IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

Nokia ja akutKeskiviikko 30.05.2007 17:58

Nokia ilmoitti noin kuukausi sitten heidän tuotekehityksen painopisteensä olevan tällä hetkellä akkuteknologiassa. On saatana syytäkin. Alle vuoden vanha Nokia E70 jonka akku kestää 07-16 jos puhuu noin 10min päivän aikana. Loistavaa!

Tilasin maanantaina uuden akun. Katsotaan josko uusi akku tuo helpotusta tilanteeseen, vai onko asia vaan yksinkertaisesti niin että jos puhelimessa on koko ajan päällä pushmail, viruskilleri ja etähallintaohjelmistot, sen akun kesto ei voi ylittääkään huimaa 9 tuntia?!? Tuskin kuitenkaan. Ainakin toivon edes jotain helpotusta asiaan. Paskaa kun loppuu akku joka päivä jossain. Missähän se akku muuten luuraa...

Päivä täynnäKeskiviikko 23.05.2007 23:29

Jos valuisi konttorilta kohti kotia. Matkalla voisi siemaista Oosterissa yhden Bohemian laagerin. Janottaa.

LunniMaanantai 21.05.2007 00:31

Tarviin jostain piirretyn kuvan lunnista. Siis siitä linnusta. Sellasen jossa sillä on vekkuli/ovela ilme. Anyone?

I am racingKeskiviikko 16.05.2007 01:27

No nyt on sitten ekat kisatkin takana! Sijoitus ei varmastikaan mikään maailman paras, ehkä viimeisessä kolmanneksessa :( Pääasia että kaikki paikat kuitenkin kestivät 8-10m/s tuulen ilman pienintäkään ongelmaa. Tasoitusta jouduimme antamaan luovilla koska uusi fokka ei ehtinyt neulomosta takaisin ja sen lisäksi vielä myötäisellä koska emme uuden gastin ja navakan tuulen takia viitsineet nostaa spinnua. Spiirasimme kuitenkin genuan spinnupuomilla virsarille ja se jeesasi jonkun verran, ei tietenkään korvannut spinnua.

Mutta... mikä parasta, koko päivän kestänyt epävakainen sää ja sade loppui kun pääsimme satamaan ja saimme purjehtia koko kisan auringonpaisteessa! Vaatetusta oli sopivasti, ei liian kuuma eikä liian kylmä, mitä nyt käsistä kun sormettomat hanskat koko ajan aivan läpimärkinä kiitos päälle lyövien aaltojen.

Kaikin puolin oikein mukava eka skaba, ensi viikolla paljon korkeammalle tulosluettelossa (tämän päivän tulokset julkaistaan vasta huomenna).

-un lobo de mar-

I am sailing!Tiistai 15.05.2007 01:36

Kauden ekat purjehdukset takana. Vetta satoi ja kaikki meni enemmän tai vähemmän miten sattuu, etenkin spinnumanööverit. Osasyynä varmasti se, että yksi vakiogasteistamme on Omanissa ja joudumme turvautumaan täksi viikoksi varagastiin joka ei ole koskaan ollut edes koko veneessä :) No, hieman sekoilua etc. mutta mikä tärkeintä, kaikki paikat kestivät.

Huomenna luonnollisesti ekat kisat nyt kun on jo treenattukin 2h :) Valitettavasti lupailevat huomiselle iltaa kohden kovenaa tuulta, pitäisi nousta yli 10m/s joka alkaa olla meille aika rajalla. No, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan. Tsekkasin vielä sade-ennusteen, aika kovaa ropinaakin näköjään luvassa. Ah, sitä purjehduksen ihanuutta. Naama suolassa, sormet umpijäässä mutta kaikkien sadekamojen (pitäisi ostaa paremmat) alla törkeä hiki.

Vapiskaa muut, me tulemme!

Edit: Veneestä puuttuu yhä vindexi jota emme ehdi kiinnittää ennen kisoja. Lisäksi uusi väärin leikattu keulapurje lähti tänään takaisin neulomoon Turkuun josta se kyllä luvatiin takaisin vielä ennen huomisia kisoja. Saas nähdä mitä tulee :)

Kesä tule joTiistai 01.05.2007 17:15

Lähdin äsken fillarilenkille mutta kauaa ei tarvinut polkea kun tuli vilu. Tulis nyt jo perkele kunnolla lämmin. Oli melko rohkea veto ajaa Tokoinrannan ohi vapun jälkeen, mutta positiivisena yllätyksenä kumeissa on yhä ilmaa!

