IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 28.05.2011 16:25

24. raskausviikko pyörähtänyt hyvin käyntiin. :) työharjoittelu onnellisesti ohi. Muutto käynnissä. Huomenna saadaan apuvoimia sen verran,että saadaan kaikki tavarat siirrettyä tänne uuteen asuntoon. eilinen kärräiltiin roinaa kahdestaan Vesan kanssa autolla.
Ihanaa, kun nyt voin vihdoinkin vain nauttia olostani ja keskittyä vauvaan. tai vielä paremmin, kun saadaan tää muutto pois alta.
sit keskityn vain vauvaan. se mönkii ja potkii jo niin kovaa tuolla joka päivä<3 mä luulen, että tää kesä menee supernopeasti ja kohta on jo syyskuu ja alkaa tosissaan jännittää. mua jännittää jo nyt vähän välillä, mut oikeastaan en vain jaksais odottaa syyskuuta.
masu on jo ihanasti kasvanut<3 ja nyt oon kyl alkanu jo huomaamaan että olen tosissani raskaana, mitään fyysisesti raskasta ei oikein voi tehdä (sen takia vesa onkin kantanu kaikki muuttolaatikot), samoin kun olin tuossa keskiviikkona yövuorossa ja torstainakaan en nukkunut, niin kyllä alkoi illalla masuun sattumaan niin, että oli pakko vain mennä sohvalle makuulle siks aikaa kun Vesa vei tavaroita autoon. mut ollaanhan tässä jo reilusti yli puolenvälin..
niin ja ah, ne ihanat suonenvedot öisin<3 selkäsärky<3 närästys<3 voi tätä raskauden ihanuutta!<3 ei vaiskaa, mä oon kyl mielestäni välttyny tosi hyvin kaikilta pahemmilta vaivoilta, ainakin toistaiseks. tollaset pienet vaivat, kuten suonenveto ja selkäsärky ei haittaa mittää! :D päinvastoin, tunnen oloni kyllä todella hyväksi ja nautin vain kasvavasta masusta ja siitä, kun ötökkä möngertää siellä niin että koko maha pomppii<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.