IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.08.2010 18:22

Kohta on jo toinen kouluviikko mennyt läpi. Oon kyl todella positiivisesti yllättynyt tästä. täällä on tosi kivoja ihmisiä ja aineetkin on mielenkiintoisia. tiukkoja päiviä tietenkin, kun pitäis kahdessa vuodessa valmistua. Onneksi ei siis tarvitse enää opiskella mitään perusaineita, vaan kaikki on ammattiin valmentavia opintoja. ens jaksossa päästään jo harjoitteluun päiväkoteihin! :)
Mut kuulema JAMKissa on syksyn haku terkkariks, niin ajattelin kyl laittaa hakemukset sinne. Jos vaikka olis mahdollisuus päästä ammattikorkeeseen. se on kuitenkin se mun haave. mut mielelläni oon täälläkin. ja oon vähä ajatellut, että jos en nyt syksyllä pääse mihinkään, niin käyn sit mieluummin tän koulun loppuun. ompahan ainakin joku ammatti eikä mun tarvii olla tyhjän päällä. ja muutenkin, saan paremmin keskittyä muuhunkin elämään, kun ei välttämättä tarvii istua koulunpenkillä monta vuotta. :)
mut katotaan...

oli muuten hieman rankka lauantai-ilta Petrin luona. Isoveljellä on ilmeisen huono vaikutus muhun ;) mentiin syömään ja juomaan punkkuu niiden luo mut se lähti hieman käsistä. Vesa nyt lähti kotiin nukkumaan puolenyön aikaan, jolloin ehdottomasti munkin olis pitänyt. mut ei.. me päätettiin Petrin kanssa kahden aikoihin lähtee meiltä hakemaan lisää viinaa! ja Tiina kärsivällisenä vaimona kuskas.. :D ja valvottiin sitten Petrin kanssa terassilla AAMUUN asti! Tiina tuli puol ysin aikaan kattoo nukutaanko me, mut ei nukuttu :D kahdentoista aikaan sunnuntaina aamupäivällä pääsin nukkumaan kun Vesa tuli hakemaan naistaan kotiin :D jessus sentään. ei ollu eka kerta ku meni vituiks, eikä varmaan viimenen.
siinä kyl tuli maailmaa parannettua. vaikken mä usko et se yhtään parani...

tänään pitäis tulla meille se sohva! odottelen Vesaa täällä koululla, et se tulis hakee mut. saadaan sit asunto loppulliseen järjestykseen. :) ja tuparit sit jossain vaiheessa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.