Olenko muistanut kertoa...Torstai 05.04.2007 00:29

...että Henry Miller on jumala. Jos et usko, lue Kravun kääntöpiiri.

Lopetin juuri äsken Marussin Kolossin ja sekään ei tuottanut pettymystä. Erilaista Milleriä, mutta silti niin upea. Upeaa kieltä, mielettömiä ajatuksia ja tajunnan virtaa. Tulee välillä aika absurdi fiilis aamuisin junassa lukea tuollaista neroutta, pohtia äsken luettua lausetta ja sen merkitystä ja yht'äkkiä tajuta pysähtyvänsä Huopalahden asemalle. Marussin Kolossi pistää ajattelemaan onnellisuutta sen kaikessa kauneudessa, yksinkertaisuudessa ja vaatimattomuudessaan.

Seuraavana listalla Millerin Hiljaiseloa Clichyssä. Aloitan aamulla junassa.

"Arvoisat matkustajat, tämä on M juna Vantaankoskelle. Pysähdymme...."

ps. Jos olet lukenut Henry Milleriä, sano Hep tai jotain. Saa myös hekuttaa jos siltä tuntuu.

Kevään eka fillarilenkki takanaTorstai 29.03.2007 23:32

Tulin juuri kevään ekalta fillalenkiltä! Matkaa 19,45km, aikaa meni 50:40 eli keskari 23km/h keskisykkeen ollessa 141. Olipas mukavaa pitkästä aikaa. Kadutkin oli jo yllättävän monesta paikkaa lakaistu mutta pölyistä tuolla silti on. Kesän tavoitteena olis saada yli 3000km mittariin, saas nähdä kuin äijän käy...

Toivottavasti nyt ei vaan tule mitään takatalvea ja 10 sentin nietoksia...


Jatku kevät jatku!Tiistai 13.03.2007 21:14

Toivottavasti jäät lähtevät rytinällä. Haluan fillaroimaan (no se tarvitsee vaan lumien lähdön) ja purjehtimaan! Meidän sponssianomus meni läpi, ja nyt saamme veneeseen uuden fokan ja uudelle fokalle toiset skuuttikiskot jotka tulevat paljon lähemmäs keskilinjaa, joten ensi kaudella noustaan ylös tuuleen ihan toisella tavalla! Lisäksi rahaa pitäisi jäädä vielä uusiin spinnuskuutteihin. Vapiskaa kilpailijat, me tulemme ja me näytämme teille närhen munat! :D

Kevät on kyllä vuodenajoista paras! On niin ihanaa kun valo lisääntyy, päivät lämpenevät, räystäistä tippuu vesi ja ihmiset alkavat hymyillä. Talvivaatteet joutavat nurkkaan, fiilis paranee! Tänään Helsinki-Vantaalla oli jo yli 10 astetta lämmintä, mahtavaa!

ps. Groove is in the heart ON 90-luvun paras tanssibiisi ja Lady Miss Kier on hot! Mukana geimeissä edesmenneen James Brownin vanha basisti Bootsy Collins, voiko paremmaksi enää mennä?

Groovy spring to everyone!

Raksa-äijäTiistai 06.03.2007 23:06

Puuuuh... oon viimeiset kolme päivää kaverin kanssa rempannut sen taloa, tai tarkemmin sanottuna sen saunaa, kylppäriä ja vessaa. 30 tuntia tehokasta duunia jonka aikana muun muassa korotimme saunan lattiaa 15senttiä, valoimme kiukaalle uuden betonikakun, kiinnitimme vesieristyslevyt kylppäriin, rakensimme yhden väliseinän ja levytimme vessan kipsilevyillä niin että nyt lähes kaikki tilat ovat jo kaakelointikunnossa. Haastellisen hommasta tekee se, että kyseessä on vanha hirsitalo, joten _missään_ ei ole yhtään suoraa paikkaa. Joka ikistä lautaa, koolausta, levyä, jne, jne, jne, joutuu joka kerta erikseen sahaamaan, höyläämään, vaaittamaan, katkomaan, tai muuten vaan modaamaan. Uudisrakennuksessa saman olisi varmaan tehnyt alle yhdessä päivässä.

Todalla huippua oli kuitenkin se, että koska remontoimme kyseisiä tiloja, niin luonnollisesti suihkuun tai saunaan ei siis päässyt. Kolme päivää samoissa kuteissa (miksi vaihtaa?) ja betoni-, kipsi-, puu-, jne, -pölyn peitossa.

Nyt kuitenkin suihkun raikkaana (mahtava olo) ja ansaittu olutpullo kädessä (aina vaan paranee).