IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 13:20

Tällä viikolla ei oo remppa oikein edistynyt. Tai no siis on se edistynyt silleen, että sitä lattiaa on lakattu, mutta kun ei siel oo voinu tehdä yhtään mitään sen takia, että eteisessäki on parketti eikä muihin huhoneisiin sit pääse ku sekin on lakattu. Vaan nyt kun se on lakattu 4 kertaa niin sen pitäis olla vihdoin valmis. Siis Poju on lakannu.. mä oon lähinnä istunu naulakossa poissa tieltä oottelemassa sitä :)

Tuos välipäivinä tuli lepäiltyä ja vähän etittyä kamaa jos veis vaikka kirpparille. Ja löysin sen koripallorenkaan, jotta pääsen tekemään sen mua pyykkikoripallojutun sinne kylppäriin. Voitin muute irc-gallerian muuttajat-yhteisöstä sillä jostain luovimmat sisustusideat kisasta lahjakortin Sotkaan :D Vois vaikka ostaa sen petarin, mitä täs oon suunnitellu.

Eilen tuli taas kämpillä tehtyä jotain.. Päällystettiin paperilla se parketti, ettei se kuole rempassa ja muutossa. Sit maalasin toiseen kertaan sen makuuhuoneen pohjamaalin. Poju koitti saada olkkarin seiniä maalattavaan kuntoon. Nekin maalit pitäis ostella.. Tänään jatkuu. Sen verran piti käydä ulkoilemassa ku oli nätti päivä, että käytiin vähän siin lähellä olevalla kalliolla (Ilmeisesti se Hikivuori) kattelemassa maisemia. Mettästä löyty vielä jonku verran lunta, toisaalta toisissa kohdissa oli jo sinivuokkoja. Ja tuli huomattua, että mun kämppä on oikein päin.. illalla voi katsella parvekkeelta auringonlaskua :) sit kun ehtii siis. Grillikin on jo kannettu kämpille. Saa tulla testaamaan.

Ketuttaa, ku tänään olis hyvän ystävän tuparit Helsingissä. Ei vaan kerkiä millään. Viikko aikaa muuttoon. Seinät pitäis maalata miljoonaan kertaan.. ja se keittiö pitäis laittaa. Saattaapi tulla vielä kiire.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.