IRC-Galleria

nemo-5

nemo-5

mies jota äitisi suositteli
No niin... avaanpa sitten vihdoin tämän mystisyyden verhon... kaksi aikaisempaa ensikesäpostia liittyivät diiliin jota olin tekemässä yhden kolleegani kanssa. Tarkoitus oli, että vuokraisin hänen 31 jalkaisen purjeveneen koko vuodeksi hintaan X000 euroa... se meni puihin, kiitos tarinan loppuosan.

Kävimme asiasta läpi pari pitkää lounasta ja olin olin itse ihan mehuissani... sitten... kaikki muuttui noin viikko sitten. Sain ehdotuksen joka kuulosti enemmän kuin hyvältä. Tänään sain varmistuspuhelun joka oli parempi kuin hyvä. Parempi kuin paras. Parempi kuin mikään ikinä!!!

Saan ensi kesänä käyttää kaverini appiukon 35 jalkaista purjevenettä niin paljon kuin haluan aina kun hän ei itse käytä sitä!!!! (hän on eläkeläinen ja hänen vaimo ei tykkää purjehtimisesta=paljon) Degerö 35 on todella lujaa tekoa, kelpaa vaikka maailmanympäripurjehdukseen milloin vaan! Anyways.... nyt on sekavat tunteet... tuntuu oudolta.... FAAAAAAAK!!!!!!!

Eli.... jos haluat vesille, niin ensi kesänä on mahikset päästä! Näytä mulle miten tehdään paalusolmu, ulkosorkka tai spinnujiippi ja kerro jotain trimmeistä niin olet messissä! Tarjolla luxuspurjehduksia! Bikinitytöt ohittavat jonon aina.

I am sailing!!! :D

ps. vene on tuollainen: http://www.degeroyachts.fi/images/degero35/degero35/imageset.html

Ensi kesaä pt. IIISunnuntai 09.09.2007 02:58

Tänään se muuten taas näyttää todennäköisemmältä. Olkaa varuillanne, teillekin luvassa kaikkea kivaa jos homma natsaa :)

I am racingSunnuntai 09.09.2007 02:56

Illat pimenevät ja kohta alkaa purjehduskausi päättyä... :( Onneksi on vielä viikko välimerellä luvassa lokakuussa. Talven aikana voinkin sitten lueskella juuri äsken tilaamiani kirjoja:

Sail and rig tuning
Advanced racing tactics
High performance sailing

Täten julistan tavoitteekseni America's Cupin voiton! Turha tyytyä vähempään. Olisi naurettavaa kilpailla ilman kunnon tavoitteita :) Valitettavasti tänä päivänä menestyvän America's Cupin veneen budjetti on noin $70 000 000-$100 000 000 eli ihan heti en sinne kai pääse... Tarvin joko aika vi*un massiivisen palkankorotuksen tai sitten sponsseja. Anyone? Jokainen kolikko otetaan vastaan :)

1,5v takana(ko)!Keskiviikko 05.09.2007 21:25

Aika vi*un hyvä pössis... Vois sanoa että jopa ihan vi*un taagi pössis! 1,5 vuoden ERP projekti takana! Tai no... lähes takana... tänään kuitenkin lähti uuden järjestelmän ekat laskut maailmalle ja toistaiseksi kaikki on sujunut kuin tanssi! *bilettel* Näillä näkymin ei ole odotettavissa mitään Elisa-henkistä kriisiä jossa maailmalle lähetettiin ~200 000(?) virheellistä laskua :D

Viime kuukausi ajettiin kahta järjestelmää rinnan ja sen aikana saatiin varmaan loputkin ongelmat karsittua pois koska tämä varsinainen tuotantostartti on toistaiseksi mennyt todella loistavasti *kop kop* eli *päätäkoputtel*

Viime syksynä tuli paiskottua aika hulluna duunia tuon projektin eteen ja itse asiassa koko kevät oli aika matalalentoa vauhdin kiihtyessä kesälomia kohti... Nyt ei vielä oikein edes tajua että se homma alkaa olla paketissa..

On ne perkeleen isoja projekteja... noh, seuraava alkaa kait sitten ensi kuussa? :D

BOYAKASHA!!


PronssiaPerjantai 31.08.2007 01:43

Tämän illaan HSK:n torstaikisoissa sijoitus kolmas. Jäätin kakkos sijasta 37 sekuntia :( Neljänneksi tulleet jäivät meille melkein 7 minuuttia! Bling, bling! Noh.... kerrottakoon, että kisassa oli vain 6 venettä mukana, eli ei kovin kova meriitti, mutta meriitti kuitenkin kun huomioi eron takana tulijoihin. KoPu:n tiistiksissä on yleensä mukana aina yli 30 venettä, on kummasti enmmän kisatunnelmaa. Viime vuonna suurimmassa kisassa oli 65 venettä, se oli siistiä!

Keli oli tänään todella haastava... 3 x aurinkoa, 3 x sadetta, yks täys pläkä (ei liikuttu 10 minuutissa varmaan kuin 100m) ja jonkun verran ihan kohtalaista 5-7m/s tuulta. Kaiken lisäksi tuuli pyöri aivan käsittämättömästi! Tuuli saattoi kääntyä 300m matkalla 90 astetta...

Vielä kahdet kisat jäljellä ja sitten on tämä kausi pulkassa.... sen jälkeen vielä onneksi lokakuussa Välimerelle skiglaamaan!!

Reivatkaa märssypurjeet ja pleissatkaa raaka!

Näillä näkymin vol II...Torstai 30.08.2007 17:22

...näyttää yhä enemmän siltä että ensi kesästä on tulossa erilainen... odottakaas vaan :D

VälimerelleMaanantai 27.08.2007 22:10

Mulle on nyt sitten paikka varattuna veneessä! Trippi starttaa Kroatiasta, Split nimisestä kaupungista. Se on kai Kroatian toiseksi suurin kaupunki, joku 220 000 asukasta. Sieltä siis veneeseen ja sitten kiertämään Italian saapasta. Määränpäänä Sisilia, ilmeisesti Siracusa (Syracuse?) niminen kaupunki. Matkaa kertyy Google Earthin mukaan noin 500 merimailia, eli vähän päälle 900km. Lomaa en ottanut kuin viikon eli vähän hoppuhan tuossa meinaa tulla jos meinaa jossain pysähdellä.

Kroaattien kanssa vois heittää läppää jos osais niiden kieltä. Italiassa pärjää kai huitomalla :)

SinnermanMaanantai 27.08.2007 00:16

Kuunnelkaa Nina Simonen Sinnerman. Aivan vi*un tykki biisi. Siis se originaali. Syntistä menoa... Myös Felix Da Housecatin remixi toimii.

Välimerelle?Sunnuntai 26.08.2007 23:30

Sain mailin jossa pyydettiin siirtämään purjevenettä Kroatiasta Sisiliaan lokakuussa. Mennäkö vaiko eikö? No todellakin! Mulla on vielä pari viikkoa lomia pitämättä (vasta 7 viikkoa pidetty tänä vuonna :) , nyt löysin niille käyttöä. Pomon on parasta suostua...

Vene on siis samainen Mindora (Pedrick 40) jolla oon purjehtinut Biskajanlahden yli 2004 ja Cook saarilta Tongalle eteläisellä tyynellä merellä 2005.

We are sailing....

:)

Näillä näkymin...Torstai 16.08.2007 01:52

... näyttää siltä, ensi kesä on erilainen :) En vielä paljasta, mutta näyttää siltä että paljon hubaa luvassa... Ehkä teillekkin :) Keep on touch!