IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 24.05.2010 02:25

Rauha kotona vihdoinkin. Kävin eilen illalla luhangassa tuulettumassa, kun alkoi niin paljon raivostuttamaan. Kun tulin kotiin täällä oli Polenov kattomassa leffaa ja ryyppäämässä. ei sillä että olisi haitannut, oli vaan kiva tulla kotiin itkeneenä ja muutenkin kamalan näköisenä. Miehet sit lähtivät heti miten kaupungille ja mä sain vielä viimeiset aggressiot purkaa huutamalla ja itkemällä niin että varmaan naapuritkin kuuli.
Sit katsoinkin sängyssä loppuillan Housea ja nukahdin puoli kahden aikaan.
Herra saapui kotiin kuulema puoli viisi aamulla ja kännissä kuin käki, mikä ei tosiaan ole Vesan tapaista yleensä. Mutta eilen oli vaan viina maittanut. eihän siinä mitään vikaa ole, saahan aikuinen mies välillä ottaa rennosti.
Tänään yritin aamun olla vielä känkkäränkkä, mutta iltapäivällä ei enää jaksanut, kun tuli ikävä halia ja pusuja, joita olenkin saanut koko illan tarpeeksi asti <3
Käytiin katsomassa kissanpentuja taas, ja kyllä ne on kasvanu. enää mahtuu vaan yksi rääpäle kädelle. <3
kävimme sitten siinä samalla vesalla kotona saunomassa.
Huomenna pitäisi sitten mennä neuvolaan kahdeksaan töihin. Ja minä olen vieläkin hereillä! kyllä tulee rankka aamu, ja todennäköisesti rankka koko päivästä. Löysin tuolta kaapin nurkasta vielä vanhan nimikyltinkin, minkä voin sitten huomenna laittaa, niin ei tarvitse uutta tehdä :)
saa nähdä, miten sitä tottuu taas olemaan töissä ma-pe säännöllisesti. no, en mä usko, että se vaikeuksia aiheuttaa. :)
mutta nyt kullan viereen nukkumaan<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.