IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.05.2008 13:40

Taasen töissä.. kotona ei oo aikaa oikein blogitella, mut täältä on. Kun ei oo mitään tekemistä.. Eilen lähdin puol 2 kotia ja mulle luvattiin, että tänään olis hommia mut vähän hiljaselta näyttää.. Ehkä sit iltapäivällä.

Eilen sit käytin ylimäärären vapaa-ajan lähinnä nukkumiseen, mutta ei se oikeestaan ihan hirveesti auttanu. Edelleen väsyttää. Yöllä sit luin yhhen kirjan loppuun, ku päivällä nukku nii ettei si yöllä saanut unta. Sitten kerkesin vähän kasailemaan yhtä hyllyä ja kantamaan makuuhuoneen vaatekkaappiin tavaraa. Jonka jälkeen tietysti huomasin, että eihän niitä vaatteita siellä kannata pitää, joten tänään aamulla kiikuttelin sitten vaatepinoja edestakaisin vaatehuoneen ja makuuhuoneen välillä. Teen työtä jolla on tarkoitus - nyt myös kotona.

Eilen oli kuoropäivä, eli ei tullut rempailtua. Kumman nopsasti se kuoron Saksanreissu on lähestynyt. Johtunee ehkä siitä, että tuparit tulee liian nopeasti ja Saksanreissu on alle viikon päässä siitä. Laulut pitäis kuulemma osata ulkoa. Tuli vähän yllätyksenä. Ei sillä, että olisin muutenkaan taaskaan jaksanut ottaa oikeita nuotteja mukaan reeneihin. Joten kyllähän ne tavallaan meni ilman nuotteja, tosin piti naapurilta kurkkia välillä.

Tänään olis isoveljen 30v-synttärit. Tai no maanantaina ne oli, mutta tänään pitäis mennä kahveelle. Hyviä lahjaideoita otetaan vastaan. Hassua, että sekin täyttää jo 30. Joskus ajatteli, että 30v. on ihan älyttömän vanha. Ja nyt Arto on sitten ihan älyttömän vanha ja mäkin 2 vuoden päästä. Don't feel like it.. galtsuirkkaan ja kaikkea :D

Parin päivän rutistus olis eessä remontin kanssa. Että sais edes jonkinlaiseen kuntoon kämpän ennenku tulee vieraita lauantaina. Sit sen jälkeen voikin vähän löysätä... Jos jättäis kaiken säätämisen sen asunnon suhteen vaikka ens viikon ajaks kokonaan. Kaipaa lepoa. Kaipaa viikonloppuaamuja jolloin herätyskello ei soi. Kaipaa vapaa-aikaa. Kaipaa kavereiden näkemistä. Kaipaa kiireettömiä hetkiä sohvalla röhnöttäen. Ja rullaluistimia! Ja lenkkipolkuja! Ensi viikolla...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.