IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

Syyrian kosto on kauheaLauantai 27.10.2007 16:43

Nyt olen ollut Syyrialaisen vatsataudin kourissa pidempään kuin itse Syyriassa. Tiistaista asti saanut ravata vessassa vähintään kerran tunnissa. Kieroitunut suhde ettenkö sanoisi. Eikä tässä vielä kaikki. Toissa yönä tuli yllättäen (!) äkkilähtö vessaan, potkaisin pimeässä jalkani pöydän jalkaan ja mursin vielä varpaanikin. Great, just great.

Itse reissu oli silti kyllä hyvä, vaan kova hinta siitä on näköjään maksettava.

Home at lastTiistai 23.10.2007 06:17

Takaisin kotona. Tosin mun piti olla täällä jo yli 3h sitten. Huomenna kiva työpäivä taas edessä, en kyllä mene ysiks konttorille...

Brittish Airways onnistui kuin onnistuikin katkaisemaan mun hienon Syyrialaisen sapelin kärjen, tästäkin puhutaan vielä. Huomenna pitäisi tehdä korvausvaatimus. Kumma juttu kun ei saa lentää sapeli käsimatkatavaroissa?

Stuck in Deathrow :(Maanantai 22.10.2007 22:56

Ja taas kerran Heathrowssa ja taas kerran kaikki perseellään. Laukkuja piti odottaa 4 terminaalissa yli tunti ja toistaiseksi Helsingin kone on vasta tunnin myöhässä. Ihana paikka tämä...

Jos et ole koskaan käynyt lähi-idässä, niin Syyrian Damaskosta voin ainakin minä suositella! Reissu oli mahtava!! Fotoja myöhemmin..

Damascus, SyriaPerjantai 19.10.2007 08:16

Here I come! Olkoon Allah kanssani :D

Turistina LontoossaPerjantai 19.10.2007 03:31

Huomenna 09-21 Lontoossa. Ehdotuksia, suosituksia, etc. päivän aktiviteeteiksi?? Jätän matkatavarat kentälle ja suuntaan ytimeen, mutta minne?? Mikä on must see? Mihin itse menisit? Missä kävisit? Tarkoitus on että rahaa jäisi vielä Syyriaankin asti, eli ei mitään ökyilyä kiitos...

Paras ehdotus palkitaan toteutuksella :)

tsupMaanantai 15.10.2007 04:28

lirts, lirts. ai äm.

Split-SiracusaPerjantai 12.10.2007 20:20

Nyt on sitten Adrianmeri ja Joonianmeri ylitetty ja ollaan Siracusassa. 526 merimailia, eli tuollainen tuhannen kilometria merella. Kaikkea ehti tapahtua, niista sitten paremmalla ajalla.

Buongiorno ja cosi fan tutti!
Noniin... seuraavana reissuna välimeripurjehduksen jälkeen lähdetäänkin taas vähän oudompaan mestaan, Syyriaan :D Nyt on jo lentolippu (Business class, tietty ;) Lontoosta eteenpäin ja majoitukset Damaskoksessa.

Oon koittanut soittaa koko päivän viisumiasioissa Tukholmaan Syyrian suurlähetystöön mutta eivät tunnu kauheasti vastailevan. Webissä kyllä ilmoitetaan että suomen kansalaisten pitäisi saada viisumi suoraan lentokentältä, mutta webissä on myös kirjotuksia jossa kerrotaan että jos on kovin tuore passi, et välttämättä pääse sinne koska ei voi olla varmuutta että ettet ole ollut Israelissa viime aikoina... Hain uuden passin tän vuoden kesäkuussa, eli sinäänsä riski on kai aika suuri, mutta toisaalta, mulla on mun vanha 10v passi tallessa jota voin näyttää ilman Israelin leimoja.

