IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

Blogi

« Uudemmat -

Pitkästä aikaa...Maanantai 15.12.2008 00:56

...boyaka, boyaka!

Noilla mennään.

-V-

ROLEX SWAN CUP 2008!!!Tiistai 05.08.2008 15:24

Nyt se on sitten virallista ja varmistettu. Meitsi seilaa vuoden 2008 Rolex Swan cupissa Sardiniassa syyskuussa!!!!! Skabaamassa on 100 Swania ympäri maailmaa neljässä eri luokassa viikon ajan.

Käsittämättömän hienoa lähteä tuonne. Swanit ovat kuitenkin venemaailmaan Rolls-Royceja tai Ferrareita. Skabaamassa mm. Espanjalainen 112 jalkainen (!!!!), jenkkilästä 100 jalkainen ja useita kymmeniä 60+ jalkaisia Swaneja. Itse osallistumme pienellä Swan 371:llä ja voitamme koko skaban. Tsekkailkaa syyskuussa Rolexin sivuilta kun meitsin naama loistaa siellä :) Podium on meidän!

Kaiken lisäksi kyseessä on myös sosiaalinen tapahtuma, joten kaikenlaista ohjelmaa on luvassa joka illalle Crew Partyjen ja gaalojen muodossa.

I is sailing!!

Tätä ette usko...Tiistai 22.07.2008 03:15

... enkä vielä minäkään. Toivottavasti jo huomenna lisää infoa. En pysty nukkumaan!!!

LOMA pt ISunnuntai 06.07.2008 05:09

Kiitos työnantajani, lomani on pilkottu kahtia :( Noh... ehtiihän sitä siinäkin. So far happened: jussi to-su mökkeilemässä Porkkalassa. Siitä sitten merelle viikoksi, eli Porkkala-Hanko-Kökar-Geta-Mellanfjärd-Ulvö-Örnsköldsvik. Noin 400 merimailia Vaasan yläpuolelle, eli lähes 800km. Mahtavaa ja kivaa. Kiitos niille, jotka olivat mukana. U know who u are. Mereilyn jälkeen oli vuorossa päivä krapulaa (kiitos Örniksen Hamnfesten bileille ja tivolille). Siitä sitten Naantalin Muumimaailmaan (!!!) ja yöksi kyseisen kylän kylpylään. Vinkkinä kaikille, Naantalin kylpylä on oikeasti aika tasokas mesta, suosittelen! Sieltä sitten landelle, jossa tälläkin hetkellä vaikutan.

Paska homma on se, että joudun maanantaina takaisin töihin :( Kolme viikkoa töitä ja sitten taas takaisin lomille. Toivottavasti eksyn silloin jonnekkin hämärään mestaan. Onko kenelläkään kunnon ideoita? Pitäisi ehkä olla Euroopassa.

ps. viime vuoden hämyimmät olivat Bishkek (Kirgisia) ja Damascus (Syyria).

Over and out.

-V-

Hype!Sunnuntai 16.03.2008 18:24

Olihan Hypet. Kaikki. Samassa paikassa. Luokkakkokous. I love u! (ja vaikka kuinka joku väittäisi, en tanssinut kiksua!)

15.3.2008Perjantai 08.02.2008 00:33

Silloin pamahtaa!!! Todennäköisesti alan spiidaamaan jo portaikossa :D

Kysynpä vaan...Keskiviikko 28.11.2007 23:51

...että kuka keksi breakdancen???
http://youtube.com/watch?v=Zdz88MBWomo

...entä soulin muuvit?
http://youtube.com/watch?v=LADBbcnP_ls <-- One of the coolest mooves EVER!

---entä funkin muuvit ja musat?
http://youtube.com/watch?v=LPyaF7_iUTA

---entä vittu muut musat sitten???
http://youtube.com/watch?v=Xu2st0dLmQw

It's a shame for humanity. It's a only a small step for human and a tiny step for a giant.

-JB, luv Ua-

Syyrian kosto on kauheaLauantai 27.10.2007 16:43

Nyt olen ollut Syyrialaisen vatsataudin kourissa pidempään kuin itse Syyriassa. Tiistaista asti saanut ravata vessassa vähintään kerran tunnissa. Kieroitunut suhde ettenkö sanoisi. Eikä tässä vielä kaikki. Toissa yönä tuli yllättäen (!) äkkilähtö vessaan, potkaisin pimeässä jalkani pöydän jalkaan ja mursin vielä varpaanikin. Great, just great.

Itse reissu oli silti kyllä hyvä, vaan kova hinta siitä on näköjään maksettava.

Home at lastTiistai 23.10.2007 06:17

Takaisin kotona. Tosin mun piti olla täällä jo yli 3h sitten. Huomenna kiva työpäivä taas edessä, en kyllä mene ysiks konttorille...

Brittish Airways onnistui kuin onnistuikin katkaisemaan mun hienon Syyrialaisen sapelin kärjen, tästäkin puhutaan vielä. Huomenna pitäisi tehdä korvausvaatimus. Kumma juttu kun ei saa lentää sapeli käsimatkatavaroissa?

Stuck in Deathrow :(Maanantai 22.10.2007 22:56

Ja taas kerran Heathrowssa ja taas kerran kaikki perseellään. Laukkuja piti odottaa 4 terminaalissa yli tunti ja toistaiseksi Helsingin kone on vasta tunnin myöhässä. Ihana paikka tämä...

Jos et ole koskaan käynyt lähi-idässä, niin Syyrian Damaskosta voin ainakin minä suositella! Reissu oli mahtava!! Fotoja myöhemmin..
« Uudemmat -