IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

Olenko muistanut kertoa...Torstai 05.04.2007 00:29

...että Henry Miller on jumala. Jos et usko, lue Kravun kääntöpiiri.

Lopetin juuri äsken Marussin Kolossin ja sekään ei tuottanut pettymystä. Erilaista Milleriä, mutta silti niin upea. Upeaa kieltä, mielettömiä ajatuksia ja tajunnan virtaa. Tulee välillä aika absurdi fiilis aamuisin junassa lukea tuollaista neroutta, pohtia äsken luettua lausetta ja sen merkitystä ja yht'äkkiä tajuta pysähtyvänsä Huopalahden asemalle. Marussin Kolossi pistää ajattelemaan onnellisuutta sen kaikessa kauneudessa, yksinkertaisuudessa ja vaatimattomuudessaan.

Seuraavana listalla Millerin Hiljaiseloa Clichyssä. Aloitan aamulla junassa.

"Arvoisat matkustajat, tämä on M juna Vantaankoskelle. Pysähdymme...."

ps. Jos olet lukenut Henry Milleriä, sano Hep tai jotain. Saa myös hekuttaa jos siltä tuntuu.

Kevään eka fillarilenkki takanaTorstai 29.03.2007 23:32

Tulin juuri kevään ekalta fillalenkiltä! Matkaa 19,45km, aikaa meni 50:40 eli keskari 23km/h keskisykkeen ollessa 141. Olipas mukavaa pitkästä aikaa. Kadutkin oli jo yllättävän monesta paikkaa lakaistu mutta pölyistä tuolla silti on. Kesän tavoitteena olis saada yli 3000km mittariin, saas nähdä kuin äijän käy...

Toivottavasti nyt ei vaan tule mitään takatalvea ja 10 sentin nietoksia...


Jatku kevät jatku!Tiistai 13.03.2007 21:14

Toivottavasti jäät lähtevät rytinällä. Haluan fillaroimaan (no se tarvitsee vaan lumien lähdön) ja purjehtimaan! Meidän sponssianomus meni läpi, ja nyt saamme veneeseen uuden fokan ja uudelle fokalle toiset skuuttikiskot jotka tulevat paljon lähemmäs keskilinjaa, joten ensi kaudella noustaan ylös tuuleen ihan toisella tavalla! Lisäksi rahaa pitäisi jäädä vielä uusiin spinnuskuutteihin. Vapiskaa kilpailijat, me tulemme ja me näytämme teille närhen munat! :D

Kevät on kyllä vuodenajoista paras! On niin ihanaa kun valo lisääntyy, päivät lämpenevät, räystäistä tippuu vesi ja ihmiset alkavat hymyillä. Talvivaatteet joutavat nurkkaan, fiilis paranee! Tänään Helsinki-Vantaalla oli jo yli 10 astetta lämmintä, mahtavaa!

ps. Groove is in the heart ON 90-luvun paras tanssibiisi ja Lady Miss Kier on hot! Mukana geimeissä edesmenneen James Brownin vanha basisti Bootsy Collins, voiko paremmaksi enää mennä?

Groovy spring to everyone!

Raksa-äijäTiistai 06.03.2007 23:06

Puuuuh... oon viimeiset kolme päivää kaverin kanssa rempannut sen taloa, tai tarkemmin sanottuna sen saunaa, kylppäriä ja vessaa. 30 tuntia tehokasta duunia jonka aikana muun muassa korotimme saunan lattiaa 15senttiä, valoimme kiukaalle uuden betonikakun, kiinnitimme vesieristyslevyt kylppäriin, rakensimme yhden väliseinän ja levytimme vessan kipsilevyillä niin että nyt lähes kaikki tilat ovat jo kaakelointikunnossa. Haastellisen hommasta tekee se, että kyseessä on vanha hirsitalo, joten _missään_ ei ole yhtään suoraa paikkaa. Joka ikistä lautaa, koolausta, levyä, jne, jne, jne, joutuu joka kerta erikseen sahaamaan, höyläämään, vaaittamaan, katkomaan, tai muuten vaan modaamaan. Uudisrakennuksessa saman olisi varmaan tehnyt alle yhdessä päivässä.

Todalla huippua oli kuitenkin se, että koska remontoimme kyseisiä tiloja, niin luonnollisesti suihkuun tai saunaan ei siis päässyt. Kolme päivää samoissa kuteissa (miksi vaihtaa?) ja betoni-, kipsi-, puu-, jne, -pölyn peitossa.

Nyt kuitenkin suihkun raikkaana (mahtava olo) ja ansaittu olutpullo kädessä (aina vaan paranee).

Göteborg here we comeLauantai 03.03.2007 17:18

Pitäisi kavereiden kanssa kesällä purjehtia yksi vene Helsingistä Göteborgiin. Pitkin hampain suostuimme tähän varsin vastenmieliseen tehtävään :) Reittisuunnitelmakin alkaa selvitä, se on hyvin hyvin yksinkertainen:

1. legi Helsinki-Kööpenhamina (~540 merimailia 4-5pv)
2. legi Kööpenhamina-Göteborg (~130 merimailia eli 24h pitäisi riittää)

Koitan parhaillaan kaivella webistä infoa Köpiksen viersvanesatamista mutta aika heikoin tuloksin. Siispä Google Earth auki ja kyllä niitä siellä näköjään on montakin kappaletta ja vielä ihan keskustassa! Helvetin huonosti markkinoivat itseään, toistaiseksi olen löytänyt vain yhden niistä weppisivut ja niistäkin on 90% tanskaa. Jee.

