IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 14:30

muutaman viimeisen päivän sisään tullut nautiskeltua lomailusta oikein urakalla.. käyty näkemässä perhettä, serkkuja, kummeja, mutta kaimoja ei sentään, kävelty hautausmaalla ja rannoilla, syöty hyvin (siipiä ja jouluruokaa), saunottu pariin kertaan, jaettu ja saatu lahjoja..

Eilen käytiin laskettelemassa ja testailemassa uusia vehkeitä. Ei alkuun meinannut sujua kun jalkapöytään sattui ihan törkeästi, mutta taukojen kanssa se sitten asettui vähän ja laskemisesta alkoi jopa jo vähän nauttia. Eipä oo ennen tullut käytyä Himoksella. Eikä monessa muussakaan laskettelupaikassa..

Illemmalla Jampe tuli käymään ja sitten onkin sen aikana ja jälkeen tullut pelailtua joululahjawiitä. Esa pelaili myös uudella ps ratillansa autopeliä.. Tänään ei ohjelmassa paljon mitään.. ehkä hiukan shoppailua ja kavereiden kanssa istuskelua.

Ehkä parasta kaikesta että lomaa on vielä yli viikko edessä. Tää on niin uskomattoman hieno tunne, kun voi vähän löysäilläkin vapaa-aikana eikä koittaa tehdä kaikkea järkevää!

Vaan nyt takaisin wiin ääreen. Harjoitukset on kesken :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.