tulleen spammin otsikko alkoi hieman hymyilyttää :)

YOUR COCK WILL BE YOUR MASTER

Aika tiukka julistus. May the cock be with you!

Tsekit kunniaanMaanantai 05.02.2007 20:56

Tänään oli taas vähän saamaton päivä, kiitos eilisten päiväkännien :) (Miksi muuten päiväkännit on monikossa, kysynpä vaan?) Haluan kuitenkin tässä yhteydessä painottaa, että ikävään oloon auttaa parhaiten Tsekkiläinen Bohemian Regent olut (http://www.pivovar-regent.cz/). Voltteja on 6 ja maku on mieletön. Tätä ihanaa juomaa saa ainakin Rautatieaseman Oosterista joka onkin toiminut mun ja duunikaverin 'töiden-jälkeen-yhdet-baarina' jo jonkin aikaa. Paikan omistavat kapitalistisiat nostivat tämän jumalaisen juoman hinnan 5,4e -> 5,6e. Pitänee alkaa suunnittelemaan jotain kantishenkistä alennuksen vonkaamiskampanjaa. 5,6e on kuitenkin aika paljon tuopista.

Vielä yksi Karhu, ja sitten alan tiskaamaan. Tosi kiva.