Tuossa matkalla olisi ihan kiva pysähtyä vaikka Hiiumaalla, Gotlannissa ja Bornholmissa mutta sitten istuttaisiin enemmän satamissa kuin veneessä ja matka venyy.

Google Earth on kyllä todella rok juttu. Jos et ole vielä kokeillut, nyt on korkea aika.

3. LomapäiväKeskiviikko 28.02.2007 15:57

Talvilomani kolmas päivä. Ensimmäinen oikea lomapäivä. Takana toistaiseksi: Tiskausta, pyykkien pesua, Hesarin & Taloussanomien nautiskelua, 1100m uintia Mäkelänrinteessä, lounas ja viimeisimpänä visiitti mielestäni parhaimpaan divariin (Antikvariaatti K. Ervasti Torkkelinkatu 4 - suosittelen erittäin lämpimästi!). Mukaan tarttui tällä kertaa pari Steinbeckia, yksi Walter de Camp sekä Anaïs Ninin Erotica.

Edessä vielä löhöilyä sohvalla peitto korvissa ja kirja kourassa. Listalla Albert Camusin Sivullisen loppuun saattaaminen ja sen jälkeen jonkun uuden aloittaminen. Ehkä joku noista uusista, ehkä jotain muuta? Harmi kun ei taida olla mitään hyvää elämänkertaa lukemattoamana hyllyssä. Luin juuri Serge Raffyn Castron elämästä kertovan kirjan Fidel ja se oli mielenkiintoinen, joskin toisinaan hieman tapahtuvia luetteloiva ja näin ollen välillä vähän turhan tietokirjamainen. Nyt tiedän Kuubasta ja sen historiasta noin 800% enemmän kuin ennen kirjan lukemista. Ehkä silti joku noista uusista. Anaïs Nin voisi olla päivän valinta, sopii paremin sohvakirjaksi kuin työmatkalle :)

Niin ja sitten pitäisi mennä illalla vielä syömään. Thaimaalaista, odotan innolla.

Nyt Albert Camus ja sohva.

We are the robots, vol IITiistai 20.02.2007 20:34

Huomasin juuri Suunnon Training Managerista että onpas tullut kesällä ajettua lujaa fillarilla. Olen perjantaina 1.9.2006 tullut duunista 8,17km matkan ajassa 15:52, eli keskinopeutta on 30,9km/h ja silti huippuja vain 47,4km/h! Olen ollut näköjään aika teräsmies. Tuossa ajassa on laskennallisesti palanut 333kcal, eli tunnissa pyöreät 1300kcal sileäksi. Ei paha. Vois vetää jonku burgerin joka tunti :) Vai paljo jossai Bic Macis on kaloreita? Keskisyke 157, aika paljon.

Mutta ne oli syksyn kuntoja ne. Sitten tuli taas tämä ihana neljäs vuodenaikamme ja pyörä talviteloille ja työmatkat metrolla & junalla. :( Talvi tekee musta huonokuntoisen (joskin sivistyneemmän, kiitos mahdollisuuden lukea 11min/suunta junassa :). Lumet ja pakkaset vois nyt vaan lähteä ja tulla ihana aurinkoinen kevät... odotan niiiiiin kevättä ja ekoja filllarilenkkejä auringossa.

Vapise Lance, minä tulen!

edit: Googletin Bic Mac = 565 kcal, eli tolla tahdilla vois syödä kaks Big Mackii tunnissa ja laihtuis :D

Salmiakkia vol IIIPerjantai 16.02.2007 22:29

Ostin tänäänkin askin Läkerol-salmiakkia. En uskaltanut ostaa kahta, sillä se varoitus laksatiivisesta vaikutuksesta pelottaa vieläkin. Olisi se nyt aika kova rangaistus pikku herkkuhetkestä kun joutuisi galtsuttamaan pöntöltä. WLAN onneksi mahdollistaisi sen, joskaan en tavoittele tuota olotilaa. Miksei valtiojohto puutu tällaisiin epäilyttäviin ruotsalaisiin elintarvikkeisiin jotka saattavat istuttaa sinut hetkeksi alas? Kansalaisten kuuluu olla tuottavia veronmaksajia eikä pöntöllä istuvia luusereita. Onkohan tämäkin joku ruotsalaisten juoni? Voisin melkein lyödä vetoa, että Ruotsissa myytävissä Läkeroleissa ei ole laksatiiveja seassa. Suomeen tuotavissa on, ja niillä koitetaan kyykyttää (:D) suomen kansaa.

Pirun ovelaa sanon minä. Mitä keksimme vastaiskuksi? Kalanmaksaöljyä Prippsiin?

Suski. Nimi velvoittaa :)Keskiviikko 14.02.2007 12:54

Miksi vessanpönttö on parempi kuin Susan Kuronen?
-Koska se ei pulputa puolta vuotta jos sitä kerran vetäsee.


Videoneuvottelut rokkaaTiistai 13.02.2007 17:55

Parin minsan päästä taas alkamassa videoneuvottelu. Niiden soisi yleistyvän vauhdilla, sillä tuo säästää kyllä aikaa ihan helvetisti kun ei tarvii matkustaa. Lisäksi molemmat näkevät ja kuulevat kaikki toisessa päässä istuvat ja toisinpäin sekä voivat vielä käydä samoja presiksisä yms. läpi yhdessä. Kätevää.