Olisi tietty kivampi jos olisi joku varmuus... sen saisin tietysti lähettämällä passin sinne lähetystöön, mutta kun en voi kun tarviin sitä Kroatia-Italia tripillä ja niiden välissä on vain 4 päivää ja siinä ajassa ei kyllä varmasti passi ehdi postissa stokikseen, käsittelyyn ja vielä palautumaan takaisinkin.

Pahimmassa tapauksessa multa evätään viisumi Damaskoksessa. Mitähän silloin käy?? Potkitaanko mut ulos maasta johonkin luotettaviin rajanaapureihin (Libanon, Israel, Turkki ja Irak) vai heitetäänkö Välimereen kellumaan, ammutaanko saman tien vai pääsenkö kenties takaisin EU-alueelle jollain koneella ja jos pääsen niin kenen piikkiin? Ja millä pääsen sieltä sitten himaan?!?

Vatos locos, bing bong!

Halpa(?)lentoyhtiöt osa ITiistai 02.10.2007 23:43

Ostin eilen lentoliput Catania-Milano. Tilasin liput eDreamsin kautta (www.eDreams.it) ja liput on Windjet nimiselle halpislentofirmalle. Nyt aloin tarkemmin tankkaamaan noita kauppaehtoja. Niillä on joku naurettava 15kg matkatavaralimitti kotimaanlennoille!?!? Enhän mä voi mitenkään matkustaa purjehtimaan 15kg matkatavaroilla. Noh... onneksi ylimenevästä kilosta ei joudu maksamaan kuin 8€/kg!!!!! Vi**u.... vaadin kompensaatiota niihin tyyppeihin jotka painaa enemmän kuin minä... 20kg rinkalla joudun siis maksamaan VAIN 40eur sakkoja!

Mun on kuitenkin otettava messiin kumisaappaat, pyyhe, vuodevatteet + sään kestävät offshore sadekamat jotka kaikki yhteensä pelkästään painavat 6,7kg!!! (punnitsin juuri) Tuohon vielä lisäksi kaikki normikuteet, lukemiset, pesukamat, etc. ni toihan tulee maksaa ihan perkeleesti enemmän kuin halpalentoyhtiö antoi odottaa... mua on kusetettu!!!

Taidan heittäytyä täysin kielitaidottomaksi... pääsisköhän sillä lisämaksuitta?
No niin... avaanpa sitten vihdoin tämän mystisyyden verhon... kaksi aikaisempaa ensikesäpostia liittyivät diiliin jota olin tekemässä yhden kolleegani kanssa. Tarkoitus oli, että vuokraisin hänen 31 jalkaisen purjeveneen koko vuodeksi hintaan X000 euroa... se meni puihin, kiitos tarinan loppuosan.

Kävimme asiasta läpi pari pitkää lounasta ja olin olin itse ihan mehuissani... sitten... kaikki muuttui noin viikko sitten. Sain ehdotuksen joka kuulosti enemmän kuin hyvältä. Tänään sain varmistuspuhelun joka oli parempi kuin hyvä. Parempi kuin paras. Parempi kuin mikään ikinä!!!

Saan ensi kesänä käyttää kaverini appiukon 35 jalkaista purjevenettä niin paljon kuin haluan aina kun hän ei itse käytä sitä!!!! (hän on eläkeläinen ja hänen vaimo ei tykkää purjehtimisesta=paljon) Degerö 35 on todella lujaa tekoa, kelpaa vaikka maailmanympäripurjehdukseen milloin vaan! Anyways.... nyt on sekavat tunteet... tuntuu oudolta.... FAAAAAAAK!!!!!!!

Eli.... jos haluat vesille, niin ensi kesänä on mahikset päästä! Näytä mulle miten tehdään paalusolmu, ulkosorkka tai spinnujiippi ja kerro jotain trimmeistä niin olet messissä! Tarjolla luxuspurjehduksia! Bikinitytöt ohittavat jonon aina.

I am sailing!!! :D

ps. vene on tuollainen: http://www.degeroyachts.fi/images/degero35/degero35/imageset.html