IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Tiistai 08.04.2008 11:37

Huomasin juuri, että oon 27.96 vuotta vanha. Pitäiskö ahdistua? Ahdistunkin ehkä, mutta en tuosta syystä. Mua ahdistelee Excel, joka vaan on kirottu, eikä suostu toimimaan mun kanssani mitenkään päin yhteistyössä.

Eilen kämppä ei edistynyt juurikaan yhtään. Paitsi revin mä vähän tapettia. Tuli lähinnä vaan kannettua sinne tavaraa. Parvekkeelle vein grillin. Jos alkais pikkuhiljaa olemaan kelejä niin sais parempaa rempparuokaa. Sitten vein sinne myös maton ja grillipöydän. Laminaatit tuli kanssa kannettua. Mitä vähemmän kaikkea painavaa sinne on kannettavana tulevaisuudessa sen parempi. Ja pitää ne laminaatit sinne joskus laittaakin. Syötiin sentään siellä. Rullattava pöytä päätyi tällä kertaa keittiöön. Viimeksi syötiinkin kylppärissä. Olohuone ja makkari on sen verran ankean näköisiä, että niissä ei viitsi :)


Oikeestaan piti käydä rautakaupassa myös ostelemassa maaleja, mutta sitten kuski muisti, että sen tarvis hakea läppärinsä Kangasalta ja tehä sillä vielä hommia. Jäi se rautakauppareissu sitten. Sentään pääsin toteuttamaan sisäistä shoppailijaani kun käytiin ostamassa kuskille lamppu, pyykkikori ja aikamoinen kasa leffoja. Mukaan lähti hömppäkomediaa, toimintaa ja KlassikkoOscarvoittajia. Sitten kun vielä joskus kerkeis katsomaan... Kodin ykkösessä oli myös ihan kohtuullisen hintaisia Elfan liukuovia, kun niistä saa vielä plussakortilla 20%. Sitten heräsin ja tajusin, että ne hinnat oli per 1 liukuovi.. Voipi olla, että pitää kuitenkin tyytyä ihan tavallisiin oviin vaan :-p

Tänään Päivin tuuli on taas parempi. Vielä kun sais tehtyä tuon dippatyön.. Exceli takkuaa. Tulkaa nyt joku auttamaan! Ainiin.. pitäiskö tehdä töitäkin?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.