IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

GeigaaTiistai 01.07.2008 12:33

Guvassa Club for Five

Eilinen meni taas kovin nopeasti ja tänään väsyttää. Käytiin töiden jälkeen hakemassa pojulle uusi kone kaubasta ja sitten ajeltiinkin kotiin, jossa valmistin ihan kohtuullisen hyvää ruokaa gluteenittomasta pastasta. Ei siitä siis ihan aina tule gaagaa.. söin jopa ite samaa ruokaa :)

Kuorolaisia oli menossa illan Tammerkosken sillalla keikalle, joten päätettiin liittyä porukkaan. Illan artisteina oli Club for five ja Sir Elwoodin Hiljaiset Värit. Kaikki muut kuorolaiset oli menossa kuuntelemaan tuota ensimmäistä eikä juuri kukaan ollut kuullutkaan jälkimmäisestä. Mulla oli vähän toisin päin. Vähän kyllä ihmetytti, kuinka kovasti ne SEHV:tä mollas, kun tuntui, että kukaan niistä ei ollut kuullutkaan kyseisestä bändistä. Mikä on sinänsä jo aika outoa, kun SEHV on ollut pystyssä 20 vuotta ja Club for five ei ole ollut pinnalla kovin montaa vuotta. Club for five oli kyllä mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Kaikki biisit vedettiin a cappella ja tavallisen laulun lisäks ne yhdisteli siihen beatboksia ja sitten ne muutenkin tuotti ite ihan soittimilta kuulostavia ääniä. Kuulosti kyllä mahtavalta ja toi hymyn huulille.

Kun eka bändi lopetti ja SEHV aloitti niin kaikki muut (meidän porukasta) lähti meneen paitsi minä ja poju. Ne soitteli ensin niitä uudempia biisejä, jotka ei kyllä kovin paljoa vakuuta. Mutta Sitten kun ne pääsi vanhoihin tuttuihin, niin yleisö oli täysillä mukana. Varsinkin se viimeinen valssi oli kyllä kovin tunnelmallinen veto. Ei nyt mitenkään täyden kympin keikka, mutta jäi hyvä fiilis siitäkin kyllä. En oo ihan hirveän montaa kertaa nähnyt livenä.

Nukkumaan päästiin vasta puolen yön jälkeen, joten nyt unettaa. Pääsis jo kotiin nukkumaan. Mutta vasta 1,5h lusittu. Mä en ehkä jaksa..

Lontoon reissu tulee ihan pian nenän eteen. Pitäis ehkä alkaa suunnittelemaan sitä melkoisen pian paremmin. Kaikenlaista tehtävää ennen sitä. Esimerkiks ottaa selvää, mitä lasten kanssa voi tehdä Lontoossa. Ja vaihtaa rahhaa. Ja laatia pikkuveljelle pakkausohjeet, jotta se ottais jotain järkevää mukaansa. Jajaja... Omista reissuista ei oikein nykyään osaa ressata niin paljon että valmistelis jotain etukäteen. Tästä ehkä pitäis. Hyviä ideoita käyntikohteiksi otetaan vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.