IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Maanantai 28.04.2008 12:38

Tuli muutettua lauantaina. Suurkiitokset osallistujille! Tavaroita ei kyllä voi laittaa paikoilleen ennen kun on maalannut seinät ja laittanut listat. Niinpä eilen tulikin sitten maalattua kuin hullu... vielä jäi, mutta tänään vois koittaa taas rykäistä.. Ainoa ongelma on se, että ei tiedä kuinka pysyy hereillä.

Kuitenkin aattelin saada ainakin tuon olkkarin kuntoon, kun tulis isoveli käymään tuos vappuaattona ja sit illemmalla ehkä kavereita grillailemaan. Just tajusin, että vappupäivähän on vapaapäivä, joten senkin voi käyttää remppaamiseen! Ehkä se vielä joskus valmistuu.

Tuossa kuvassa on muuten makuuhuoneen tänhetkinen sisustus. Siellä on lähestulkoon mun koko maallinen omaisuus tällähetkellä. Tosin sänkyä siellä ei luonnollisesti ole, koska se on keittiössä. Keittiön pöytä taas on tällä hetkellä olkkarissa, kun se ei mahtunut laakista ovesta sisälle eikä jaksanut alkaa vielä hajoittamaan paikkoja. Siis enempää...

Oli tuossa viime viikolla synttäritkin. Aika hiljaista oli. Oon näköjään tullut niin vanhaksi, että mulle ei tarvi hankkia lahjoja, eikä muistaa.. :( ketutti sit aika paljon se. Toki galtsussa ja facebookissa tuli onnitteluita, mutta onhan se aika köyhää tavallaan, että ainoa lahja minkä saa on suklaarasia pojun äidiltä. Niin ja siis omalta äidiltä sain rahaa. Se meni aika suoraan lattialistoihin... Kai se on lapsellista odottaa jotain synttärilahjoja. Mutta ehkä mä sitten vaan olen lapsellinen... Oli sentään kuoron konsertti sillo illalla nii kuoro sit laulo mulle ja eksälle, jolla on samana päivänä synttärit, onnittelulaulun..

Isovelikin täyttäis 30v tuos muutaman viikon päästä.. Mitähän sitä sille..

<mod>ps. ahma, tunnistatko kajarit :D</mod>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.