IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 01:09

Tänään on ollut välipäivä remontista.. piti olla kuoroilua, mutta en sitten mennytkään, kun päiväunien jälkeen särki niin pirusti päätä. Oon tässä sit itekseni rentoillut kotosalla ja laittanut paikkoja kuntoon ja vähän tavaraa kaappiin. Suurinta osaa ei voi vielä kyllä laittaa. Täytyypi oottaa lisäkaappitilan saapumista ja seinien maalaamista ennen kuin kaikki tavarat löytävät tiensä kotiin. Mukava olo, kun tää olkkari on nyt kuitenkin jalkalistoja (ja nyrkkeilysäkkiä ja himmennintä) vaille valmis :) Kun saa laittaa tavaroita paikoilleen ja olla kotonaan ja täällä on nättiä. Laitoin pari kynttilääkin palamaan. Toinen on oranssi ja toinen mustassa kynttilänjalassa tietty :D Tuossa parvekkeella seisoin kattelemassa sitä ihanaa auringonlaskua mitä oon ootellut pääseväni näkemään. Tuossa remontoidessa kun ei ole liiemmin ehtinyt kuikuilemaan. Sekin sopi kovin hyvin mun sisustukseen..

Huomenna on myös välipäivä rempasta, kun on vappuaatto ja tulee muutama kaveri ja veli ja ja mun pikkunen kummipoika kyläilemään. Kerrankin mun luona on siistiä :D Tai siis 1 huone, mutta kuitenkin...

Tuli äsken huono omatunto ku istun vaan laiskana täs koneella.. Sit tajusin, että oon tänään jo tiskannu 3 allasta, imuroinu, purkanu tavaroita, koonnu yhhen hyllyn ja täyttäny sen, pyyhkinyt tasot.. Oon tainnu tottua lähiaikoina vähän turhan tehokkaaseen ajankäyttöön :D Tämmönen rentoilupäivä täällä siis..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.