IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli

Blogi

- Vanhemmat »

JouluLauantai 24.12.2005 14:00

Noniin, taas on vierähtänyt vuosi viime joulusta. Ulkona näyttäisi olevan jopa valkoistakin. Hienoa.

<klisee>Nyt on aika rauhoittua muutamaksi päiväksi. Lepoa, ruokaa, ystäviä ja sukulaisia. Rauhallista joulua kaikile</klisee>

Kohta edessä visiitti isoäidille Lauttasaareen ja sieltä sitten illaksi tyttöystävän vanhempien luokse Laajalahteen.

Tulen todennäköisesti tänä(kin) jouluna lihomaan. Olen muuten jo aika paksussa kunnossa. Jos vaikka sitten joulun jälkeen alottaisi...

ps2 tuli taloonTiistai 13.12.2005 15:22

Saimme viikonloppuna playstation kakkosen tyttöystävän pikkubroidilta kun se taas sai xbox360:n. Mikä parasta, saimme sen ilmaiseksi ja 'kaupan' päälle vielä seuraavat pelit:

Tom Clancy's Splinter Cell
God of War
Gran Turismo 3
Gran Turismo 4
Moto GP 3
WRC 2004
ESPN NBA 2K5
Tekken Tag Tournament
Celebrity Deathmatch
FIFA 2004
ja vielä joku jota en muista.

Näinköhän käy, että joutuu vielä näin vanhoina päivinään alkaa pelamaan :) Edellinen pelikone jolla todella pelasin paljon, oli aito C64! Kyseinen kone on mulla vieläkin tallessa ja aina silloin tällöin tulee sillä pelattua. Viimeksi muistaakseni Gauntlet II:sta. Mahtava peli kaverin kanssa.

Tilasin myös WLAN sovittimen pleikkaan jotta pääsee verkkoon pelaamaan. Ostoslistalla enää Battlefield 2 jonka jälkeen muilla puntit tutisee kun tappokoulutuksen saanut eliittisoturi hyökkää verkkoon. Vapiskaa!!

salt pastillerSunnuntai 04.12.2005 03:31

On muuten sikasuolasia karkkeja. Mut silti jees.

Oppia ikä kaikkiTorstai 01.12.2005 14:31

Istun Tieturin SQL Server Reporting Services kurssilla Ruoholahdessa jo toista päivää. Itse kurssin aihe on helvetin mielenkiintoinen, mutta valitettavasti käytämme Microsoftin omaa virallista kurtssimateriaalia. Käytössämme on siis:

Microsoft Official Course 2030A
Creating Reporting Solutions Using
Microsoft SQL Server 2000 Reporting Services

Nimessä on tuollainen komeahko sointi, mutta ei se kyllä ole sitä. Raivostuttavat harjoitukset joissa seurataan orjallisesti vaihe vaiheelta jonkun tehtävän tekemistä ilman, että kerrotaan oikeastaan syytä tekemiselle. Eli miksi näitä työvaiheita nyt tehdään! Kerrotaan, että paina tuosta ja tuosta. Sitten mene ihailemaan lopputulosta. Scheissea sanon minä.

En tiedä johtuuko tämä siitä, että kyseessä on jenkkien tekemä materiaali? Ehkä amerikassa ei ole tapana ajatella, vaan tehdä niin kuin on opetettu. Mielestäni tuollaisella ajattelu- ja opetustavalla ei voi syntyä aitoa osaamista. Se on ulkoa opettelua, ei sellaista osaamista jossa voisit soveltaa oppimaasi itsenäisesti ja ehkäpä jopa keksiä uusia soveltamiskohteita uusille kyvyillesi.

No, koitan kovasti olla laatikon ulkopuolella jotta tästä jotain oikeasti oppisikin.

ps. tuossa alakerran ravintolassa on mielestäni aina ollut hyvä lounas. Sama pitää yhä paikkansa.

SQL <3Keskiviikko 16.11.2005 15:49

Mitä vanhemmaksi elän, sitä enemmän rakastan SQL:ää. Se on vaan niin pirun kätevää!

AsuntoSunnuntai 13.11.2005 14:18

Tänään on taas sunnuntai. On myös isänpäinä ja siihen kuuluvat ohjelmanumerot edessä. Mutta kuintekin eniten on sunnuntai. Se tarkoittaa sitä, että on viikon kohokohta kaikille asunnon ostajille. Siispä ajattelin tänään mennä tsekkaamana ainakin yhden kämpän tuosta Suvilahdenkadulta.

Olen mielessäni listaillut asioita jotka kuuluvat hyvään kämppään. Pikainen muistisakannaus palauttaa ainakin seuraavat asiat (ei järjesteyksessä):

-hyvät kulkuyhteydet - en omista autoa enkä ihan äkkiä sellaista haluakkaan
-palvelut lähellä - jos joku on loppu, haluan sitä nopeasti lisää
-avokeittiö - pienessä kämpässä erillinen keittiö on tilan haaskausta. Sinne mahtuu kuitenkin vaan niin pieni pöytä ettei voi edes hesaria aukasta. Mitä sellaisella tekee? Ei mitään. Siispä avokeittiö on hyvä keksintö. Silloin on tilaa isolle ruokapöydälle.
-parveke - olis kiva
-sauna - olis kiva muttei niin tärkeä kuin parveke
-ikkunoiden tulee olla isot - pieni-ikkunaisessa kämpässä alkaa ahdistaa

Eipä ole kovin kummonen lista. Ei siis ole paljoa pyydetty. Ostan tuollaisen jos joku myy.

Ikä ei tule yksinTorstai 03.11.2005 19:58

Ostin eilen silmälasit. Elämäni ensimmäiset silmälasit siis. Ärsytti kun joutui siristelemään nähdäkseen tekstiä kaukaa. Optikkotäti mittasi silmät ja totesi että -0.75 ja -0.50 vahvuudet. Loppujen lopuksi kun olin jo kiertänyt x optikkoa, päädyin Silmäasemalle ja kyllästyin etsimään. Ostin Policen pokat. Oli halvatkin vielä. Ensi viikolla luvassa siis suuri muodonmuutos kun näytän joltain wannabe-älyköltä.

Siihen asti jatkan vielä siristelyä.
...lauloi Leevi & The Leavings. Mutta... hähäää!!! Mullapa ei olekkaan krapulaa eikä vapinaa vaan hyvä olo!

Siistii.

Nuku pommiin...Perjantai 28.10.2005 13:33

...se helpottaa. Jotain tuon suuntaista Maukka Perusjätkä, Pelle Miljoona tai joku vastaava joskus aikoinaan lauloi. Ihme jätkiä, sillä tänään kun nukuin pommiin, ei se kyllä helpottanut. Kiire tuli. Onneks ei ollut mitään palaveria johon olisi tarvinut ehtiä niin ei ollut niin väliks.

Mysteeriksi jää se, että oliko herätys päällä ollenkaan, vai olenko unissani sulkenut sen?

LöytöTiistai 25.10.2005 22:42

Wohou... täältä löytyi sitten tällainenkin toiminto. Whiiii.
- Vanhemmat »