IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

MurheiluruutuKeskiviikko 12.07.2006 01:13

Piti oikein pistää luistimet jalkaan ja lähteä ulos sen kunniaksi, että sain ostettua uuden jarrupalan. Ei sillä, että olisin sen asentanut paikalleen, mutta ei tarvitse enää himmailla sen jarrupalan kanssa kun tietää, että on sit uus kun wanha kuluu poijes. Oon jo parikin kertaa ostanut uudet luistimet, mutta aina tullut siihen tulokseen, että nuo vuonna 2000 markka-aikaan ostetut Turbinet on vaan niin hyvät. Tuo varaosien löytäminen vaan alkaa olemaan jo tuollaisiin historiallisiin uutisiin kovin vaikeaa.
Otin taasen kännykän mukaan, notta pystyin kuuntelemaan radiota matkalla, kun kerran tuosta upouudesta sellainen löytyy <3 Kaikenlaista paskaa tuolla radiossa nykyään suolletaan. Kuuntelisin mieluiten sellaista kanavaa, josta olisi kokonaan jätetty kilpailut ja paskajuonnot pois. Ja minä itse kun vielä joskus halusin radiojuontajaksi... Tosin mun läppä ei oliskaan ollut noin p*****!
Tänään löysin saaristolaispoikani tuttavapiiristä muutamankin Risk-fanin. Lupasivat joku päivä tulla pelailemaan, kun multa tuo peli löytyy. Jee, mun lempparii!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.