IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Ansaittu vapaapäiväTiistai 15.04.2008 11:41

Edellisen unettoman yön jälkeen ei sitten jaksanut syödä päivällä mitään eilen. Aika meni siihen kun kävi hiippailemassa koulun käytävillä. Mutta sitten työpäivän jälkeen mentiinkin syömään The Grilliin. Niitten härän sisäfilepihvi chili-ranskankermakastikkeella ja pekonikermaperunat oli siin vaiheessa jotain niin taivaallista ku ei ollu koko päivänä syöny ku jotaa leipää.

Sit alko aurinkokin paistamaan :) Käytiin hakemassa rautakaupasta 10 kirvestä ja 10 puukkoa, jotta Luikalan mökkiläiset saa mennä iltojensa iloks kirveslittaa uusilla terävillä kirveillä. Esa lakkas pikaisesti mun kotikolon lattiat uusiks. Jos ne vielä kerran vetäis, niin sit ne olis kunnossa.. Sen jälkeen käytiin tyhjentämässä taas vähän Tokmannia ja ostettiin mm. mulle säkkihanskat. Illalla katottiin vihdoin Da Vinci koodi loppuun. En ollut siis sitä aiemmin nähnyt, lukenut kirjan vaan. Oli jännä tunne, kun ei tarvinut tuntea huonoa omaatuntoa siit, että viettää illan ihan vaan leffaa kattellen. Toki tekemistä olis, mutta ei siellä Annalassa olis pystyny kuitenkaan, kun eteisen lattiakin on lakattu, nii ei sinne voi mennä.

Tänään väsyttää taas paljon ja vähän enemmän. Illalla olis taas kuoroilua. Vikat harkat ennen ens viikon konserttia. Ja joku kevätkokous. Tarkemmin ajatellen vois koittaa mennä töitten jälkeen käymään kotona, tekeen safkaa ja nukkumaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.